Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων BA

National Design Academy

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων BA

National Design Academy

Το μάθημα σχεδίασης εσωτερικών χώρων BA (Hons) προσφέρει στους φοιτητές μια πιο εμπεριστατωμένη και επαγγελματική προσέγγιση σε συγκεκριμένα σχέδια σχεδιασμού, καθώς και την παροχή στον φοιτητή εντυπωσιακού προσόντος για προσθήκη σε βιογραφικό σημείωμα, ένα ουσιαστικό στοιχείο όταν αναζητά να οικοδομήσει μια καριέρα στο σχεδιασμό αγορά.

Αυτό το μάθημα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ενοτήτων που στοχεύουν στη διαμόρφωση της νοοτροπίας και της γνώσης του μαθητή έτσι ώστε να μπορούν να ολοκληρώσουν ένα έργο σχεδίασης με έναν ακριβή, δημιουργικό και έγκαιρο τρόπο, ενώ ταυτόχρονα να ικανοποιούν τις ακριβείς προδιαγραφές της σύνταξης των πελατών τους.
Οι ενότητες για το πλήρες πτυχίο BA θα καλύψουν ποικίλα βασικά θέματα, ενώ παράλληλα προσφέρουν στους σπουδαστές την ευκαιρία να επικεντρωθούν σε ένα συγκεκριμένο στοιχείο του σχεδιασμού, όπως ο σχεδιασμός του ξενοδοχείου ή ο σχεδιασμός των εκθέσεων.

Αυτό το πτυχίο BA (Hons) μελετάται με μερική απασχόληση, με ευέλικτη σύνδεση μέσω του ειδικά δημιουργημένου Virtual Learning Studio (VLS) μέσω του Διαδικτύου χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή σας. Εδώ μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πολλές συνδέσεις με πληροφορίες σχετικά με το εσωτερικό σχεδιασμό και μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον προσωπικό σας καθηγητή. Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει γύρω από την εργασία σας

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση January 17, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
3 - 4 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
4,500 GBP
Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν σε δόσεις
Locations
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα - Dubai, Dubai
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα - Dubai, Dubai
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών