Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Είστε παθιασμένοι με τα ζώα; Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την υγεία, την περίθαλψη και την ευημερία τους; Αν ναι, αυτό το προσόν θα μπορούσε να είναι για εσάς!

Μελετήθηκε σε μια διαδικτυακή, εξ αποστάσεως εκπαίδευση βάση, αυτός είναι ένας ιδανικός τρόπος για να αποκτήσουν ένα διεθνώς αναγνωρισμένο δίπλωμα φροντίδας των ζώων χωρίς να παρευρεθεί στο κολέγιο. Αυτό σας επιτρέπει να μάθετε πώς να κάνετε τη διαφορά στα ζώα της φροντίδας σας. Το μάθημα θα παραδοθεί στα αγγλικά και θα έχετε πρόσβαση στα υλικά του μαθήματος σας μέσω του ηλεκτρονικού περιβάλλοντός μας Virtual Learning Environment (VLE), που σας επιτρέπει να μελετήσετε σε μια εποχή που σας ταιριάζει.

Περιεχόμενο

Σε αυτό το διαδικτυακό μάθημα, θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας που στη συνέχεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τη διαφορά στα ζώα της φροντίδας σας. Οι μονάδες που θα μελετήσετε είναι οι παρακάτω:

  • Μονάδα 201 - Διατήρηση της υγείας και της καλής διαβίωσης των ζώων
  • Μονάδα 202 - Εκτελέστε πρακτική τροφή των ζώων
  • Μονάδα 203 - Διατήρηση κατοικιών ζώων
  • Μονάδα 204 - Εκτελέστε εργασιακή εμπειρία
  • Μονάδα 205 - Κατανόηση των αρχών της ζωικής βιολογίας
  • Μονάδα 206 - Αρχές και πρακτικές συμπεριφοράς και χειρισμού των ζώων
  • Μονάδα 210 - Εισαγωγή στις φυλές των ζώων και περιποίηση

Θα ολοκληρώσετε τις γραπτές εργασίες που θα υποβληθούν από το περιβάλλον ηλεκτρονικής μάθησης (VLE). Πρακτικές αξιολογήσεις θα πραγματοποιηθούν στην τοποθέτηση εργασίας σας.

Προυποθέσεις εισόδου

Για να μπορέσετε να σπουδάσετε αυτό το μάθημα, δεν υπάρχουν καθορισμένες τυπικές απαιτήσεις εισόδου, ωστόσο πρέπει να έχετε ένα πάθος για τα ζώα και ένα καλό επίπεδο αριθμητικής ικανότητας, γραμματισμού και δεξιοτήτων ΤΠΕ σε συνδυασμό με μια επιβεβαιωμένη τοποθέτηση εργασίας (απασχολούμενη ή προαιρετική). Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι είστε ενημερωμένοι με τυχόν σχετικούς εμβολιασμούς, παρακαλείστε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Αυτό το μάθημα παραδίδεται στα αγγλικά και ως εκ τούτου πρέπει να διασφαλίσετε ότι έχετε επαρκείς δεξιότητες αγγλικής ανάγνωσης και γραφής.

Λόγω του εξαιρετικά πρακτικού χαρακτήρα της εργασίας με τα ζώα κατά τη διάρκεια της φοίτησης αυτής της σειράς μαθημάτων, θα πρέπει να ολοκληρώσετε τουλάχιστον 150 ώρες εργασιακής εμπειρίας (τουλάχιστον 3 ώρες την εβδομάδα) σε περιβάλλον σχετικό με τα ζώα. Ενώ μελετάτε, θα υποστηρίξετε και τους ειδικούς δασκάλους μας που έχουν υποστηρίξει φοιτητές, τόσο μακριά από τη Σρι Λάνκα, τη Νέα Ζηλανδία και την Ιαπωνία!

Γενικά, θα πρέπει να έχετε ολοκληρώσει 150 ώρες για να αποκτήσετε τα προσόντα σας και πρέπει να έχετε ένα κατάλληλο άτομο (κάποιον που έχει τουλάχιστον 2 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο), ο οποίος μπορεί να αξιολογήσει τις πρακτικές σας εργασίες στο χώρο εργασίας σας.

Αμοιβές

Αυτό το προσόν αναμένεται να διαρκέσει 12 μήνες για να ολοκληρωθεί και μπορείτε να το ξεκινήσετε ανά πάσα στιγμή του έτους.

Το συνολικό κόστος για αυτό το μάθημα είναι £ 1.308.

Αυτό μπορεί να καταβληθεί πριν από την έναρξη του μαθήματος ή μπορεί να καταβληθεί κάθε μήνα μέσω του προγράμματος "Pay As You Learn". Αυτό είναι ένα τέλος £ 109 ανά μήνα μέχρι να είστε πιστοποιημένοι.

Εκτός από την παραπάνω αμοιβή, πρέπει επίσης να πληρώσετε ένα Τέλος Φορέα. Αυτό είναι £ 130,40 * για την πόλη

* Τα Τέλη του Φορέα Απονομής είναι πληρωτέα από όλους τους φοιτητές ή εργοδότες και επαναφορτίζονται με κόστος και μπορεί να υπόκεινται σε αλλαγές

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποThe College of Animal Welfare »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
1 Έτος
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
1,308 GBP
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη