Αυτό το σύστημα εκμάθησης web based (on-line) παρέχει μια αποτελεσματική πλατφόρμα για να μεγιστοποιήσετε την κατανόηση του εκπαιδευτικού περιεχομένου σε κάθε μάθησης των μαθητών.

Το πρόγραμμα μας είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε η πρόοδος κάθε μαθητή παρακολουθείται από τους εκπαιδευτές και οι μαθητές μπορούν εύκολα να διαβουλεύεται με αυτούς. Εάν ένας φοιτητής έχει δυσκολία στην κατανόηση μιας προηγμένης έννοια της ζυθοποιίας, εκπαιδευτές εργάζονται με αυτό το άτομο για να εξασφαλιστεί η πλήρης κατανόηση του θέματος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το σύστημα αποτελεί μια «μαθητοκεντρική προσέγγιση.»

Αυτή η συνοπτική online μάθημα είναι το ιδανικό πρόγραμμα ...

  1. Ζυθοποιίες οι εργαζόμενοι που χρειάζονται πρόσθετη εκπαίδευση στη θεωρία της ζυθοποιίας.
  2. Οι προμηθευτές του κλάδου της ζυθοποιίας.
  3. διανομείς μπύρα Προσωπικό που επιθυμούν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους για το πώς η μπύρα γίνεται.
  4. Τα πρόσωπα που επιθυμούν να εισέλθουν στον κλάδο της ζυθοποιίας, συμπεριλαμβανομένων των μελλοντικών ιδιοκτητών των μικρο-ζυθοποιίες.
  5. Οι άνθρωποι που επιθυμούν να προετοιμαστούν για τα μαθήματα προχωρημένο επίπεδο μας, όπως το Associate επίπεδο, δίπλωμα ή Master Brewer.

εκπαιδευτές

Η ομάδα των εκπαιδευτών για αυτό το μάθημα έχει μια καλή ποικιλία από εμπειρίες από microbreweries σε μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες ζυθοποιίας σε όλο τον κόσμο.

Ο Δρ Hugo Patiño επιβλέπει το προπονητικό team της ομάδας και να συμμετέχουν στη διδασκαλία του μαθήματος. Ο Δρ Patiño έπαιξε σημαντικό τεχνικών λειτουργιών στους τομείς της Διασφάλισης Ποιότητας, Έρευνας και Εργαστήρια Ανάπτυξης και Τεχνικών Υπηρεσιών, Μηχανική και Ανάπτυξη στην ζυθοποιίες Coors Brewing Co. Molson (Κολοράντο, ΗΠΑ) και Cerveceria Cuauhtemoc (Μεξικό).

Ήταν επίσης μέλος ΔΕΠ στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια-Ντέιβις, και το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μοντερέι (Μεξικό). ακαδημαϊκών τίτλων του περιλαμβάνουν ένα διδακτορικό στη Χημική Μηχανική από το Πανεπιστήμιο του Waterloo (Καναδάς) και Χημικών Μηχανικών του Tecnológico de Monterrey (Μεξικό).

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
ισπανικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποSiebel Institute of Technology »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
3,780 USD
Πρώτη επιλογή. Δεύτερη επιλογή: 4.180,00 δολάρια
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Άλλη