Τεχνικός μαθήματος στην επιχειρηματική και θεσμική επικοινωνία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το μάθημα Τεχνικής στην Επιχειρηματική και Θεσμική Επικοινωνία που προσφέρεται από το Ινστιτούτο Seneca παρουσιάζεται ως μια ενδιαφέρουσα εκπαίδευση για όσους επιθυμούν να εργαστούν στον τομέα της Επικοινωνίας ή ήδη εκτελούν λειτουργίες σχετικές με αυτόν τον τομέα και επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους ή να τις ενημερώσουν.

Η διαχείριση της ανακοίνωσης είναι καίριας σημασίας, δεδομένου ότι κάθε οργανισμός πρέπει να επικοινωνεί με το περιβάλλον της, καθώς και να γνωρίζει πώς να την διατυπώνει μέσα από αυτήν, μέσω διαφόρων τύπων καναλιών και σε διάφορους τύπους μέσων.

Αυτό το μάθημα εκπαιδεύει τους επαγγελματίες σε ένα χώρο εργασίας με υψηλή ζήτηση ειδικευμένου προσωπικού, τόσο στον ιδιωτικό τομέα, όσο και στον δημόσιο τομέα και σε όλους τους τομείς.

Διαπίστευση

Αυτό το μάθημα Τεχνικής στην Επιχειρησιακή και Θεσμική Επικοινωνία, 250 ωρών και 25 ECTS (Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς Πιστωτικών Μονάδων), έχει ένα δίπλωμα που απονέμεται από το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Murcia - UCAM, στο πλαίσιο της Συμφωνίας που συνάφθηκε μεταξύ του Seneca Institute και του UCAM .

Σε ποιους απευθύνεται

 • Για τους επαγγελματίες οποιασδήποτε πειθαρχίας που επιθυμούν να αποκτήσουν αυτή την εξειδίκευση για να ανοίξουν νέες ευκαιρίες απασχόλησης.
 • Οι πτυχιούχοι δημοσιογράφων, διαφήμισης και δημοσίων σχέσεων και απόφοιτοι μάρκετινγκ, ως συμπλήρωμα στην εκπαίδευσή τους.
 • Σε όσους είναι αρμόδιοι για την επικοινωνία, τόσο εταιρεία όσο και ίδρυμα, που επιθυμούν να βελτιώσουν την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
 • Σε εκείνους που είναι υπεύθυνοι για τους τομείς του Ανθρώπινου Δυναμικού, του Μάρκετινγκ και του Εμπορικού τομέα, για την πλήρη γνώση της Επικοινωνίας.
 • Για τους αξιωματούχους των γραφείων Τύπου και Πρωτοκόλλου που πρέπει να διαχειριστούν νέους τομείς αρμοδιότητας.
 • Για τους διευθυντές των ΜΜΕ που πρέπει να γνωρίζουν τα εργαλεία επικοινωνίας για να κάνουν τα μηνύματά τους πιο αποτελεσματικά.

στόχοι

 • Αποκτήστε μια βαθιά γνώση της επιχειρηματικής και θεσμικής επικοινωνίας, να εφαρμόσετε ή να βελτιώσετε τα Πληροφοριακά Συστήματα.
 • Γνωρίστε τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία για να επιτύχετε μια σταθερή ενεργή παρουσία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
 • Κανάλι κατάλληλα τις διαφορετικές ροές εσωτερικών και εξωτερικών πληροφοριών που εμφανίζονται σε οποιαδήποτε οντότητα, δημόσια ή ιδιωτική.
 • Αναπτύξτε μια κριτική έννοια για να σχεδιάσετε με επιτυχία και επαγγελματικά ένα Σχέδιο Επικοινωνίας, το οποίο περιλαμβάνει όλες τις προγραμματισμένες δράσεις.
 • Γνωρίστε με κάθε μια από τις λειτουργίες ενός διαχειριστή επικοινωνίας, για να το διαχειριστείτε αποτελεσματικά στην οργάνωση.
 • Ενθαρρύνετε την ικανότητα ανάλυσης πληροφοριών για τον εντοπισμό πιθανών προβλημάτων ή κινδύνων και την παροχή προληπτικών λύσεων.
 • Αξιολογήστε τη σημασία του στυλ, χρησιμοποιώντας τεχνικές για τη σύνταξη ειδήσεων και την προετοιμασία των εκθέσεων.
 • Κατανοήστε και μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε δράσεις δημοσιότητας και PR, ως υποστήριξη και συμπλήρωμα σε μια διαχείριση επικοινωνίας.
 • Γνωρίστε τα επίπεδα της θεσμικής επικοινωνίας και όλα τα χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζονται σε καθένα από αυτά.
 • Συμμετέχετε στους κανόνες και τους κανονισμούς του πρωτοκόλλου και του τελετουργικού, για να εξασφαλίσετε την επιτυχία οποιουδήποτε γεγονότος που φέρνει σε επαφή προσωπικότητες.

μεθοδολογία

Αυτό το μάθημα τεχνικής στην επιχειρηματική και θεσμική επικοινωνία προσφέρεται αποκλειστικά στην έκδοση "on-line".

πρόγραμμα

Το πρόγραμμα αυτού του μαθήματος αποτελείται από 12 ενότητες:

 1. Εισαγωγή στην επικοινωνία
 2. Το τμήμα επικοινωνίας
 3. εσωτερικής επικοινωνίας
 4. Εξωτερική επικοινωνία
 5. Πρακτική και επαγγελματική σύνταξη πληροφοριών
 6. Εταιρική επικοινωνία
 7. Το σχέδιο επικοινωνίας
 8. Οργάνωση εκδηλώσεων
 9. Διαχείριση μιας κατάστασης κρίσης
 10. Διαχείριση συμβολαίων διαφήμισης και χορηγίας
 11. Θεσμική επικοινωνία
 12. Πρωτόκολλο και τελετουργικό

(συμπληρώστε τη φόρμα για να μάθετε τα περιεχόμενα κάθε Μονάδας)

Διάρκεια και τιμή

Κλήσεις: δύο ανά έτος (Μάιος και Οκτώβριος)

Διάρκεια: 4 μήνες

Τιμή: € 750 (επιδοτούμενο από το Ίδρυμα Seneca)

Εγκαταστάσεις πληρωμής

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

El Instituto Séneca, Centro Internacional de Postgrado, con base en Madrid, y presente en el campo de la formación desde hace más de 20 años, diseña y elabora una serie de programas que dan respuesta ... περαιτέρω

El Instituto Séneca, Centro Internacional de Postgrado, con base en Madrid, y presente en el campo de la formación desde hace más de 20 años, diseña y elabora una serie de programas que dan respuesta a la necesidad del mercado de profesionales cualificados en áreas de gran demanda de alta especialización en el campo de las Relaciones Internacionales, de la Comunicación, de la Logística, y del Management. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη