Ράψιμο - online μαθήματα

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ποιο είναι το Πανεπιστήμιο της μόδας;

Το Πανεπιστήμιο της Μόδας λειτουργεί πολύ διαφορετικά από τα περισσότερα σχολεία μόδας. Δεν χρεώνουμε ξεχωριστό δίδακτρο για κάθε μεμονωμένη κατηγορία που λαμβάνετε. Αντ 'αυτού, σας παρέχουμε πρόσβαση 24 ώρες την εβδομάδα 7 ημέρες την εβδομάδα όλα Των πολλών εκατοντάδων μαθήματα βίντεο πλήρους μήκους για χαμηλή ετήσια συνδρομή.

Τα μαθήματα του UoF διδάσκονται αποκλειστικά από καθηγητές μόδας και επαγγελματίες του κλάδου, ποτέ από ερασιτέχνες. Θα δείτε ακριβώς τις ίδιες διαλέξεις και διαδηλώσεις "πώς να" που διδάσκονται από τις καλύτερες σχολές μόδας, αλλά χωρίς άκαμπτες ώρες τάξης σε δυσάρεστες τοποθεσίες. Αντ 'αυτού, αποφασίζετε τι, πότε και πού θέλετε να μάθετε.

Το Πανεπιστήμιο της μόδας προσφέρει μαθήματα σε όλους τους βασικούς κλάδους της μόδας: σχεδίαση, σχεδίαση CAD, αξεσουάρ, ράψιμο, τέχνη μόδας, πλεκτά, επιχειρηματικές δραστηριότητες, ανάπτυξη προϊόντων, διαλέξεις, τέχνη μόδας CAD, παιδικά ρούχα κ.α.

Τα περισσότερα σχολεία χρεώνουν ένα μεγάλο δίδακτρο για να διδάξουν ένα θέμα μόδας σε μια συγκεκριμένη πειθαρχία της μόδας, όπως το ράψιμο ή το σχέδιο. Στο Πανεπιστήμιο της μόδας, θα πληρώσετε πολύ λιγότερο για να έχετε πρόσβαση κάθε Μόδα στο θέμα κάθε πειθαρχία!

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα

Μάθετε πώς να ράβετε

Ράψιμο είναι μια από τις πιο κρίσιμες ειδικότητες στο σχέδιο μόδας. μαθήματα ραπτικής βίντεο μας καλύπτουν τα πάντα, από την εκμάθηση πώς να το νήμα μια ραπτομηχανή για την εκμάθηση πώς να ράβω ένα από τα πιο προκλητικά υλικά απ 'όλα, δέρμα.

Προεπισκόπηση ενός τυπικού μαθήματος ραψίματος UoF

Δερμάτινες τεχνικές ραπτικής

Μαθήματα για κάθε επίπεδο δεξιοτήτων

ΑΡΧΑΡΙΟΣ

Αν είστε νέος στο ράψιμο, ξεκινούν με "Threading το 1500 Αδελφός" (ραπτομηχανή), τότε πάμε για να έχει τον έλεγχο μας "Intro" μαθήματα. Μετακίνηση δίπλα μας σειρά μαθημάτων για «τελειώματα." Στη συνέχεια, αφήστε μας να σας διδάξει τα ins και outs του φερμουάρ. Παρακολουθήστε και master 6 περισσότερα μαθήματα σε αυτή την ενότητα, όποιο από τα δύο αυτά σας ενδιαφέρουν περισσότερο, πριν προχωρήσουμε στην Ενδιάμεση μαθήματά μας.

Ενδιάμεσος

Στο ενδιάμεσο τμήμα μας, εμείς θα σας διδάξει υψηλής ραπτικής τεχνικές ραπτικής που κυμαίνονται από το πώς να απλικέ μια ραφή δαντέλα, τα βασικά σχετικά με κουμπιά και κουμπότρυπες υψηλής ραπτικής και, τέλος, πώς να δημιουργήσετε χειροποίητα λουλούδια από ύφασμα. Επιλέξτε τυχόν 5 μαθήματα που σας ενδιαφέρουν, και καρφώστε τους.

Εξελιγμένο

Πριν από άλματα σε τμήμα Σύνθετη ραπτικής μας, πρώτα να δούμε και να ακούσετε διάλεξη αρχαρίων μας ονομάζεται "βυρσοδεψία στην Τύποι". Στη συνέχεια, εκτελέστε μέσω 6-μέρος μαθήματα δέρμα ράψιμο μας σε αυτή την ενότητα για να σας διδάξει πώς να ταξινομήσετε & cut δέρμα, πώς να διεπαφή & σταθεροποίηση δέρμα ραφές και τις τεχνικές ράψιμο θα πρέπει να ξέρετε για να ράψει ένα πλήρες δερμάτινο μπουφάν.

Το Πανεπιστήμιο της μόδας προσφέρει πολλά, πολλά άλλα μαθήματα στο ράψιμο. Ελέγξτε τους κάνοντας κλικ στην καρτέλα Μαθήματα στην αρχική σελίδα μας στο UniversityofFashion.com.

/?utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListingΚάντε κλικ για να εγγραφείτε

/?utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListing
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The University of Fashion is the first and largest online fashion design video library in the world.

The University of Fashion is the first and largest online fashion design video library in the world. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη