Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η σύγχρονη εβραϊκή είναι πολύ περισσότερο από μια γλώσσα, είναι μια εκκλησία. Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις τα εβραϊκά είναι σε μια υποστηρικτική τάξη και έναν έμπειρο ισπαηλινό δάσκαλο.

8 επίπεδα επάρκειας Εβραϊκά

Βρείτε τον σωστό τρόπο για εσάς

Αλφάβητο και βασική γλώσσα

Αρχίζουμε με την οικοδόμηση μιας ισχυρής βάσης για τη γλώσσα, ξεκινώντας από το αλφάβητο. Το σύστημα διδασκαλίας των Εβραϊκών στα Εβραϊκά εισάγει βασικές γλωσσικές έννοιες γνωρίζοντας τον εαυτό μας με τα βασικά της εβραϊκής.

Σημασία και σκοπό και έκφραση συναισθημάτων

Αναπτύξτε το λεξιλόγιό σας εστιάζοντας σε θέματα όπως ο καιρός, τα είδη ένδυσης και τα τρόφιμα. Θα ασκήσετε αυτά τα λόγια και θα χρησιμοποιήσετε τη γραμματική για να βεβαιωθείτε ότι συνεχώς δημιουργείτε ένα σταθερό υπόβαθρο της εβραϊκής γλώσσας.

Μάθετε γραμματική και ισραηλινό αργκό

Θα αρχίσετε να βλέπετε μια βελτίωση στις γλωσσικές δεξιότητές σας καθώς συνεχίζουμε να μελετάμε τη γραμματική, να εισαγάγουμε νέες ομάδες ρήξεων και να τις εξασκούμε. Η ικανότητά τους να εκφραστούν στα εβραϊκά θα βελτιωθεί με κάθε μάθημα.

Εξερευνήστε τα εβραϊκά κείμενα

Κάθε γλώσσα περιλαμβάνει τη λογοτεχνία τους. Θα σας παρουσιάσουμε τραγούδια, διηγήματα και ποίηση, εμπλουτίζοντας το λεξιλόγιό σας και δίνοντάς σας μια καλύτερη κατανόηση του ισραηλινού πολιτισμού.

Ισραηλινή κουλτούρα και ταξίδια

Μια γλώσσα είναι το προϊόν της ιστορίας της. Με κάθε νέο κείμενο που διαβάζουμε, ο εβραϊκός σας κόσμος θα επεκταθεί, θα αποκαλύψει τον πλούτο αυτής της γλώσσας και θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα πλουσιότερο λεξιλόγιο και να βελτιώσετε τη γραμματική σας.

Εβραϊκά σχετικά με την ισραηλινή λογοτεχνία

Ανοίξτε τα μάτια σας και την καρδιά σας στο Ισραήλ και τον πολιτισμό, την ιστορία και τη λογοτεχνία του με τα εβραϊκά σε υψηλό επίπεδο. Με κάθε νέο τραγούδι και κάθε νέα σύντομη ιστορία που διαβάζουμε, θα μάθετε περισσότερη γραμματική και θα επεκτείνετε το λεξιλόγιό σας.

Διαβάστε μια ισραηλινή εφημερίδα

Συνεχίστε να διαβάζετε την εβραϊκή λογοτεχνία και βυθίζεστε στον ισραηλινό πολιτισμό καθώς εμπλουτίζετε τη γλώσσα σας. Από άρθρα εφημερίδων έως κλασσική λογοτεχνία και ποίηση, θα εκτιμήσετε τον πλούτο αυτού του κόσμου.

Εβραϊκά με τη βοήθεια των σημερινών γεγονότων

Σε αυτή τη φάση θα απολαύσετε τις νεοαποκτηθείσες εβραϊκές δεξιότητές σας. Ανάγνωση εφημερίδων, ακρόαση των τελευταίων ειδήσεων και μιλάμε για διάφορα θέματα αποτελούν την απόλυτη απόδειξη της επιτυχημένης διδασκαλίας γλωσσών σας.

Κύρια αποτελέσματα

  • Το εβραϊκό αλφάβητο
  • Βασικές δεξιότητες μετάφρασης
  • δεξιότητες ανάγνωσης
  • Ιστορικό πλαίσιο
  • Εβραϊκή σύνταξη
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Εβραϊκά
Τελευταία ενημέρωση September 17, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
9 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη