Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Περιγραφή Μαθήματος

Το πανεπιστήμιο La Trobe Bachelor της Εφαρμοσμένης Πληροφορικής παρέχει μια εξαίρετη, γενική εκπαίδευση στην τεχνολογία της πληροφορικής (IT) και την ευκαιρία να εξερευνήσει τομείς εστίασης σε συστήματα πληροφορικής, ανάπτυξη λογισμικού, δίκτυα υπολογιστών και ανάπτυξη ιστού.

Η διάρθρωση μάθησης σάς δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε το μάθημά σας ως φοιτητής με πλήρη απασχόληση στο διαδίκτυο ή να συνδυάσετε σε απευθείας σύνδεση μερικής φοίτησης με εργασιακές δεσμεύσεις.

Αυτό το μάθημα έχει εφαρμοσμένη εστίαση και περιλαμβάνει Πιστοποιήσεις Προμηθευτών Τεχνολογίας Πληροφορικής που είναι σχετικές και επιθυμητές για τους πιθανούς εργοδότες. Οι απόφοιτοι με εφαρμοσμένα προσόντα διαθέτουν όχι μόνο τις δεξιότητες και τις γνώσεις από την πανεπιστημιακή εκπαίδευση, αλλά την πρακτική σκέψη για την εφαρμογή τους στη βιομηχανία.

Τρία προσόντα σε ένα βαθμό

Το online πανεπιστημιακό πτυχίο La Trobe University σας παρέχει τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε έως και τρία προσόντα κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Με την προϋπόθεση ότι θα ολοκληρωθεί ικανοποιητικά κάθε μέρος του μαθήματος σας, θα απονεμηθεί ένα πτυχίο (τελικό έτος 1), ένα εφαρμοσμένο πτυχίο (τέλος του έτους 2) και ένα πτυχίο πτυχίου που θα εφαρμοστεί όταν ολοκληρώσετε και τα τρία χρόνια. Η πιθανή παραγωγική σας ικανότητα αυξάνεται καθώς προχωράτε στην πορεία σας.

Έτος 1

Μετά την ολοκλήρωση του έτους 1 του πτυχίου σας, θα σας απονεμηθεί Εφαρμοσμένο Δίπλωμα, εάν αποφασίσετε να αποχωρήσετε από το πτυχίο σας σε αυτό το σημείο. Μπορείτε να προσθέσετε αυτό το προσόν στο βιογραφικό σας και να προχωρήσετε με τα σχέδια σταδιοδρομίας σας ή να αγκαλιάσετε την επιλογή να συνεχίσετε τις σπουδές σας ενώ εργάζεστε.

Έξοδος με

Δίπλωμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής

Αναμενόμενα έσοδα

$ 50K-60K

Έτος 2

Η επιτυχής ολοκλήρωση του 2ου έτους θα αυξήσει τις πιθανότητές σας για μια υψηλότερη θέση πληρωμής με ένα εφαρμοσμένο προσόν που αναζητούν οι εργοδότες. Ωστόσο, είστε πλέον πάνω από το ήμισυ της διαδρομής σας στο πτυχίο πτυχίου που έχετε κάνει, άρα γιατί να μην συνεχίσετε να σπουδάζετε ενώ εργάζεστε;

Έξοδος με

Αναπληρωτής Δίπλωμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής

Αναμενόμενα έσοδα

$ 60K- $ 80K

Έτος 3

Συγχαρητήρια! Έχετε ολοκληρώσει τα προσόντα σας. Ο πτυχίο που έχετε εφαρμόσει βελτιώνει σημαντικά τις ευκαιρίες που έχετε στη διάθεσή σας. Ένα προσόν αυτού του επιπέδου βελτιώνει σημαντικά το βιογραφικό σας και λέει πολλά για εσάς. Όχι μόνο θα είστε οπλισμένοι με τις έτοιμες για εργασία θέσεις εργασίας και τις γνώσεις που οι εργοδότες είναι απελπισμένοι, αλλά δείχνετε επίσης ότι μπορείτε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι για να πετύχετε ένα στόχο.

Έξοδος με

Πτυχίο Εφαρμοσμένης Πληροφορικής

Αναμενόμενα έσοδα

$ 80K-120K

Μαθησιακά αποτελέσματα μαθημάτων

Τα Μαθησιακά Αποτελέσματα (CILOs) που αναφέρονται στο μάθημα είναι σύντομες δηλώσεις που καθορίζουν ποιοι μαθητές αναμένεται να αποδείξουν ότι γνωρίζουν και μπορούν να κάνουν μέχρι το τέλος ενός μαθήματος.

 • Γράψτε αναφορές που συνοπτικά γνωστοποιούν τις τεχνικές και επιχειρηματικές απαιτήσεις σε συναδέλφους, εταιρικούς φορείς και επιχειρηματικές κοινότητες σύμφωνα με τα επαγγελματικά πρότυπα.
 • Διεξάγετε προφορικές παρουσιάσεις που παρουσιάζουν με σαφήνεια τις τεχνικές και επιχειρηματικές απαιτήσεις σε μια ποικιλία θεατών, συμπεριλαμβανομένων των συναδέλφων και των ενδιαφερομένων, τόσο στην πληροφορική όσο και στις γενικές κοινότητες.
 • Αναλύει και αξιολογεί τα αριθμητικά στοιχεία και στοιχεία από επιχειρηματικές και επιστημονικές εκθέσεις και περιοδικά για να κάνει συστάσεις σε συμμαθητές, επιστημονικό και μη επιστημονικό κοινό σύμφωνα με τα επαγγελματικά πρότυπα.
 • Επίδειξη δεξιοτήτων έρευνας και πληροφοριακής παιδείας για εντοπισμό, ανάκριση και αξιολόγηση σχετικής επιχειρηματικής βιβλιογραφίας για την ανάπτυξη προδιαγραφών για έργα επιχειρηματικών πληροφοριακών συστημάτων.
 • Προτείνετε και αναλύστε στρατηγικές για την επίλυση προβλημάτων επιχειρηματικού συστήματος πραγματικού βίου ή / και προκλήσεων σε άλλους τομείς σπουδών.
 • Εφαρμογή και αξιολόγηση λύσεων σε άγνωστα, κατασκευασμένα και σε πραγματικό κόσμο επιχειρηματικά και τεχνικά προβλήματα συμβατά με τα επαγγελματικά πρότυπα.
 • Συνεισφέρετε εποικοδομητικά σε μια ομάδα που χρησιμοποιεί ικανότητες ομαδοποίησης, αυτοαξιολόγησης, διαπραγμάτευσης και επικοινωνίας για την ολοκλήρωση επαγγελματικών έργων.
 • Να καταδείξει την κατανόηση των κατάλληλων κοινωνικών, νομικών και δεοντολογικών αξιών που διαμορφώνουν το έργο ενός επαγγελματία ΤΠΕ.
 • Εφαρμόστε έννοιες σχεδίασης βασικών πληροφοριακών συστημάτων και τεχνικές βασισμένες σε υπολογιστή για την επίλυση επιχειρηματικών ή / και συναφών προβλημάτων στον επιλεγμένο τομέα σπουδών και πρακτικής.

Ευκαιρίες καριέρας

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί με υψηλή εστίαση στην απασχολησιμότητα στον συναρπαστικό κόσμο της πληροφορικής. Οι απόφοιτοι θα ταιριάζουν με τους ρόλους που γεφυρώνουν το χάσμα μεταξύ τεχνικού και διοικητικού προσωπικού. Οι ευκαιρίες καριέρας περιλαμβάνουν:

 • Αναλυτής συστημάτων
 • Αναλυτής Προγραμματιστής
 • Διαχείριση βάσεων δεδομένων
 • Μηχανικός λογισμικού
 • Λογιστής στρατηγικής
 • Διαχειριστής συστημάτων

Εάν επιλέξετε να βγείτε από το επίπεδο των διπλωμάτων (τέλος του έτους 1), θα έχετε τις βασικές δεξιότητες για να αρχίσετε να εργάζεστε στους ρόλους της βιομηχανίας πληροφορικής, όπως η Help Desk και η Υποστήριξη Ιστού. Αν βγείτε από το επίπεδο του δευτεροβάθμιου επιπέδου (τέλος του έτους 2), θα έχετε επιπλέον δεξιότητες που πιστοποιούνται από τη βιομηχανία.

Η ενσωμάτωση της Πιστοποίησης Προμηθευτών σας παρέχει τις απαιτούμενες δεξιότητες του κλάδου για να στηρίξετε τις τεχνικές γνώσεις.

Κόστος μαθημάτων

Τα τέλη σπουδών σας ανέρχονται μόνο σε $ 9.185 ετησίως εάν πληροίτε τις σχετικές απαιτήσεις κατοικίας HECS-HELP και μελετάτε σε μια θέση που υποστηρίζεται από την Κοινοπολιτεία.

Διεθνή έξοδα μαθημάτων

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
La Trobe –Didasko

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποLa Trobe –Didasko »

Τελευταία ενημέρωση October 2, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Duration
1 - 3 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
20,000 AUD
Διεθνές κόστος μαθημάτων ανά έτος
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη