Read the Official Description

Πτυχίο Ποινικής Δικαιοσύνης

Είτε θέλετε να μετακινηθείτε σε μια νέα θέση, είτε θέλετε απλώς την ικανοποίηση για την ολοκλήρωση του πτυχίου σας, κλπ. Ένα online πτυχίο Ποινικής Δικαιοσύνης μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας!

Επόμενη ημερομηνία έναρξης προγράμματος

 • 2 Ιουλίου 2018
 • 27 Αυγούστου 2018
 • 22 Οκτωβρίου 2018

Γιατί να κερδίσετε πτυχίο Ποινικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο McMurry;

McMurry προσφέρει πτυχίο Bachelor of Science στην Ποινική Δικαιοσύνη σε ενήλικες εκπαιδευόμενους που βλέπουν την ολοκλήρωση του πτυχίου ως βάση για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας και την προσωπική ικανοποίηση. Αυτό το προπτυχιακό πρόγραμμα προσφέρει την ευκολία και την ευελιξία της online μελέτης και μια κοινότητα μαθητών και εκπαιδευτών που έχουν κοινό στόχο: τη βελτίωση της κοινωνίας μέσω της επιβολής του νόμου σε εθνικό, κρατικό και τοπικό επίπεδο.

Μορφή και απαιτήσεις

Το ηλεκτρονικό πρόγραμμα Ποινικής Δικαιοσύνης του Πανεπιστημίου McMurry σας δίνει την ευελιξία και την ευκαιρία να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας οποτεδήποτε, οπουδήποτε.

Μορφή προγράμματος:

Οι νέοι σπουδαστές γίνονται δεκτοί στο πρόγραμμα Bachelor of Science in Penal Justice Program κάθε 8 εβδομάδες. Κάθε εξάμηνο χωρίζεται σε δύο οκτώ εβδομάδες. Οι σπουδαστές που επιθυμούν πλήρη απασχόληση θα λάβουν δύο τάξεις κάθε μάθημα για συνολικά τέσσερις τάξεις ένα εξάμηνο. Οι σπουδαστές που εγγράφονται με πλήρη απασχόληση για τα τρία εξάμηνα μπορούν να κερδίσουν έως και 36 ώρες πίστωσης προς το πτυχίο τους κάθε ακαδημαϊκό έτος.

Πιστωτική πίστωση:

Υπάρχουν πολλοί τρόποι μεταφοράς πίστωσης στο Πανεπιστήμιο McMurry. Τα μαθήματα που είναι επιλέξιμα για πίστωση μεταφοράς είναι εκείνα τα μαθήματα που θεωρούνται γενικά ακαδημαϊκού χαρακτήρα. που λαμβάνεται για την πιστωτική κολέγιο (όχι διορθωτική ή λαμβάνεται ειδικά για αθλητική συμμετοχή) με βαθμό τουλάχιστον C, και από ένα διαπιστευμένο σε περιφερειακό επίπεδο ίδρυμα. Η πιστοποίηση μαθημάτων μπορεί επίσης να απονεμηθεί μέσω εξετάσεων, όπως η CLEP ή οι εξετάσεις των τμημάτων.

Ο ακαδημαϊκός σας σύμβουλος θα μπορεί να εξετάσει μαζί σας τα αποτελέσματα της αξιολόγησης του μεταγραφικού σας σημειώματος.

Bachelor of Science στην Ποινική Δικαιοσύνη Απαιτήσεις Πτυχίο

Σημαντικά Μαθήματα: 33 ώρες πίστωσης

 • CRJS 1311 Αρχές της ποινικής δικαιοσύνης
 • CRJS 2311 Ποινική διαδικασία Ι
 • CRJS 2321 Ποινική διαδικασία II
 • CRJS 2361 Ποικιλομορφία στην ποινική δικαιοσύνη
 • CRJS 3341 Δικαιοσύνη για ανηλίκους
 • CRJS 3361 Victimology
 • CRJS 3381 ψευδής ποινική δικαιοσύνη
 • CRJS 4321 Comparative Justice
 • CRJS 4341 Serial Killers
 • CRJS 4361 Elite Crime
 • CRJS 4391 Ηθική στην ποινική δικαιοσύνη

Συγκέντρωση διαχείρισης κρίσεων: 12 ώρες πίστωσης

 • CRJS 1313 Διαχείριση Κρίσεων
 • CRJS 3333 Τρομοκρατία και Αντιτρομοκρατία
 • CRJS 3343 Διαχείριση των τρομοκρατικών συμβάντων
 • CRJS 4353 Δίκαιο Εσωτερικής Ασφάλειας και Δημόσια Πολιτική 12

Συγκέντρωση επιβολής νόμου: 12 ώρες πίστωσης

 • CRJS 1322 Εισαγωγή στην εγκληματολογική επιστήμη
 • CRJS 2332 κοινοτική αστυνόμευση
 • CRJS 3342 Αρχές διορθώσεων
 • CRJS 4352 Αστυνομική Διοίκηση

Υποστηρικτικό μάθημα: Προσανατολισμός της ACAD 1199 στην ηλεκτρονική μάθηση

Μαθήματα επιλογής ποινικής δικαιοσύνης: 12 ώρες πίστωσης

 • Επιλέξτε 12 ώρες μαθημάτων CRJS-6 από τις ώρες πρέπει να προωθηθούν

Απαιτήσεις γενικής εκπαίδευσης: 39 ώρες πίστωσης

 • ARTS 1300 Εξερεύνηση των εικαστικών τεχνών
 • BIOL 1401 Αρχές της Βιολογίας
 • COMM 1310 Αρχές επικοινωνίας
 • ENGL 1310 Σύνθεση και Ρητορική
 • ENGL 1320 Αγγλική σύνθεση και λογοτεχνία
 • ENGL 2330 Αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας
 • HFIT 1200 Fitness για Ζωή Τροποποιημένο
 • MATH 1315 Σύγχρονα Μαθηματικά
 • ΨΥΧ 1340 Γενική Ψυχολογία
 • RELI 2330 Εισαγωγή στην Παλαιά Διαθήκη
 • RELI 2350 Θρησκείες του Κόσμου
 • SOCI 1310 Εισαγωγή στην Κοινωνιολογία
 • SRLD1300 Εισαγωγή στη Δεοντολογία

Πρόσθετες υποχρεωτικές ώρες εργασίας: 7-15 ώρες πίστωσης

Θα χρειαστούν 7-15 ώρες για να φτάσουν στις απαραίτητες 120 ώρες για αποφοίτηση. Ο αριθμός των ωρών επιλογής διαφέρει ανάλογα με τις ώρες ξένων γλωσσών που απαιτούνται και τα μαθήματα μεταφοράς. Οι ώρες πιστοποίησης TCOLE απονέμονται σε αυτήν την ενότητα.

Συνολικές ώρες για να κερδίσετε ένα βαθμό: 120

Η τελική αποδοχή των μαθημάτων μεταφοράς, της ισοτιμίας μαθημάτων και των πιστωτικών μονάδων που απονέμονται στο McMurry υπόκειται στην έγκριση του γραμματέα.

Απαιτήσεις γλώσσας: Οι σπουδαστές που αποφοίτησαν από το γυμνάσιο χωρίς δύο χρόνια σπουδών σε μία ξένη γλώσσα, μπορεί να χρειαστούν 8 ώρες για μία ξένη γλώσσα. Οι φοιτητές που αποφοίτησαν περισσότερο από 10 χρόνια απαλλάσσονται από την απαίτηση αυτή.

Ευκαιρίες καριέρας

Οι ευκαιρίες στον τομέα της ποινικής δικαιοσύνης είναι τεράστιες και περιλαμβάνουν τοπικές, κρατικές, ομοσπονδιακές και διεθνείς ευκαιρίες.

Το Πανεπιστήμιο McMurry Online σε πτυχίο Ποινικής Δικαιοσύνης σας προετοιμάζει για μια ευρεία ποικιλία ευκαιριών στο συναρπαστικό και ζωτικής σημασίας πεδίο της Ποινικής Δικαιοσύνης.

Ποινική Δικαιοσύνη Ευκαιρίες Καριέρας Περιλαμβάνει:

 1. Agent της CIA - Ο πρωταρχικός ρόλος της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών είναι να συλλέγει, να αναλύει, να αξιολογεί και να διαδίδει ξένες πληροφορίες για να βοηθήσει τα μέλη της αμερικανικής κυβέρνησης να λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με την εθνική ασφάλεια. Οι πράκτορες της CIA μπορούν να εκτελούν μια ευρεία ποικιλία ρόλων σε μια σειρά ειδικοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της πρόσληψης ξένων πρακτόρων στο εξωτερικό, της ανάλυσης πληροφοριών ή της ασφάλειας.
 2. Ερευνητής εγκληματολογίας υπολογιστών - Οι ερευνητές εγκληματολογίας υπολογιστών αποκαλύπτουν και περιγράφουν τις πληροφορίες που περιέχονται σε συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, σκληρούς δίσκους, CD και ηλεκτρονικά έγγραφα, όπως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εικόνες JPEG. Μπορούν να εργάζονται στον κυβερνητικό τομέα, ή με λογιστικές εταιρείες, δικηγορικά γραφεία, τράπεζες ή εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού.
 3. Διορθωτικός αξιωματικός - Οι διορθωτικοί λειτουργοί εργάζονται κυρίως στις φυλακές και τις φυλακές, εποπτεύοντας και βοηθώντας τους καταδικασθέντες για εγκλήματα. Τα τελευταία χρόνια, η εστίασή τους έχει μετατοπιστεί από την "φύλαξη" των κρατουμένων στην αποκατάσταση μέσω προγραμμάτων θεραπείας ενώ είναι φυλακισμένοι.
 4. Ερευνητής σκηνής εγκλημάτων - Οι ερευνητές της σκηνής του εγκλήματος είναι υπεύθυνοι για τον εντοπισμό, τη συλλογή και την ανάλυση στοιχείων από τις σκηνές του εγκλήματος. Μπορούν να επεξεργάζονται τις σκηνές του εγκλήματος ως αποδεικτικά στοιχεία, να συμπεριλαμβάνουν τη φωτογράφηση, τη συσκευασία, την επισήμανση και τη μεταφορά αποδεικτικών στοιχείων, την τεκμηρίωση των αυτοψιών, την ενημέρωση των ερευνητών, τη σύνταξη εκθέσεων και τη μαρτυρία στο δικαστήριο.
 5. Αντιπρόσωπος του FBI - Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Διερεύνησης αντιπροσωπεύει ένα ευρύ φάσμα ρόλων και ειδικοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης, των δακτυλικών αποτυπωμάτων, των εργαστηριακών υπηρεσιών και των δημόσιων υποθέσεων. μπορούν να λειτουργούν ως επόπτες ή διαχειριστές. Ειδικοί πράκτορες είναι πάντα σε ετοιμότητα για να προστατεύσουν τη χώρα τους και μπορούν να μεταφερθούν ανά πάσα στιγμή με βάση τις ανάγκες του FBI.
 6. Ψάρεμα και φύλακας παιγνίων - Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την επιτήρηση του νόμου είναι εκείνοι που περιπολούν τις λίμνες, τα ποτάμια, τις παραλίες, τους υγρότοπους, τις έρημες και ακόμη και τις μητροπολιτικές περιοχές. Μπορούν να συμμετάσχουν σε μυστικές επιχειρήσεις μόνο ή σε ομάδα. Πολλοί αξιωματικοί διατήρησης μελετών μελετούν προβλήματα άγριας ζωής ή αλιείας ή διερευνούν περιοχές όπου έχει αναφερθεί παράνομη θήρα.
 7. Τεχνικός Εγκληματολογικών Επιστημών - Οι τεχνικοί της Φροντιστικής Επιστήμης εργάζονται σε εργαστήρια, κρατικές υπηρεσίες, νοσοκομεία, αίθουσες εκδηλώσεων και άλλα μέρη όπου απαιτείται η αναδημιουργία γεγονότων βάσει επιστημονικών ενδείξεων, όπως δείγματα μαλλιών, σπασμένα υλικά και δακτυλικά αποτυπώματα.
 8. Αστυνομικός - Ο πρωταρχικός ρόλος ενός αστυνομικού είναι η διατήρηση της δημόσιας τάξης. Ειδικοί δασμοί ποικίλλουν και ένας αξιωματικός μπορεί να ανατεθεί σε απάτη, δολοφονία, εμπορία ναρκωτικών ή μονάδα βιασμού. Κάθε μονάδα έχει συγκεκριμένο στόχο και οι υπάλληλοι της μονάδας εκπαιδεύονται αποκλειστικά για αυτόν τον στόχο. Μπορούν να χειριστούν οποιαδήποτε ή όλα τα καθήκοντα επιβολής του νόμου, από απλές παραβάσεις της κυκλοφορίας έως την προστασία των παιδιών ή τις περιπτώσεις δολοφονίας.
 9. Ιδιωτικός Ντετέκτιβ - Ένας ιδιωτικός ερευνητής προσλαμβάνεται από άτομα ή ομάδες για να αναλάβει υπηρεσίες ερευνών. Οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ μπορούν να εργάζονται για δικηγόρους σε αστικές και ποινικές υποθέσεις ή να αναλαμβάνουν ιδιωτικές υποθέσεις που δεν εμπλέκονται σε εγκληματική πτυχή, συμπεριλαμβανομένων ελέγχων ιστορικού, πληροφοριών σχετικών με υποθέσεις διαζυγίου και αιτημάτων αποζημίωσης εργαζομένων.
 10. Αξιωματικός δοκιμασίας - Οι αξιωματικοί της δοκιμασίας παρακολουθούν απατεώνες που απελευθερώνονται από το σύστημα διορθώσεων για να εξασφαλίσουν ότι συμμορφώνονται με τους όρους της δοκιμασίας τους, ενώ παράλληλα βοηθούν τους απατεώνες να προσαρμοστούν στη ζωή μετά την απελευθέρωση χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες τεχνικές θεραπείας. Ένας αξιωματικός δοκιμαστικής υπηρεσίας αναλαμβάνει τυπικά ένα φορτίο υποθέσεων με τους οποίους αλληλεπιδρούν με τα σπίτια και τους τόπους εργασίας των κληρονόμων, καθώς και στο γραφείο.
 11. State Trooper - Οι κρατικοί στρατιώτες αποτρέπουν τις διαταραχές και τις ταραχές, μεταδίδουν αποδεικτικά στοιχεία σε ντετέκτιβς και προετοιμάζουν μαρτυρίες για δικαστικές εμφανίσεις. Μπορούν επίσης να τεκμηριώσουν αποδεικτικά στοιχεία, να διεξάγουν συνεντεύξεις και να λαμβάνουν τις κατάλληλες φωτογραφίες των σκηνών εγκλήματος για συνεχιζόμενες έρευνες. Εκδίδουν αναφορές κυκλοφορίας και εισιτήρια και συνεργάζονται με υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στις σκηνές των ατυχημάτων.
Program taught in:
Αγγλικά
Last updated May 22, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 2019
Αυγ. 2019
Duration
120 Ώρες
Πλήρης παρακολούθηση
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλο