Πρόγραμμα MicroMasters στη Λογιστική και τη Χρηματοοικονομική Διοίκηση (University System of Maryland)

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Κατασκευάστε τις οικονομικές και λογιστικές ικανότητες που απαιτούνται για να φτάσετε σε ένα εκτελεστικό επίπεδο ευθύνης και να κερδίζετε δύναμη.

Θέλετε να προωθήσετε την καριέρα σας και να προχωρήσετε προς μια οργανωτική ηγετική θέση, όπως ένας Chief Financial Officer; Ιδανικό για επαγγελματίες στα μέσα της καριέρας, αυτό το πρόγραμμα MicroMasters θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τις δεξιότητες που θα χρειαστείτε για να λάβετε αποφάσεις υψηλού επιπέδου που επηρεάζουν τις τρέχουσες λειτουργίες και το οικονομικό μέλλον του οργανισμού σας.

Θα αποκτήσετε πρακτική εμπειρία καθώς αναφέρετε και αναλύετε τις οικονομικές συναλλαγές των εταιρειών. Επιπλέον, θα μάθετε πώς να αξιολογείτε τους κινδύνους και τις αποδόσεις εναλλακτικών επενδύσεων αναλύοντας τις εκθέσεις SEC 10-K των εταιρειών Fortune 500 και ενισχύοντας την ικανότητά σας να λαμβάνετε αποτελεσματικές αποφάσεις χρηματοοικονομικής διαχείρισης για να προετοιμαστείτε για μελλοντική εξέλιξη της σταδιοδρομίας.

Πρόγραμμα εργασίας

 • Οι βιομηχανίες λογιστικής και ελεγκτικής αναπτύσσονται ταχύτερα από το μέσο όρο και αναμένεται να αυξηθούν στο 11% έως το 2024. (Πηγή: Γραφείο Στατιστικών Εργασίας)
 • Το 2016, ο μέσος ετήσιος μισθός για τους λογιστές και τους ελεγκτές με πτυχίο ήταν 68.150 δολάρια και ο μέσος ετήσιος μισθός για τους οικονομικούς διαχειριστές ήταν 121.750 δολάρια. (Πηγή: Γραφείο Στατιστικών Εργασίας)
 • Οι πιθανοί ρόλοι σταδιοδρομίας για άτομα με παρόμοια κατάρτιση περιλαμβάνουν εταιρικό λογιστή, λογιστή διαχείρισης, οικονομικό διευθυντή, αναλυτές προϋπολογισμού, οικονομικούς αναλυτές, ασφαλιστικούς αναδόχους και αξιωματικούς δανείου.

Τι θα μάθετε

 • Διαχειριστείτε τις οικονομικές λειτουργίες ενός οργανισμού. συμπεριλαμβανομένων εσόδων, εξόδων, περιουσιακών στοιχείων, υποχρεώσεων και ιδίων κεφαλαίων.
 • Αξιολογήστε τις εναλλακτικές επενδύσεις χρησιμοποιώντας τους υπολογισμούς της χρονικής αξίας των χρημάτων και κατανοώντας την επίδρασή τους στην ταμειακή ροή.
 • Εκτελέστε οικονομικές αναλύσεις και μοντελοποίηση.
 • Συμβολή στη λήψη αποφάσεων στρατηγικής διαχείρισης και επιχειρησιακή επίλυση προβλημάτων.
 • Χρησιμοποιήστε περιπτωσιολογικές μελέτες πραγματικών εταιρειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές προκλήσεις για να αναλύσουν καταστάσεις, να αξιολογήσουν τους κινδύνους και να προτείνουν τρόπους δράσης.

Τι είναι το Πρόγραμμα MicroMasters;

Αναπτύχθηκαν για να προωθήσουν μια σταδιοδρομία και γεννήθηκαν από τα προγράμματα Master των κορυφαίων πανεπιστημίων, τα προγράμματα MicroMasters είναι μια σειρά από μαθήματα υψηλότερου επιπέδου που αναγνωρίζονται από τις εταιρείες για πραγματική σχέση εργασίας και μπορούν να επιταχύνουν το μάστερ.

Λεπτομέρειες προγράμματος MicroMasters

Πώς να κερδίσετε το Credential MicroMasters

Ολοκληρώστε και κερδίστε επιτυχώς ένα Επαληθευμένο Πιστοποιητικό και στα 4 μαθήματα.

Πάρτε τα διαπιστευτήριά σας στο επόμενο επίπεδο
Μέσω των προγραμμάτων Graduate Accounting της UMUC, οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να συνδυάσουν μια πιστοποίηση MicroMasters με online μαθήματα σε UMUC για να κερδίσουν ένα Master of Science στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση (MSAF).

Οι εκπαιδευόμενοι που κερδίζουν με επιτυχία τα Πιστοποιητικά MicroMasters είναι επιλέξιμοι να υποβάλουν αίτηση για το Μεταπτυχιακό Λογιστικό Πρόγραμμα χωρίς να χρειάζεται να παρακολουθήσουν τις εξετάσεις GMAT ή GRE. Εκείνοι που έχουν κερδίσει ένα Πιστοποιητικό MicroMasters θα πιστώνονται για 12 ώρες πίστωσης (απαιτούνται 36 ώρες πίστωσης για την αποφοίτησή τους με πτυχίο Master of Accounting και Financial Management).

Περισσότερες πληροφορίες

 • Μέσο μήκος: 8 εβδομάδες ανά μάθημα
 • Προσπάθεια: 10-15 ώρες την εβδομάδα, ανά μάθημα
 • Αριθμός Μαθήματα: 4 Μαθήματα στο Πρόγραμμα
 • Θέμα: Επιχειρήσεις
 • Ιδρύματα: Πανεπιστημιακό σύστημα του Maryland, UMUC
 • Πιστωτική Μονάδα Προσφοράς: UMUC
 • Γλώσσα: Αγγλικά
 • Μεταγραφές βίντεο: Αγγλικά
 • Τιμή (USD): Αρχικά $ 996 USD, τώρα $ 896,40 USD για ολόκληρο το πρόγραμμα. Εξοικονομήστε 99,60 δολάρια ΗΠΑ.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners ev ... περαιτέρω

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners everywhere. With more than 90 global partners, we are proud to count the world’s leading universities, nonprofits, and institutions as our members. EdX university members top the QS World University Rankings® with our founders receiving the top honors, and edX partner institutions ranking highly on the full list. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη