Πτυχίο Μηχανικών Υπολογιστών

International Telematic University UNINETTUNO

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πτυχίο Μηχανικών Υπολογιστών

International Telematic University UNINETTUNO

Το μάθημα του πτυχίου Bachelor στοχεύει στην κατάρτιση επαγγελματιών ικανών να συμμετέχουν σε δραστηριότητες ανάλυσης, σχεδιασμού, υλοποίησης και διαχείρισης συστημάτων στους τομείς της επιστήμης των υπολογιστών, της αυτοματοποίησης και της διαχείρισης μηχανικών.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην παροχή ενός ευρέος φάσματος μεθοδολογικών και τεχνικών δεξιοτήτων στον τομέα της πληροφορικής με σκοπό τη δημιουργία επαγγελματιών με υψηλό βαθμό ευελιξίας και προσαρμογής στις απαιτήσεις της αγοράς. Παρέχει επίσης μια σταθερή προετοιμασία στα μαθηματικά και τη φυσική, παρέχοντας έτσι τα εργαλεία και τις επιστημονικές μεθοδολογίες που απαιτούνται για την προσέγγιση των προβλημάτων μηχανικής με αυστηρό τρόπο.

Οι στόχοι του μαθήματος είναι: αφενός, η παροχή μιας σταθερής, γενικής επιστημονικής και μεθοδολογικής προετοιμασίας και, αφετέρου, η δημιουργία ενός εξειδικευμένου επαγγελματία. Για το λόγο αυτό, οι γενικές επιστημονικές και μηχανικές μεθοδολογίες καλύπτονται σε βάθος (με σκοπό την ανάπτυξη μεθοδολογικών δεξιοτήτων στην ανάλυση, τη μοντελοποίηση και τη διαμόρφωση πολύπλοκων τεχνικών προβλημάτων), ενώ προσφέρονται περισσότερα τεχνικά προχωρημένα μαθήματα για την ολοκλήρωση των ικανοτήτων του φοιτητή παρουσιάζοντας μεθοδολογίες, τεχνικές λύσεις και εφαρμογή σε συγκεκριμένους τομείς.

Το βασικό πρόγραμμα σπουδών παρέχει όχι μόνο στους σπουδαστές ένα στερεό υπόβαθρο στα μαθηματικά και τη φυσική, αλλά επίσης αναπτύσσει μεταβιβάσιμες δεξιότητες στην επιστήμη των υπολογιστών, με εκτεταμένη εκπαίδευση στην ανάλυση αλγορίθμων και τον προγραμματισμό. Στον τομέα της μηχανικής πληροφορικής, τα δομοστοιχεία παρέχουν ένα κοινό θεμέλιο στην ηλεκτρονική, ανάλυση και μετάδοση σήματος, μοντελοποίηση και έλεγχο δυναμικών συστημάτων και αρχιτεκτονική υπολογιστών. Αυτές οι ικανότητες συμπληρώνονται από θέματα που καλύπτουν τις μεθοδολογίες ανάλυσης ηλεκτρικών κυκλωμάτων, βασικές γνώσεις οικονομικών και διοίκησης επιχειρήσεων και στοιχεία αριθμητικής ανάλυσης.

Πώς να σπουδάσετε

Οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες στο Διαδίκτυο πραγματοποιούνται σε μια μακροεντολή που βασίζεται στον ιστό, η οποία ονομάζεται Διδακτικό Κυβερνοχώρο. Στο Didactic Cyberspace, η διαδικασία κατάρτισης και εκμάθησης πραγματοποιείται και οι προσβάσεις διαφοροποιούνται μέσω εξατομικευμένης σύνδεσης και κωδικού πρόσβασης, με βάση το ρόλο των παικτών στην εκπαιδευτική πορεία: καθηγητές, δασκάλους και μαθητές. Τα μαθήματα και οι δραστηριότητες on-demand στο διαδίκτυο διατίθενται 24 ώρες την ημέρα μαζί με τις εικονικές αίθουσες διδασκαλίας και τις καταγεγραμμένες εικονικές αίθουσες διδασκαλίας (https://goo.gl/jY26qD).

------

Διάρκεια: 3 ακαδημαϊκά έτη

Πιστωτικές μονάδες: 180 ECTS

Γλώσσα: Αγγλικά, Ιταλικά, Αραβικά

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • ιταλικός


Τελευταία ενημέρωση April 10, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ιταλία - Rome, Lazio
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Ιταλία - Rome, Lazio
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Βίντεο

Computer Engineering - Big Data

Computer Engineering - Programming and Security

How to study on the UNINETTUNO e-learning platform