Οι μεγάλες εταιρείες επικοινωνίας δημιουργούν και μοιράζονται το νόημα για το κοινό καλό.

Ελάτε στο τμήμα μας για να ανακαλύψετε τον κεντρικό, περίπλοκο ρόλο της επικοινωνίας στην κοινωνία. Οι μαθητές μας μαθαίνουν να επικοινωνούν αποτελεσματικά σε πολλαπλά περιβάλλοντα - στη ζωή των πολιτών, στους πολιτισμούς, στους χώρους εργασίας και στις σχέσεις.

Με πτυχίο επικοινωνίας από την Ελπίδα, επιδεικνύετε τη δέσμευσή σας για ηθική και ικανή επικοινωνία.

Ό, τι κι αν επιλέξετε να κάνετε με το βαθμό επικοινωνίας σας - και να μας εμπιστευτείτε, οι ευκαιρίες είναι απεριόριστες - θα έχετε ένα ξεκίνημα για τη ζωή έξω από την τάξη συμμετέχοντας σε μια πρακτική άσκηση, ολοκληρώνοντας αυστηρά μαθήματα μαθημάτων, εξερευνώντας τον κόσμο μέσα από την πανεπιστημιούπολη να μελετάτε και να βρίσκετε τη θέση σας σε συλλόγους φοιτητών σε όλη την πανεπιστημιούπολη

Προγράμματα σπουδών

Το τμήμα μας προσφέρει μια σημαντική και δευτερεύουσα επικοινωνία. Ο βαθμός μας συνδυάζει θεωρία και πρακτική, ενώ τα μαθήματα επιλογής σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε το πρόγραμμα στα ενδιαφέροντά σας.

Σύμφωνα με την ισχυρή παράδοση των ελευθέρων τεχνών της Hope, προετοιμάζουμε τους μαθητές μας για μια συνεχώς εξελισσόμενη παγκόσμια κοινωνία και χώρο εργασίας.

Οι μεγάλες εταιρείες επικοινωνίας μαθαίνουν πώς να δημιουργούν και να μοιράζονται το νόημα για το κοινό καλό. Πηγαίνουν για να υπερέχουν σε διάφορους τομείς, που κυμαίνονται από τις δημόσιες σχέσεις στο νόμο. Οι φοιτητές μας έχουν την τάση να είναι περίεργοι και αυτο-κατευθυνόμενοι, έτσι ώστε το πρόγραμμά μας έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με διαχρονικές δεξιότητες ζωής που ισχύουν σε μια σειρά σταδιοδρομιών.

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Η πραγματοποίηση μαθημάτων επικοινωνίας στην Ελπίδα μπορεί να σημαίνει να συνεργαζόμαστε στενά μαζί μας με το ερευνητικό μας έργο, να παράγουμε μέσα στο τηλεοπτικό μας στούντιο ή να σχεδιάζουμε μια λύση δημοσίων σχέσεων.

Τα μαθήματά μας τονίζουν διάφορους τύπους επικοινωνίας:

  • Ρητορική
  • Σχεσιακή επικοινωνία
  • Μελέτες και παραγωγή μέσων ενημέρωσης
  • Οργανωτική επικοινωνία
  • Παγκόσμια επικοινωνία

Μέσω της έρευνας, της βιωματικής μάθησης και της συμμετοχής των πολιτών, θα αποκτήσετε μια βαθιά κατανόηση του τρόπου με τον οποίο η επικοινωνία παίζει έναν αναπόσπαστο ρόλο στην κοινωνική ζωή.

Μετά την αποφοίτηση

Οι μεγάλες εταιρείες επικοινωνίας απολαμβάνουν ένα ισχυρό και ευέλικτο σύνολο δεξιοτήτων. Όντας εξοπλισμένοι να σκέφτονται κριτικά, να λαμβάνουν αποφάσεις ηθικά και να έχουν μια ισχυρή κατανόηση της έρευνας και της ανάλυσης σημαίνει ότι μπορείτε να περπατήσετε σε πολλές δουλειές ένα βήμα παραπάνω από τον ανταγωνισμό.

Οι απόφοιτοί μας συνεχίζουν τη σταδιοδρομία τους σε διάφορους τομείς. Πολλοί πάνε για να παρακολουθήσουν μεταπτυχιακό σχολείο. Αν έχετε αποφοιτήσει με ένα μεγάλο ή μικρό άτομο στην επικοινωνία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα θέλαμε να σας ακούσουμε!

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Τελευταία ενημέρωση July 2, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
34,990 USD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη