Παρόμοια με τα προγράμματα LACM πανεπιστημιουπόλεων, το LACM Online προσφέρει ένα online υβριδικό πρόγραμμα στη Μουσική Παραγωγή και Εγγραφή:

Ο Πρόγραμμα Associate of Arts στην παραγωγή και καταγραφή μουσικής Είναι ένα 9μηνο πρόγραμμα μερικής απασχόλησης επαγγελματικού πτυχίου. Οι μαθητές μαθαίνουν το ιστορικό και τεχνικό υπόβαθρο που χρειάζονται για να ανταγωνιστούν στον κόσμο της μουσικής παραγωγής και αναπτύσσουν επίσης τα απαραίτητα εργαλεία και τεχνικές που απαιτούνται για να πάρουν ιδέες στο επόμενο επίπεδο. Τα μαθήματα ειδικά για την ακολουθία για να μεγιστοποιήσει τις δυνατότητές της μάθησης σε όλο το πρόγραμμα. Αυτό το διαδικτυακό υβριδικό πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης 2 επισκέψεις για εντατικό προγραμματισμό στην πανεπιστημιούπολη.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Τα γυμνάσια, οι ηλικιωμένοι και οι απόφοιτοι του γυμνασίου μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο πρόγραμμα LACM Online για τα πτυχία και τα διπλώματα του Associate. Παρακαλούμε επισκεφτείτε μας Ιστοσελίδα εισδοχής Για λεπτομερή περιγραφή των απαιτήσεων εφαρμογής. Οι απαιτήσεις θα περιλαμβάνουν μουσική αναφορά και επίσημες μεταγραφές. Οι διεθνείς φοιτητές υποχρεούνται να υποβάλλουν βαθμολογία TOEFL 70 ή υψηλότερη.

Πώς να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής

Οι υποψήφιοι που είναι έτοιμοι να υποβάλουν αίτηση στο LACM θα πρέπει να ολοκληρώσουν μια αίτηση εισαγωγής και να μεταφορτώσουν μέσα ενημέρωσης μέσω του Αποδοχή αίτησης. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να ζητήσουν από το ίδρυμα που τους χορηγεί το επίσημο μεταπτυχιακό, GED ή κολεγιακό αντίγραφό τους και να τους αποστείλουν στο LACM. Οι βαθμολογίες TOEFL, για τους διεθνείς φοιτητές, θα πρέπει επίσης να αποσταλούν στο LACM. Όλοι οι υποψήφιοι θα υποβάλουν τέλος αίτησης ύψους 60 € όταν ολοκληρωθεί η εφαρμογή.

Μεταφορά Credit

Το LACM Online δεν μεταφέρει απευθείας μουσικές πιστώσεις από άλλο ίδρυμα εκτός από τα συνεργαζόμενα κολέγια που έχουν συνάψει συμφωνίες άρθρωσης. Οι μαθητές ενθαρρύνονται να κάνουν δοκιμές τοποθέτησης ικανοτήτων. Οι σπουδαστές που αποδεικνύουν την ικανότητα για ένα μάθημα μέσω δοκιμών τοποθέτησης θα λάβουν πίστωση για το μάθημα και είναι σε θέση να προχωρήσουν στο επόμενο επίπεδο διδασκαλίας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποLos Angeles College of Music »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη