Συνεργάτες στο πανεπιστήμιο

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το Ινστιτούτο Paralegal σας προσφέρει την ευκαιρία να προσθέσετε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην άσκηση μιας θέσης στον τομέα του Paralegal προσφέροντας ένα Associate Degree στο πρόγραμμα Paralegal Studies . Προσφέρουμε επίσης προγράμματα Paralegal Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης που μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε αυτό το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς προχωράτε σε προχωρημένες ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Το Ινστιτούτο Paralegal προσφέρει μια πρόσθετη ευκαιρία για εσάς να προσθέσετε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην επιδίωξη της καλύτερης διαθέσιμης θέσης στον τομέα του Paralegal προσφέροντας παράλληλα προγράμματα όπως το Associate Degree in Paralegal Studies.

Οι φοιτητές πρέπει να ολοκληρώσουν με επιτυχία τα ίδια μαθήματα που περιγράφονται στο πρόγραμμα Diploma Paralegal, καθώς και τα πέντε μαθήματα ειδικότητας των 15 ωρών πίστωσης. Για να συμπληρώσουν τις απαιτήσεις για το ADPS, οι φοιτητές υποχρεούνται να παρακολουθήσουν 5 μαθήματα γενικής εκπαίδευσης (ή να μεταφέρουν πιστώσεις που αποδεικνύουν την ολοκλήρωση και την ικανότητα σε αυτά τα μαθήματα να περάσουν με C ή καλύτερα). Το ADPS αποτελείται από 60 ώρες εξάμηνο και 2700 ωρολογιακές ώρες, οι οποίες περιλαμβάνουν τα μαθήματα γενικής εκπαίδευσης 15 ωρών εξάμηνης.

Διάρκεια


Προσφέρουμε ανοικτή εγγραφή στα προγράμματα paralegal, έτσι μπορείτε να εγγραφείτε ανά πάσα στιγμή. Η ολοκλήρωση του μεταπτυχιακού διπλώματος στο πρόγραμμα Paralegal Studies εξαρτάται αποκλειστικά από το πρόγραμμα σπουδών που ορίσατε για εσάς. Σας συνιστούμε να διατηρήσετε μια συνεπή υποβολή των μαθημάτων.Το Ινστιτούτο Paralegal σας δίνει έως και 2 χρόνια για να ολοκληρώσει το Associate Degree στο πρόγραμμα Paralegal Studies./>

Μόλις εσείς, ως φοιτητής, ολοκληρώσετε με επιτυχία τα πρώτα 10 μαθήματα που περιγράφονται παρακάτω, θα έχετε δικαίωμα συμμετοχής στην Εξετάσεις Πιστοποίησης της Εθνικής Ένωσης Νομικών Βοηθών (NALA).

Περίγραμμα μαθήματος


Τι μαθήματα υπάρχουν στο πανεπιστημιακό πτυχίο στο πρόγραμμα Paralegal Studies;/>

Τα ακόλουθα μαθήματα περιλαμβάνονται στο πανεπιστημιακό πρόγραμμα στο πρόγραμμα Paralegal Studies. Τα μαθήματα κυκλοφορούν μία φορά τη φορά για να μεγιστοποιήσουν τη μάθηση. Το πανεπιστημιακό πτυχίο στο πρόγραμμα Paralegal Studies έχει συνολικά 60 ώρες πίστωσης. Κάθε μάθημα πρέπει να ολοκληρωθεί σε 8 εβδομάδες.

Αναπληρωτής Πτυχίο Μαθήματα Βασικών Μαθημάτων Paralegal

Αναγνωριστικό μαθήματος


Αναπληρωτής Πτυχίο στα Μαθήματα Ειδίκευσης Paralegal/>

Αναγνωριστικό μαθήματος


Αναπληρωτής Πτυχίο στα Μαθήματα Γενικής Εκπαίδευσης Paralegal/>

Αναγνωριστικό μαθήματος


Δίδακτρα/>


Η συνολική τιμή για το πρόγραμμα Paralegal Associate Degree στο πρόγραμμα Paralegal Studies είναι $ 10.950./>

Συνολικά δίδακτρα


Σχέδια πληρωμής/>

  • Πλήρες Σχέδιο Πληρωμών: Πλήρης πληρωμή για συνολική προγραμματική τιμή $ 10.450. Εξοικονομήστε $ 500!
  • Ιδιωτικό δάνειο φοιτητών: Χρηματοδοτήστε την εκπαίδευσή σας με χαμηλές προκαταβολές και προσαρμοσμένους όρους!

Όλες οι ακαδημαϊκές και οικονομικές υποχρεώσεις στο σχολείο πρέπει να γίνονται πριν από την έκδοση των τελικών αντιγράφων και του διπλώματος.


Οικονομική βοήθεια/>

Τα προγράμματα στο The Paralegal Institute @ Brighton College εγκρίνονται για τα οφέλη των Βετεράνων. Το Ινστιτούτο Paralegal @ Brighton College συνεργάζεται επίσης με πολλά προγράμματα επιστροφής δαπανών για εργοδότες καθώς και με διάφορα προγράμματα ανάπτυξης και επαγγελματικής αποκατάστασης εργατικού δυναμικού. Για να μάθετε εάν πληρείτε τις προϋποθέσεις για αυτά τα προγράμματα, καλέστε το γραφείο μας στο 1.800.354.1254 για περισσότερες πληροφορίες.

Εξετασμένες εξετάσεις


Όλοι οι σπουδαστές που συνεργάζονται υποχρεούνται να λάβουν δύο εξετάσεις μέσω μιας ηλεκτρονικής υπηρεσίας proctoring, ProctorU, όπως απαιτείται σε συγκεκριμένα μαθήματα. Οι διαβαθμισμένες εξετάσεις είναι ανοιχτές βιβλιοθήκες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο υλικά μαθήματος, πόροι μαθημάτων και προσωπικές σημειώσεις. Οι σπουδαστές ενδέχεται να μην χρησιμοποιούν το Google ή άλλες επιλογές αναζήτησης στο διαδίκτυο για να εντοπίσουν απαντήσεις κατά τη διάρκεια διακεκριμένων εξετάσεων. Απαιτείται μια κάμερα web για την ολοκλήρωση δοκιμασμένων δοκιμών. Οι μεταβιβάσιμες πιστώσεις θα εξεταστούν κατά περίπτωση και θα καταρτιστούν εναλλακτικά μαθήματα κατά την εγγραφή όπως δικαιολογείται. Για τους φοιτητές που δεν έχουν πρόσβαση σε μια κάμερα web, μπορεί να ελέγξουν με την τοπική βιβλιοθήκη, τα κοινοτικά κέντρα και τα κέντρα ψυχαγωγίας για διαθεσιμότητα. Τα ενεργά καθήκοντα και οι υπάλληλοι υπηρεσίας μπορούν να ζητήσουν διαμεσολάβηση μέσω στρατιωτικής εκπαίδευσης ή αξιωματικού ελέγχου. Εάν είναι απαραίτητο, μια εξέταση μπορεί να γίνει προσωπικά με μη συνδεδεμένο άτομο όπως διαχειριστή, βιβλιοθηκάριο, σύμβουλο ή προσωπικό ανθρώπινου δυναμικού. Οι προσωπικές εξετάσεις απαιτούν έγκριση από τον Διαχειριστή Υπηρεσιών Φοιτητών πριν από τη λήψη των εξετάσεων./>

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Brighton College offers accredited online programs with a focus on quality and affordability. From the time you first inquire to your graduation day, we are committed to providing you with the best ed ... περαιτέρω

Brighton College offers accredited online programs with a focus on quality and affordability. From the time you first inquire to your graduation day, we are committed to providing you with the best educational experience and ensuring your ultimate success. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη