Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Bachelor of Business Administration από το Πανεπιστήμιο Reinhardt έχει σχεδιαστεί για να εργάζονται επαγγελματίες από διάφορα επαγγελματικά υπόβαθρα για να συνεργαστούν και να ολοκληρώσουν το πτυχίο on-line.

Νέοι σπουδαστές γίνονται δεκτοί σε ηλεκτρονικά προγράμματα κάθε οκτώ εβδομάδες. Κάθε φθινόπωρο και το εαρινό εξάμηνο αποτελείται από δεκαέξι εβδομάδες και διαιρείται σε δύο συνεδρίες οκτώ εβδομάδων. Το καλοκαιρινό εξάμηνο είναι δεκατέσσερις εβδομάδες και χωρίζεται σε δύο συνεδρίες επτά εβδομάδων. Οι μαθητές θα παρακολουθήσουν δύο τάξεις σε κάθε σύνοδο για συνολικά τέσσερις τάξεις ανά εξάμηνο, αν ο φοιτητής θέλει πλήρη απασχόληση.

Το διδακτορικό πρόγραμμα των 51 ωρών του προγράμματος BBA μπορεί να ολοκληρωθεί σε 16 μήνες υπό την προϋπόθεση ότι ο φοιτητής έχει την κατάλληλη γενική εκπαίδευση και δωρεάν επιλεγμένα credits κατά την είσοδό του στο πρόγραμμα.

Θα έχετε ολοκληρώσει ένα πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Reinhardt!

Ακούμε ξανά και ξανά από τους μαθητές μας ότι έχουν φτάσει στο αδιέξοδο στην καριέρα τους επειδή δεν έχουν πτυχίο. Οι επιλογές διαδικτυακού πτυχίου του Reinhardt μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αυτό το φραγμό και να προωθήσετε την καριέρα σας.

Επόμενη ημερομηνία έναρξης προγράμματος

  • 12 Μαρτίου 2018
  • 7 Μαΐου 2018

ΠΤΥΧΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Το πρόγραμμα ολοκλήρωσης πτυχίου διοίκησης επιχειρήσεων έχει σχεδιαστεί για μεσαία σταδιοδρομία, που εργάζονται επαγγελματίες, στελέχη, διαχειριστές, διευθυντές και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων / επιχειρηματίες. Το μάθημα στο πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει τα βασικά επιχειρησιακά θέματα, τις επιχειρήσεις και την κοινωνία, τις επικοινωνίες και τον πολιτισμό, το στρατηγικό μάρκετινγκ και τη συμπεριφορά των αγοραστών, τη διαχείριση ανθρώπινων πόρων, την οικονομία και την πρόβλεψη, τη λογιστική και τη χρηματοδότηση, τα δεοντολογικά και νομικά ζητήματα, τη στρατηγική διαχείριση και την παγκόσμια ηγετική διαχείριση.

Σχεδιασμένο για ενήλικες που εργάζονται, αυτά τα 100% ηλεκτρονικά προγράμματα σας μετακινούν με ρυθμούς που έχουν σχεδιαστεί για κάποιον με πλήρη απασχόληση, αλλά που θέλει να ολοκληρώσει το πτυχίο του εγκαίρως. Τα μαθήματά μας αναπτύσσονται και διδάσκονται από ηγέτες στον τομέα των επιχειρήσεων. Όχι μόνο σας παρέχουν την τρέχουσα θεωρία και πρακτική, θα μάθετε από τις πραγματικές εμπειρίες τους.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Reinhardt University - Online Programs

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποReinhardt University - Online Programs »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Μάιος 2019
Μάρτ. 2020
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Μάιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Μάρτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Μάιος 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Μάρτ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη