Πτυχίο συνεργάτη στην απόδοση του τυμπάνου

Los Angeles College of Music

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πτυχίο συνεργάτη στην απόδοση του τυμπάνου

Los Angeles College of Music

Παρόμοια με τα προγράμματα LACM πανεπιστημιουπόλεων, το LACM Online προσφέρει ένα online υβριδικό πρόγραμμα στην απόδοση Drum:

Ο Πρόγραμμα Associate of Arts στην απόδοση Drum Είναι ένα 9μηνο πρόγραμμα μερικής απασχόλησης επαγγελματικού πτυχίου. Το πρόγραμμα σπουδών του προγράμματος Drum για το LACM Online δημιουργήθηκε από τους παγκοσμίου φήμης συναδέλφους Ralph Humphrey και Joe Porcaro για να βελτιώσει τις κινητικές δεξιότητες, την τεχνική και τον ήχο, να παρουσιάσει σύγχρονες έννοιες ρυθμού και να αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα ρεπερτορίου σε όλα τα στυλ. Τα μαθήματα ειδικά για την ακολουθία για να μεγιστοποιήσει τις δυνατότητές της μάθησης σε όλο το πρόγραμμα. Επιπρόσθετα, αναπτύσσει σύγχρονες δεξιότητες καταγραφής στούντιο και ενημερώνει τους σπουδαστές για σημαντικές επιχειρηματικές πρακτικές μουσικής. Αυτό το διαδικτυακό υβριδικό πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης 2 επισκέψεις για εντατικό προγραμματισμό στην πανεπιστημιούπολη.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Τα γυμνάσια, οι ηλικιωμένοι και οι απόφοιτοι του γυμνασίου μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο πρόγραμμα LACM Online για τα πτυχία και τα διπλώματα του Associate. Παρακαλούμε επισκεφτείτε μας Ιστοσελίδα εισδοχής Για λεπτομερή περιγραφή των απαιτήσεων εφαρμογής. Οι απαιτήσεις θα περιλαμβάνουν μουσική αναφορά και επίσημες μεταγραφές. Οι διεθνείς φοιτητές υποχρεούνται να υποβάλλουν βαθμολογία TOEFL 70 ή υψηλότερη.

Πώς να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής

Οι υποψήφιοι που είναι έτοιμοι να υποβάλουν αίτηση στο LACM θα πρέπει να ολοκληρώσουν μια αίτηση εισαγωγής και να μεταφορτώσουν μέσα ενημέρωσης μέσω του Αποδοχή αίτησης. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να ζητήσουν από το ίδρυμα που τους χορηγεί το επίσημο μεταπτυχιακό, GED ή κολεγιακό αντίγραφό τους και να τους αποστείλουν στο LACM. Οι βαθμολογίες TOEFL, για τους διεθνείς φοιτητές, θα πρέπει επίσης να αποσταλούν στο LACM. Όλοι οι υποψήφιοι θα υποβάλουν τέλος αίτησης ύψους 60 € όταν ολοκληρωθεί η εφαρμογή.

Μεταφορά Credit

Το LACM Online δεν μεταφέρει απευθείας μουσικές πιστώσεις από άλλο ίδρυμα εκτός από τα συνεργαζόμενα κολέγια που έχουν συνάψει συμφωνίες άρθρωσης. Οι μαθητές ενθαρρύνονται να κάνουν δοκιμές τοποθέτησης ικανοτήτων. Οι σπουδαστές που αποδεικνύουν την ικανότητα για ένα μάθημα μέσω δοκιμών τοποθέτησης θα λάβουν πίστωση για το μάθημα και είναι σε θέση να προχωρήσουν στο επόμενο επίπεδο διδασκαλίας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
Μερική παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Pasadena, California
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Pasadena, California
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών