Πτυχίο Βιομηχανικής Μηχανικής (M.Eng.)

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Η σκέψη σας είναι ολιστική και είστε ανοιχτοί σε διεπιστημονικές προκλήσεις; Στη συνέχεια το μάθημα εξ αποστάσεως μάθησης " Βιομηχανική Μηχανική - Master of Engineering " σας προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για να επεκτείνετε τα προσωπικά σας δυνατά σημεία και να προετοιμαστείτε για τα καθήκοντα ηγεσίας. Αυτή η μελέτη σας εξοπλίζει με διεπιστημονικές γνώσεις από τη μηχανική, τη μηχανική και τις επιστήμες των επιχειρήσεων. Η ευελιξία στη χρήση και το χειρισμό σύνθετων δομών και διαδικασιών είναι το μέγιστο πλεονέκτημά σας. Βέλτιστες προοπτικές για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στην ελεύθερη οικονομία!

Δομή Μαθήματος σας

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα " Βιομηχανική Μηχανική " χωρίζεται σε τέσσερα διαδοχικά εξάμηνα. Ως εκκολαπτόμενος βιομηχανικός μηχανικός θα περάσετε από διαφορετικούς τομείς, κυρίως επιχειρηματική πληροφορική και διοίκηση επιχειρήσεων. Ταυτόχρονα, θα αποκτήσετε τα τρέχοντα τεχνικά βασικά στοιχεία της επιστήμης υπολογιστών, της παραγωγής, της μηχανολογίας καθώς και της υλικοτεχνικής υποστήριξης και της διαχείρισης. Το πτυχίο σας στη βιομηχανική μηχανική εξ αποστάσεως μάθησης σας κάνει έναν περιζήτητο εμπειρογνώμονα με διεπιστημονική τεχνογνωσία.

 • Εξάμηνο 1 και 2 - Δημιουργία Ιδρυμάτων: Αυτά τα δύο εξάμηνα σας διδάσκουν τα βασικά τεχνικά και οικονομικά βασικά στοιχεία. Με βάση το υπάρχον επαγγελματικό υπόβαθρό σας, ένα διαφορετικό και νέο θέμα θα φτάσει στο επίκεντρο για εσάς σε αυτά τα δύο εξάμηνα. Ως εκ τούτου, ασχολούνται μεμονωμένα και εντατικά με την τεχνολογία ελέγχου, την αυτοματοποίηση, την τεχνική εργασία ή την επιχειρηματική διοίκηση, την παραγωγή και τη διαχείριση έργων καθώς και τη θεωρία των οικονομικών.
 • Εξάμηνο 3 - Ενίσχυση της πρακτικής συνάφειας: Η επιστήμη του συστήματος είναι το επίκεντρο αυτού του εξαμήνου. Μαθαίνουν τα τεχνικά, οικονομικά και κοινωνικά συστατικά του. Με αυτή τη γνώση, μπορούν να αναπτυχθούν, να οργανωθούν και να αναλυθούν σύνθετα έργα. Συμπεριλαμβάνονται επίσης οι πτυχές των βιώσιμων διαδικασιών και της αποτελεσματικής διαχείρισης της διαδικασίας - για την επιτυχή διαχείριση του κινδύνου και την απαιτούμενη μηχανική.
 • Εξάμηνο 4 - Εξειδίκευση και αυτοαπασχόληση: Στο 4ο εξάμηνο έχετε την επιλογή μεταξύ τριών ειδικοτήτων:
  • Ανάπτυξη προϊόντων: Η περιοχή αυτή ενισχύει τα προσόντα σας για τους τομείς της διαχείρισης της καινοτομίας εφαρμογών, της διαχείρισης των πόρων και της ταυτόχρονης μηχανικής. Μαθαίνουν τη χρήση μοντέλων συνεργασίας και αξιοποιούν τυπολογίες προμηθευτών και πελατών.
  • Παραγωγή: Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τις βασικές οργανωτικές αρχές των παραγωγικών διαδικασιών. Μάθουν πώς να διαστασιολογούν τα εργοστάσια και να σχεδιάζουν να χρησιμοποιούν τις τελευταίες μεθόδους σχεδιασμού παραγωγής.
  • Δίκτυα προμήθειας: Πρόκειται για αποτελεσματική εφοδιαστική και για το πώς να χειριστούν τα εμπόδια στα δίκτυα παραγωγής και διανομής. Εδώ εμβαθύνετε τις γνώσεις σας και αναπτύσσετε λύσεις για διατομεακά ζητήματα.

Ένα άλλο πλεονέκτημα: Για τις δικές σας εφαρμογές και τη συνεχή επαφή με την πρακτική, το πακέτο σας περιέχει επιπλέον λογισμικό (π.χ. "MATLAB", "Octave", "C #"), το οποίο είναι διαθέσιμο δωρεάν από εσάς, εκτός από τα έγγραφα μελέτης.

Ξέρετε ότι; Ως φοιτητής στο Πανεπιστήμιο AKAD, μπορείτε να λάβετε μέρος σε τριήμερη επίσκεψη μελέτης στο Σακραμέντο: Με το πρόγραμμα AKAD Καλιφόρνια!

ειδίκευση

 • Ανάπτυξη προϊόντος PEW81
 • Παραγωγή PRD81
 • Δίκτυα Εφοδιασμού SNW81

προοπτικές

Προοπτικές για τους γενικούς επιστήμονες - στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση για την εξειδίκευση της βιομηχανικής μηχανικής

Η παγκοσμιοποιημένη οικονομία μας χρειάζεται φορέα γνώσης με ακαδημαϊκά καταρτισμένη σκέψη, επιχειρηματική κατανόηση και τεχνογνωσία. Το μεταπτυχιακό σας δίπλωμα στη « Βιομηχανική Μηχανική » σας μετατρέπει σε έναν διεπιστημονικό βιομηχανικό μηχανικό, του οποίου η γνώση είναι σε μεγάλη ζήτηση. Τα προσόντα σας για ανεξάρτητες διοικητικές θέσεις στη διοίκηση ανοίγουν πολλές πόρτες για εσάς. Υποθέτετε λειτουργίες διασύνδεσης σε εταιρείες. Ο συνδυασμός της τεχνολογίας, της οικονομίας, της κοινωνικής και της οικολογικής σας καθιστά διαμεσολαβητή και διεπιστημονικό επίλυση προβλημάτων!

μεταπτυχιακό της στο akad: ψηφιακή, οπουδήποτε, οποτεδήποτε

Με την ψηφιακή πανεπιστημιούπολη akad πιο αποτελεσματικά στον πλοίαρχο

Χρησιμοποιήστε το χρόνο τους πόρους σας βέλτιστα και να υποστηρίξει μαθησιακό στυλ σας με προσαρμοσμένες μονάδες της μελέτης, ευέλικτο σχεδιασμό ελεγκτικών και το σωστό μίγμα της αυτο-κατευθυνόμενη και υπό την εποπτεία της μάθησης!

Η ψηφιακή akad Campus απλοποιεί τη μερική απασχόληση αγορά ενός πλοιάρχου πτυχίο πανεπιστημίου: Ως ένα κομβικό σημείο στη μελέτη αυτού του εικονική αγορά προσφέρει όλα όσα χρειάζεται μια επιτυχημένη μεταπτυχιακές σπουδές: Πότε και πώς θέλετε να στέκεται εκεί σε απευθείας σύνδεση υλικά μελέτη που εκπονήθηκε σχεδιασμού του ελέγχου γίνεται αποτελεσματικά και εύκολα να κρατήσετε επαφή με τους συμφοιτητές σας. Rascher, ενώ ο ήχος απόκτηση γνώσεων πάνω στην Πανεπιστημιούπολη akad ενισχύσει τα κίνητρα σας και δείχνει την εκμάθηση επιτυχία σας αμέσως. Akad Campus σας δίνει τη δυνατότητα σε μεμονωμένους σας τρόπος για να το Master:

 • Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση: πρακτική, έγκαιρα και ξεκάθαρα δομημένο γράμματα μελέτη - κατανοήσουν τις μονάδες που έρχονται εύκολα στο σπίτι σας τη μάθηση!
 • Απόσταση e-learning: αποτελεσματική μάθηση μέσω της online ασκήσεις, online coaching και web-based εκπαίδευση - αξιοπιστία, έτσι ώστε το περιεχόμενο είναι ασφαλές!
 • Interactive E-Learning: προσωπικά εποπτεύεται από καθηγητές και άμεση ανταλλαγή απόψεων με τους συμφοιτητές - προστιθέμενη αξία της γνώσης και την άμεση διαθεσιμότητα των περιεχομένων για να ενισχύσει τα κίνητρα!
 • Σεμινάρια (προαιρετικό): εκτός από τις εικονικής μάθησης στο χώρο σεμινάρια - ισχύουν μάθει μεθόδους σε συγκεκριμένες ερωτήσεις αμέσως!

προϋποθέσεις εισαγωγής

Στην αρχή των σπουδών σας, πρέπει να έχετε πανεπιστημιακό πτυχίο με πτυχίο μηχανικής ή οικονομίας ή ισοδύναμο πτυχίο (ειδικότερα πτυχίο από αναγνωρισμένο από το κράτος Fernhochschule ή Berufsakademie), τότε μπορείτε εύκολα να ξεκινήσετε τις σπουδές σας στο AKAD. Υπό ειδικές συνθήκες, είναι επίσης δυνατή η άμεση είσοδος σε ένα μάθημα τριών εξαμήνων. Οι ολοκληρωμένες σπουδές σας πρέπει να περιλαμβάνουν τουλάχιστον 210 μονάδες. Στην περίπτωση διπλών και πολλαπλών βαθμών, αυτό σχετίζεται με το άθροισμα των σχετικών (μηχανικών ή οικονομικών) μετοχών. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της ολοκλήρωσης των σπουδών, πρέπει να έχουν μεταβιβαστεί 30 μονάδες από οικονομικής ή μηχανολογίας.

Τι ακριβώς σας περιμένει στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση Βιομηχανική μηχανική - Master of Engineering;

Αντιμετωπίζουμε συστήματα παντού, π.χ. στην καθημερινή ζωή στο σύστημα μεταφορών, εκπαίδευσης ή εκπαίδευσης. Αλλά ακόμη και οι αρχαίοι Έλληνες κατανόησαν την ιδέα της συνεργασίας, του μεγάλου συνόλου. Στο μεταπτυχιακό μάθημα " Βιομηχανική Μηχανική", προσεγγίζετε την έννοια της έννοιας του συστήματος μέσω της θεωρίας του συστήματος και μαθαίνετε πώς καθορίζονται τα συστήματα. Σε αυτή την επιστολή μελέτης δείγματος από το AKAD University διαβάστε το θέμα "Συμπεριφορά Συστήματος": Ποιες είναι οι Επιλογές Συμπεριφοράς για Συστήματα; Πώς μπορούν να προσαρμοστούν στις μεταβαλλόμενες περιβαλλοντικές επιρροές;

Το εξάμηνο μαθήματος "Βιομηχανική Μηχανική - Master of Engineering" ασχολείται ολιστικά με την έννοια του συστήματος στο γράμμα μελέτης MA_Wirtschaftsingenieurwesen_AST811 . Ο λέκτοράς σου Η Christine Kammerer σας δίνει μια ολοκληρωμένη εικόνα του περιεχομένου της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σας.

Το απόσπασμα από την επιστολή μελέτης παρέχει πληροφορίες για αυτούς τους τομείς:

 • Τι είναι ένα σύστημα;
 • Τι είναι μέρος ενός συστήματος;
 • Τι χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά του συστήματος;
 • Πώς μπορείτε να δομήσετε συστήματα;

Εμπιστευθείτε: Η Ακαδημία AKAD με το ευέλικτο , ατομικό και αποτελεσματικό μοντέλο μελέτης σας διευκολύνει να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα περιεχόμενα του μεταπτυχιακού προγράμματος "Βιομηχανική Μηχανική": Επειδή μαθαίνετε πού και πότε θέλετε και συνδυάστε την εξωσχολική μελέτη με την ατομική σας μελέτη όσο το δυνατόν καλύτερα χρονικούς πόρους - σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας: Δοκιμάστε το πρόγραμμα εκμάθησης εξ αποστάσεως διδασκαλίας στο AKAD University 4 εβδομάδες δωρεάν. Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την "πρόσθετη επαγγελματική μελέτη", παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τη φιλική και εξειδικευμένη συμβουλευτική φορέα του AKAD στο +49 (0) 711 81495-400 Ανυπομονούμε να ακούσουμε από εσάς - και να σας βοηθήσουμε να φτάσετε γρήγορα στους στόχους σας!

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Die AKAD-Gruppe versteht sich als innovativer Bildungsanbieter im Fernstudium. Mit staatlich und international anerkannten Studienabschlüssen sowie durch Weiterbildung auf hohem Niveau tragen wir zum ... περαιτέρω

Die AKAD-Gruppe versteht sich als innovativer Bildungsanbieter im Fernstudium. Mit staatlich und international anerkannten Studienabschlüssen sowie durch Weiterbildung auf hohem Niveau tragen wir zum persönlichen und beruflichen Erfolg unserer Kunden bei. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη