Πτυχίο Τεχνών στο Υπουργείο

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το πρόγραμμα Bachelor of Arts στο Υπουργείο έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάζει τους ηγέτες με λίγη ή καθόλου προγενέστερη θεολογική εκπαίδευση για να παρέχει ποιμαντική ηγεσία σε μια εκκλησία. Προετοιμάζει τους μαθητές για διακονικά ή άλλα μη χειροτεχνημένα υπουργεία μέσα στην εκκλησία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διαδρομή για χειροτονή θητεία, προ-σχολική εκπαίδευση ή για μεταπτυχιακές θεολογικές σπουδές. Αυτό το πρόγραμμα 126 πιστώσεων παρέχει μια γενική επισκόπηση της θεολογίας και των δεξιοτήτων για τα εκκλησιαστικά και άλλα πλαίσια του υπουργείου.

Φοιτητικό χρέος μετά την αποφοίτηση

Επειδή το BA είναι ένα νέο πρόγραμμα, δεν υπάρχουν τρέχοντα στοιχεία σχετικά με το φοιτητικό χρέος. Η ILT προσφέρει οικονομική βοήθεια για όσους πληρούν τις προϋποθέσεις. Η ILT θα παρέχει επίσης στους φοιτητές πρόσβαση σε ομοσπονδιακή οικονομική βοήθεια και ομοσπονδιακά προγράμματα φοιτητικών δανείων. Η ILT παραμένει δεσμευμένη να βοηθήσει τους φοιτητές να αποφοιτήσουν με όσο το δυνατόν λιγότερα χρέη.

Κόστος μαθημάτων

Τα δίδακτρα είναι 390 $ ανά ώρα πίστωσης ή 1170 $ ανά μάθημα 3 πίστωσης. Τα δίδακτρα ενδέχεται να αλλάξουν. Πρόσθετα κόστη (τέλος αίτησης, βιβλία, έξοδα που σχετίζονται με την έρευνα και παραγωγή ανεξάρτητων έργων ή το τελικό έργο ή διατριβή κ.λπ.) αποτελούν επίσης ευθύνη του συμμετέχοντα.

Μαθήματα που πρέπει να ολοκληρωθούν

Το πρόγραμμα BA παρέχει μια βασική, θεμελιώδη πορεία σπουδών για αποφοίτους γυμνασίου που θέλουν να παρακολουθήσουν σπουδές προπτυχιακού επιπέδου στο υπουργείο ή προετοιμάζονται για διορισμένο υπουργείο.

Συνολικό χρονοδιάγραμμα

Αυτό το πρόγραμμα αποτελείται από 42 μαθήματα σε τομείς της βιβλικής θεολογίας, της ιστορικής και συστηματικής θεολογίας, και της ηθικής, της φιλοσοφίας και της θρησκείας, και την εκπαίδευση του υπουργείου. Οι μαθητές που επιλέγουν μια συγκέντρωση μπορούν να επιλέξουν να επικεντρωθούν στη Βίβλο, στην πρακτική του Υπουργείου ή στη Θεολογία. Δεν απαιτείται ταξίδι για αυτό το πρόγραμμα, αν και οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να συμμετάσχουν σε επιτόπια μαθήματα διάρκειας εβδομάδας. Οι φοιτητές πλήρους απασχόλησης μπορούν να ολοκληρώσουν αυτό το πτυχίο σε 4 χρόνια και οι φοιτητές μερικής απασχόλησης μπορούν να διαρκέσουν έως και 6 χρόνια.

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα Bachelor of Arts στο Υπουργείο έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάζει τους ηγέτες με λίγη ή καθόλου προγενέστερη θεολογική εκπαίδευση για να παρέχει ποιμαντική ηγεσία σε μια εκκλησία. Προετοιμάζει τους μαθητές για διακονικά ή άλλα μη χειροτεχνημένα υπουργεία μέσα στην εκκλησία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διαδρομή για χειροτονή θητεία, προ-σχολική εκπαίδευση ή για μεταπτυχιακές θεολογικές σπουδές. Αυτό το πρόγραμμα 126 πιστώσεων παρέχει μια γενική επισκόπηση της θεολογίας και των δεξιοτήτων για τα εκκλησιαστικά και άλλα πλαίσια του υπουργείου.

Πρακτική

Οι μαθητές που σκοπεύουν να υπηρετήσουν σε ένα πλαίσιο υπουργικής εκκλησίας απαιτείται να συμπληρώσουν 1.040 ώρες (έξι μήνες πλήρους απασχόλησης) εποπτευόμενης πρακτικής άσκησης. Αυτή η πρακτική άσκηση έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει τους μαθητές που σκοπεύουν να εισέλθουν σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο υπουργείου. Οι μαθητές που πρόκειται να συνεχίσουν στο Master of Divinity, άλλες ακαδημαϊκές μεταπτυχιακές εργασίες ή που δεν προετοιμάζονται για ένα συγκεκριμένο πλαίσιο υπουργείου δεν απαιτείται να ολοκληρώσουν την πρακτική άσκηση.

Senior Project (Προαιρετικό)

Ένα ανώτερο έργο είναι ένα ακαδημαϊκό έγγραφο 30 σελίδων (7.500 λέξεων).

Μαθησιακά αποτελέσματα

Μετά την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, οι μαθητές θα μπορούν:

  1. Αναπτύξτε εκτεταμένη γνώση της γραφής και της θεολογίας (συμπεριλαμβανομένων εξηγητικών δεξιοτήτων και εργαλείων για να διακρίνετε τον Λόγο του Θεού ως Νόμο και Ευαγγέλιο).
  2. Αναπτύξτε τις δεξιότητες εκπαίδευσης με βάση τα συμφραζόμενα και το πάθος για να ζήσετε αποτελεσματικά τη ζωή του Χριστιανού στα καθήκοντά μας.
  3. Αναπτύξτε την ικανότητα και το πάθος να συμμετάσχετε σε μια ζωή μάθησης.

Απαιτήσεις εισδοχής

  • Συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας αίτησης.
  • Απόδειξη ολοκλήρωσης της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και απομαγνητοφώνηση από οποιαδήποτε μετα-δευτεροβάθμια σχολεία.
  • Μια επιστολή σύστασης από έναν πάστορα.
  • Οι υποψήφιοι των οποίων η μητρική γλώσσα δεν είναι Αγγλικά πρέπει να υποβάλουν βαθμολογία από το τεστ αγγλικής ως ξένης γλώσσας (TOEFL) ή από το Διεθνές Σύστημα Δοκιμών Αγγλικής Γλώσσας (IELTS) που δεν είναι άνω των δύο ετών. Κανονικά, οι ελάχιστες αποδεκτές βαθμολογίες για το TOEFL είναι 21 στην ενότητα ομιλίας και 21 στην ενότητα γραφής. Οι ελάχιστες αποδεκτές βαθμολογίες στο IELTS είναι 6,5 στην ενότητα ομιλίας και 6,5 στην ενότητα γραφής. Ζητήστε να αποσταλεί η βαθμολογία σας στο ILT. Ο κωδικός DI της ILT για το TOEFL είναι 5745. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το TOEFL μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο του Education Testing Services: http://ets.org. Πληροφορίες σχετικά με το IELTS μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://www.ielts.org.
  • Χρέωση εγγραφής: 55 $ (δεν επιστρέφεται)
  • Αντίγραφο της επίσημης ταυτότητας με φωτογραφία.
  • Συνέντευξη εισαγωγής με Διευθυντή Υπηρεσιών Εγγραφής.
Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The Institute of Lutheran Theology is an accredited Lutheran seminary providing graduate, certificate, and lay level theological education through a fully integrated online campus. Faithful, fully-cre ... περαιτέρω

The Institute of Lutheran Theology is an accredited Lutheran seminary providing graduate, certificate, and lay level theological education through a fully integrated online campus. Faithful, fully-credentialed teachers lead students deeply into the Scriptures and the Christian tradition through a continual dialogue via live online video conferencing that replicates a traditional classroom. This grants students the opportunity to study at ILT without the inconvenience of relocating. Students immediately apply what they learn to their lives, communities, families, and congregations. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη