Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το μάθημα σχεδίασης εσωτερικών χώρων BA (Hons) προσφέρει στους φοιτητές μια πιο εμπεριστατωμένη και επαγγελματική προσέγγιση σε συγκεκριμένα σχέδια σχεδιασμού, καθώς και την παροχή στον φοιτητή εντυπωσιακού προσόντος για προσθήκη σε βιογραφικό σημείωμα, ένα ουσιαστικό στοιχείο όταν αναζητά να οικοδομήσει μια καριέρα στο σχεδιασμό αγορά.

Αυτό το μάθημα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ενοτήτων που στοχεύουν στη διαμόρφωση της νοοτροπίας και της γνώσης του μαθητή έτσι ώστε να μπορούν να ολοκληρώσουν ένα έργο σχεδίασης με έναν ακριβή, δημιουργικό και έγκαιρο τρόπο, ενώ ταυτόχρονα να ικανοποιούν τις ακριβείς προδιαγραφές της σύνταξης των πελατών τους.
Οι ενότητες για το πλήρες πτυχίο BA θα καλύψουν ποικίλα βασικά θέματα, ενώ παράλληλα προσφέρουν στους σπουδαστές την ευκαιρία να επικεντρωθούν σε ένα συγκεκριμένο στοιχείο του σχεδιασμού, όπως ο σχεδιασμός του ξενοδοχείου ή ο σχεδιασμός των εκθέσεων.

Αυτό το πτυχίο BA (Hons) μελετάται με μερική απασχόληση, με ευέλικτη σύνδεση μέσω του ειδικά δημιουργημένου Virtual Learning Studio (VLS) μέσω του Διαδικτύου χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή σας. Εδώ μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πολλές συνδέσεις με πληροφορίες σχετικά με το εσωτερικό σχεδιασμό και μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον προσωπικό σας καθηγητή. Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει γύρω από την εργασία σας

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε7 περισσότερα μαθήματα αποNational Design Academy »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 - 4 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
4,500 GBP
Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν σε δόσεις
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη