Πτυχίο Μάρκετινγκ (Hons)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Είμαστε ένας βρετανικός φορέας παροχής online εκπαίδευσης, προσβάσιμος σε όλο τον κόσμο σε 3 διαφορετικές γλώσσες.

Γιατί ένα πτυχίο Bachelor στο μάρκετινγκ;


Σε μια παγκόσμια και άκρως ανταγωνιστική εποχή, οι επιχειρήσεις πρέπει να ξεχωρίσουν και να αποκτήσουν εξειδικευμένους ανθρώπινους πόρους. Αυτή η ανάγκη αυξάνει την αναζήτηση επαγγελματιών υψηλής εξειδίκευσης με προηγμένες γνώσεις μάρκετινγκ, ισχυρές δεξιότητες στην επίλυση προβλημάτων και στρατηγική και δημιουργική σκέψη.

London School Of Design And Marketing του Bachelor στο Marketing θα είναι ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα σας, παρέχοντάς σας τρία βασικά εργαλεία:

 • Γνώση: αποκτώντας ισχυρή γνώση σχετικά με έννοιες, εργαλεία, μοντέλα και πρακτικές.
 • Δεξιότητες: ικανότητα δημιουργίας, σχεδιασμού, υλοποίησης και διεξαγωγής επιτυχημένων έργων.
 • Στάση: ανάπτυξη προσωπικών βασικών χαρακτηριστικών, όπως η στρατηγική σκέψη, η μεθοδολογία, η αυτονομία, η ευελιξία και η εμπιστοσύνη.

Το πτυχίο Bachelor του LSDM στο μάρκετινγκ είναι αποκλειστικά σε απευθείας σύνδεση και διατίθεται στα αγγλικά, τα ισπανικά και τα πορτογαλικά.

London School Of Design And Marketing

Όπου το πάθος γίνεται επάγγελμα


ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ


Εισαγωγή

Το Bachelor στο Μάρκετινγκ έχει σχεδιαστεί για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν νέες δεξιότητες, γνώσεις στο μάρκετινγκ, προώθηση λύσεων και προτάσεων διαχείρισης και μάρκετινγκ. Η στρατηγική και δημιουργική σκέψη του μαθήματος μας αναλαμβάνει την πρωτοπορία στη διαχείριση μάρκετινγκ, παρέχοντας στους φοιτητές της LSDM τη γνώση και την κατανόηση των πρακτικών μάρκετινγκ σε εταιρικά περιβάλλοντα. Το εξαιρετικά πρακτικό του στοιχείο θα επιτρέψει στους φοιτητές της LSDM να δημιουργήσουν ένα πλαίσιο στρατηγικών διαχείρισης μάρκετινγκ και διεργασιών και τεχνικών ανάλυσης και αξιολόγησης.


Εκπαιδευτικές δεξιότητες

Το Bachelor in Marketing προετοιμάζει τους επαγγελματίες για διάφορους τομείς μάρκετινγκ και διαχείρισης, προσφέροντας μια προηγμένη και ολοκληρωμένη τριτοβάθμια εκπαίδευση, συντονισμένη και υποστηριζόμενη από τις τελευταίες εξελίξεις στον επιστημονικό και τεχνολογικό τομέα. Το πρόγραμμα σπουδών για το πτυχίο LSDM στο Μάρκετινγκ έχει αναπτυχθεί και χωριστεί σε 3 ξεχωριστά στάδια:


Στάδιο 1

Το πρώτο στάδιο, το οποίο αντιστοιχεί στο πρώτο έτος της πορείας μας, στοχεύει στην παροχή στους φοιτητές γνώσης και κατανόησης των εννοιών, εργαλείων και μοντέλων, καθώς και των αντίστοιχων αλληλεπιδράσεων στους βασικούς τομείς της γνώσης μάρκετινγκ. Σε αυτό το στάδιο, οι φοιτητές του LSDM αναμένεται να είναι σε θέση να καθορίσουν επιχειρηματικές ιδέες και προβλήματα που σχετίζονται με τη διαχείριση μάρκετινγκ, καθώς και να εφαρμόσουν ερευνητικά εργαλεία και μεθόδους. Γενικά, θα αναπτυχθούν οι ακόλουθες δεξιότητες:

 • Βαθιά κατανόηση της έννοιας του μάρκετινγκ, της εμβέλειας και της συνάφειας του σήμερα.
 • Ενσωμάτωση και κατανόηση των τρεχόντων μοντέλων διαχείρισης, με βάση την τριλογία του DDA (Διάγνωση, Απόφαση, Δράση)
 • Ο προσδιορισμός των παραθύρων της ευκαιρίας, με βάση ένα στερεό διαγνωστικό.
 • Η ισορροπία της στρατηγικής διάγνωσης και μάρκετινγκ.
 • Βαθμονόμηση και στρατηγική λήψης αποφάσεων, διατύπωση στόχων, τμηματοποίηση, εστίαση, τοποθέτηση και μίξη μάρκετινγκ.
 • Τα σχέδια δράσης επικεντρώνονται στις αρχές εκτέλεσης, με επίκεντρο την ικανοποίηση των ατόμων και των οργανισμών και ταυτόχρονα με το περιβάλλον και τους εταιρικούς στόχους.


Στάδιο 2

Το δεύτερο στάδιο, το οποίο αντιστοιχεί στο δεύτερο έτος του μαθήματος, στοχεύει να παρέχει στους φοιτητές του LSDM δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να σχεδιάσουν, να οδηγήσουν και να ολοκληρώσουν τα έργα που εφαρμόζονται στις προηγουμένως αποκτηθείσες γνώσεις. Σε αυτό το στάδιο οι φοιτητές του LSDM θα αναπτύξουν ερευνητικές δεξιότητες και θα μπορούν να δημιουργούν αναφορές σε δεδομένα, ιδέες, ευρήματα ή / και συστάσεις, να προετοιμάζουν παρουσιάσεις ποιότητας, να χρησιμοποιούν στατιστικά εργαλεία για τη συλλογή, ανάλυση και ερμηνεία δεδομένων, νέες ιδέες και συμπεριφορές.


Στάδιο 3

Το τρίτο στάδιο, το οποίο αντιστοιχεί στο τρίτο έτος της πορείας μας, στοχεύει στην εδραίωση της γνώσης που αποκτήθηκε σε προηγούμενες σειρές μαθημάτων και στην πρόοδο με αυτοπεποίθηση, ρεαλισμό και επιχειρηματικότητα. Σε αυτό το στάδιο, οι μαθητές του LSDM θα αναπτύξουν το τελικό πρόγραμμα σπουδών τους με τις ακόλουθες δεξιότητες:

 • Ευελιξία: ικανότητα διαχείρισης διαφόρων έργων και προοπτικών.
 • Εμπιστοσύνη: η πίστη στις δικές τους ικανότητες και επιδόσεις.
 • Ρεαλισμός: μια γρήγορη αξιολόγηση των δικών τους δεξιοτήτων.
 • Επιχειρηματικότητα: ικανότητα ανάπτυξης και πώλησης ιδέας, προϊόντος ή επιχείρησης.
 • Έχοντας ένα ανοιχτό μυαλό και διεθνή σκέψη, αναπτύσσοντας μια προορατική συμπεριφορά.


Διδακτικό προσωπικό

Το διδακτικό προσωπικό αποτελείται από ειδικευμένους, έμπειρους και αξιόπιστους εκπαιδευτικούς. Εκτός από το ακαδημαϊκό πτυχίο διδακτορικού επιπέδου, παρουσιάζουν καθιερωμένες επαγγελματικές σταδιοδρομίες, συνδέοντας το ακαδημαϊκό στοιχείο με την αγορά εργασίας.


Κέντρο Καθηγητών

Οι φοιτητές του LSDM εποπτεύονται σε εβδομαδιαία βάση μέσω ενός Tutor Center που αποτελείται από μια ομάδα εξειδικευμένων δασκάλων στο Marketing, με πτυχία Master και με πολλά χρόνια αποδεδειγμένη εμπειρία. Το Κέντρο Εκπαιδευτών μας είναι επίσης διαθέσιμο στα Αγγλικά, Ισπανικά και Πορτογαλικά.


Στόχοι και Επαγγελματίες

Το πτυχίο μας στο μάρκετινγκ απευθύνεται σε φοιτητές, επαγγελματίες, διευθυντές και επιχειρηματίες με φιλοδοξία ή μια καθιερωμένη σταδιοδρομία στη βιομηχανία μάρκετινγκ. Οι σπουδαστές του Bachelor in Marketing θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε πρακτορεία επικοινωνίας, εταιρείες σε διάφορες περιοχές πωλήσεων ή υπεύθυνες για την ανάπτυξη προϊόντων ή υπηρεσιών, με μελέτες αγοράς, ψηφιακό μάρκετινγκ και διαφήμιση, αναλαμβάνοντας το ρόλο των διαχειριστών μάρκετινγκ, των δημιουργικών, , διευθυντές επιχειρήσεων, μεταξύ άλλων.


ΔΟΜΗ


Το πτυχίο μας στο Μάρκετινγκ είναι 100% σε απευθείας σύνδεση, σχεδιασμένο για μάθηση σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα των φοιτητών μας, χωρίς καθορισμένο χρονοδιάγραμμα. Με άλλα λόγια, οι μαθητές του LSDM μπορούν να καθορίσουν πότε ή πού μπορούν να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενό τους. Μόνο οι τελικές εργασίες και συγκεκριμένες παρουσιάσεις θα προγραμματιστούν σε ένα σταθερό χρονοδιάγραμμα, το οποίο θα ανακοινωθεί σε εύθετο χρόνο στους φοιτητές της LSDM.

Σε περίπου 30 μήνες, οι φοιτητές του LSDM θα έχουν ολοκληρώσει το Bachelor's in Marketing διαπιστευμένο από το Πανεπιστήμιο Creative Arts (UCA), ένα από τα κορυφαία εξειδικευμένα πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο.


Διδακτικές και μαθησιακές μέθοδοι που χρησιμοποιούνται σε αυτό το μάθημα:

 • Δίδαξε στα αγγλικά, ισπανικά και πορτογαλικά.
 • Μάθημα με 3 επίπεδα και συνολικά 26 μονάδες σπουδών.
 • Το περιεχόμενο των μονάδων είναι ασύγχρονο και οργανώνεται σε εβδομαδιαία θέματα.
 • Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο όποτε και όπου θέλετε.
 • Το Κέντρο Καθηγητών λειτουργεί ως εργαλείο υποστήριξης και αλληλεπίδρασης για τους μαθητές μας.
 • Διαδικτυακοί πόροι (όπως διαλέξεις, σεμινάρια και συζητήσεις, σεμινάρια και συναντήσεις ανατροφοδότησης, φόρουμ, σεμινάρια online και πρακτικές ασκήσεις).

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

London School of Design and Marketing - LSDM - is a specialised school in Design and Marketing which aims to change the teaching paradigm with an innovative and creative education, 100% online and mad ... περαιτέρω

London School of Design and Marketing - LSDM - is a specialised school in Design and Marketing which aims to change the teaching paradigm with an innovative and creative education, 100% online and made available in English, Spanish and Portuguese. We offer a learning experience with practical results through systematic orientation, combining the students' vocational features with the advanced design of technical skills. We are committed to offering exclusive online courses, accredited by the University for the Creative Arts, through the acquisition of new knowledge suited to the challenges of an increasingly demanding job market. Διαβάστε Λιγότερα
Λονδίνο , Μαδρίτη , Πόρτο + 2 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη