Πτυχίο του συγγραφέα στη μουσική παραγωγή και εγγραφή

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Παρόμοια με τα προγράμματα LACM πανεπιστημιουπόλεων, το LACM Online προσφέρει ένα online υβριδικό πρόγραμμα στη Μουσική Παραγωγή και Εγγραφή:

Ο Πρόγραμμα Associate of Arts στην παραγωγή και καταγραφή μουσικής Είναι ένα 9μηνο πρόγραμμα μερικής απασχόλησης επαγγελματικού πτυχίου. Οι μαθητές μαθαίνουν το ιστορικό και τεχνικό υπόβαθρο που χρειάζονται για να ανταγωνιστούν στον κόσμο της μουσικής παραγωγής και αναπτύσσουν επίσης τα απαραίτητα εργαλεία και τεχνικές που απαιτούνται για να πάρουν ιδέες στο επόμενο επίπεδο. Τα μαθήματα ειδικά για την ακολουθία για να μεγιστοποιήσει τις δυνατότητές της μάθησης σε όλο το πρόγραμμα. Αυτό το διαδικτυακό υβριδικό πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης 2 επισκέψεις για εντατικό προγραμματισμό στην πανεπιστημιούπολη.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Τα γυμνάσια, οι ηλικιωμένοι και οι απόφοιτοι του γυμνασίου μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο πρόγραμμα LACM Online για τα πτυχία και τα διπλώματα του Associate. Παρακαλούμε επισκεφτείτε μας Ιστοσελίδα εισδοχής Για λεπτομερή περιγραφή των απαιτήσεων εφαρμογής. Οι απαιτήσεις θα περιλαμβάνουν μουσική αναφορά και επίσημες μεταγραφές. Οι διεθνείς φοιτητές υποχρεούνται να υποβάλλουν βαθμολογία TOEFL 70 ή υψηλότερη.

Πώς να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής

Οι υποψήφιοι που είναι έτοιμοι να υποβάλουν αίτηση στο LACM θα πρέπει να ολοκληρώσουν μια αίτηση εισαγωγής και να μεταφορτώσουν μέσα ενημέρωσης μέσω του Αποδοχή αίτησης. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να ζητήσουν από το ίδρυμα που τους χορηγεί το επίσημο μεταπτυχιακό, GED ή κολεγιακό αντίγραφό τους και να τους αποστείλουν στο LACM. Οι βαθμολογίες TOEFL, για τους διεθνείς φοιτητές, θα πρέπει επίσης να αποσταλούν στο LACM. Όλοι οι υποψήφιοι θα υποβάλουν τέλος αίτησης ύψους 60 € όταν ολοκληρωθεί η εφαρμογή.

Μεταφορά Credit

Το LACM Online δεν μεταφέρει απευθείας μουσικές πιστώσεις από άλλο ίδρυμα εκτός από τα συνεργαζόμενα κολέγια που έχουν συνάψει συμφωνίες άρθρωσης. Οι μαθητές ενθαρρύνονται να κάνουν δοκιμές τοποθέτησης ικανοτήτων. Οι σπουδαστές που αποδεικνύουν την ικανότητα για ένα μάθημα μέσω δοκιμών τοποθέτησης θα λάβουν πίστωση για το μάθημα και είναι σε θέση να προχωρήσουν στο επόμενο επίπεδο διδασκαλίας.

Τελευταία ενημέρωση Ιούλ. 2017

Σχετικά με τη Σχολή

Los Angeles College of Music (LACM) prepares students to be leaders in music and offers Bachelor’s and Associate’s degrees and Diploma programs in Music Performance, Music Production, Songwriting, Com ... περαιτέρω

Los Angeles College of Music (LACM) prepares students to be leaders in music and offers Bachelor’s and Associate’s degrees and Diploma programs in Music Performance, Music Production, Songwriting, Composing for Visual Media and Music Business. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη