Το Bachelor of Criminal Justice από το Πανεπιστήμιο Reinhardt είναι σχεδιασμένο για επαγγελματίες που εργάζονται και κερδίζεται εντελώς online.

ΜΟΡΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Νέοι σπουδαστές γίνονται δεκτοί σε ηλεκτρονικά προγράμματα κάθε οκτώ εβδομάδες. Κάθε φθινόπωρο και το εαρινό εξάμηνο αποτελείται από δεκαέξι εβδομάδες και διαιρείται σε δύο συνεδρίες οκτώ εβδομάδων. Το καλοκαιρινό εξάμηνο είναι δεκατέσσερις εβδομάδες και χωρίζεται σε δύο συνεδρίες επτά εβδομάδων. Οι μαθητές θα παρακολουθήσουν δύο τάξεις σε κάθε σύνοδο για συνολικά τέσσερις τάξεις ανά εξάμηνο, αν ο φοιτητής θέλει πλήρη απασχόληση.

Ανταμείψτε τον εαυτό σας με ένα πτυχίο. Θέλετε να προχωρήσετε την καριέρα σας και να μετακινηθείτε σε θέσεις εκτελεστικών και διοικητικών επιπέδων; Όλο και περισσότερο, ένα πτυχίο στην Ποινική Δικαιοσύνη είναι το κλειδί για να προχωρήσουμε.

Το πτυχίο Ποινικής Δικαιοσύνης στο Πανεπιστήμιο Reinhardt σχεδιάστηκε από επαγγελματίες στον τομέα της επιβολής του νόμου. Τα μαθήματά μας παρέχουν ένα θεμέλιο στην Ποινική Δικαιοσύνη και, ταυτόχρονα, εξασφαλίζουν ότι είναι τρέχουσες με τις ανάγκες μιας παγκόσμιας κοινωνίας. Για να παραμείνετε ανταγωνιστικοί στο εργατικό δυναμικό, η απόκτηση πτυχίου είναι ένα ουσιαστικό βήμα στην οικοδόμηση της καριέρας σας.

Επόμενη ημερομηνία έναρξης προγράμματος

  • 12 Μαρτίου 2018
  • 7 Μαΐου 2018

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Ο Reinhardt έχει ένα ίδρυμα στον κλάδο με μια αστυνομική ακαδημία στην πανεπιστημιούπολη, η οποία έχει πιστοποιηθεί από το Συμβούλιο Γεωργικών Ειρηνευτικών Προτύπων και Εκπαίδευσης της Γεωργίας. Είμαστε εξουσιοδοτημένοι να παραδώσουμε το βασικό μάθημα επιμόρφωσης της νομοθεσίας μαζί με προηγμένη, εξειδικευμένη και εν ενεργεία εκπαίδευση. Λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας μας σε αυτήν τη βιομηχανία, γνωρίζουμε ότι υπάρχει αυξανόμενη ανάγκη μεταξύ των επαγγελματιών του τομέα της επιβολής του νόμου για την επέκταση της εκπαίδευσης προκειμένου να παραμείνει ανταγωνιστική και τρέχουσα στον τομέα. Γνωρίζουμε επίσης ότι οι επαγγελματίες είναι απασχολημένοι με τις επαγγελματικές και προσωπικές τους υποχρεώσεις. Ως αποτέλεσμα, προσφέρουμε την ευελιξία να κερδίσουμε πτυχίο Bachelor of Criminal Justice, 100% σε απευθείας σύνδεση.

Σχεδιασμένο για ενήλικες που εργάζονται, αυτά τα 100% ηλεκτρονικά προγράμματα σας μετακινούν με ρυθμούς που έχουν σχεδιαστεί για κάποιον με πλήρη απασχόληση, αλλά που θέλει να ολοκληρώσει το πτυχίο του εγκαίρως. Τα μαθήματά μας αναπτύσσονται και διδάσκονται από ηγέτες στον τομέα της ποινικής δικαιοσύνης. Όχι μόνο σας παρέχουν την τρέχουσα θεωρία και πρακτική, θα μάθετε από τις πραγματικές εμπειρίες τους.

"Το πρόγραμμα σπουδών Ποινικής Δικαιοσύνης ήταν πολύ απαιτητικό και απαιτούσε πειθαρχία και εστίαση.Οι καθηγητές ήταν πολύ γνώστες και η εμπειρία και η προσωπική εμπειρία τους πρόσφερε μια πραγματική ζωή πέρα ​​από το υλικό που παρουσιάστηκε στα εγχειρίδια, ήταν προσεκτικοί, υποστηρικτικοί, ανταποκρινόμενοι και συχνά ενήργησαν με τους σπουδαστές one-on-one.Θα ενθάρρυναν και ενθάρρυναν τις ομαδικές συζητήσεις που βελτίωσαν τη μάθηση καθώς εκθέτουν τους μαθητές σε διαφορετικές ιδέες και προοπτικές.Θα έλεγα σε οποιονδήποτε υποψήφιο φοιτητή που εξετάζει το πρόγραμμα ότι αν είναι έτοιμοι να δεσμευτούν για μια ζωή εκπληρώνοντας τη μαθησιακή εμπειρία με μερικούς από τους πιο καταρτισμένους καθηγητές στον τομέα τους, τότε το πανεπιστήμιο Reinhardt είναι ο τόπος για αυτούς ».- Ερευνητής Coy Turner, 2015

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Reinhardt University - Online Programs

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποReinhardt University - Online Programs »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη