σε απευθείας σύνδεση TESL / TESOL πρόγραμμα δίπλωμα

Via Training Centre

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

σε απευθείας σύνδεση TESL / TESOL πρόγραμμα δίπλωμα

Via Training Centre

Οι VIA Pro 120 TESL / TESOL Δίπλωμα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για άτομα που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στη Διδασκαλία της Αγγλικής ως Δεύτερη Γλώσσα (ESL) να μη γηγενείς ομιλητές της αγγλικής. Ο εθνικός οργανισμός διαπίστευσης στον Καναδά για τα προγράμματα αυτά είναι TESL Καναδά.

Σε απευθείας σύνδεση πρόγραμμα TESL / Δίπλωμα TESOL μας είναι σχεδιασμένο για άτομα που δεν ζουν κοντά σε ένα πρόγραμμα στην κατηγορία, εργάζονται και / ή έχουν περιορισμένο πρόγραμμα, ή απλά θέλουν να σπουδάσουν σε δικό τους ρυθμό. Το πρόγραμμα αυτό αποτελείται από 10 σύντομες σειρές μαθημάτων που πρέπει να ολοκληρωθούν με τη σειρά.

Οι απόφοιτοι της Via Pro 120 TESL / TESOL Δίπλωμα προγράμματα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για την TESL / TESOL Καναδάς Επαγγελματικό Πρότυπο ένα πιστοποιητικό. Αυτό είναι το βασικό πρότυπο για τους εκπαιδευτικούς του ESL στον Καναδά, τόσο στον ιδιωτικό και δημόσιο σχολικά προγράμματα. Επιπλέον, η πιστοποίηση TESL / TESOL Καναδάς είναι μια απαίτηση για όλους τους εκπαιδευτικούς στα σχολεία των κρατών της Γλώσσες Καναδά.

Μετά την εγγραφή για το πρόγραμμα αυτό, οι μαθητές έχουν το βιβλίο και άμεση πρόσβαση στον εκπαιδευτή σας. Το πρόγραμμα αποτελείται από 10 μαθήματα. Κάθε μάθημα έχει δύο αρχεία, ένα αρχείο PDF των μετρήσεων για να συμπληρώσει το βιβλίο, και ένα αρχείο του Word ερωτήσεις και τις ασκήσεις. Τα αρχεία αυτά θα σας αποσταλεί με email. Η εκχώρηση (Word) αρχείο πρέπει να συμπληρωθεί και να επιστραφεί στον καθηγητή σας για τη σήμανση και τα σχόλια.

Όλες οι ασκήσεις θα πρέπει να συμπληρωθεί και να υποβληθεί μέσω e-mail πριν από την έναρξη του επόμενου κύκλου. Υπάρχουν δέκα μαθήματα και πρακτική άσκηση η οποία πρέπει να ολοκληρωθεί επιτυχώς να αποφοιτήσουν από αυτό το πρόγραμμα.

Ξεκινήστε Ημερομηνίες

Το πρόγραμμα αυτό είναι στο δικό του ρυθμό. Οι μαθητές μπορούν να ξεκινήσουν οποιαδήποτε στιγμή και πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέσα σε 1 χρόνο.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
1 Έτος
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
1,650 CAD
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια έκπτωση 10%!
Locations
Καναδάς - Victoria, British Columbia
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Καναδάς - Victoria, British Columbia
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών