Πρόγραμμα MicroMasters στην Πρωτοποριακή Εκπαιδευτική Καινοτομία και Βελτίωση (University of Michigan)

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Γίνετε πρωτοπόρος με το νέο R

Τα εκπαιδευτικά συστήματα σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν την κεντρική πρόκληση να βρουν καινοτόμες λύσεις και τεχνικές για τη βελτίωση της απόδοσης των σπουδαστών. Αυτή η πρόκληση είναι κοινή από τους εκπαιδευτικούς, τους εκπαιδευτικούς και τους διευθυντές που είναι υπεύθυνοι για τη βελτίωση των ευκαιριών μάθησης, με δύο στόχους: αύξηση των μέσων επιπέδων των επιδόσεων των φοιτητών και μείωση των κενών μεταξύ των μαθητών.

Πέρα από τα σχολεία, οι ηγέτες σε περιφερειακά γραφεία, κυβερνητικές υπηρεσίες, επαγγελματικές ενώσεις και άλλες μη κυβερνητικές επιχειρήσεις μοιράζονται επίσης την πρόκληση της βελτίωσης της απόδοσης των μαθητών σε κλίμακα σε ολόκληρα σχολεία, περιοχές και συστήματα.

Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Ίδρυμα Carnegie για την Προώθηση της Διδασκαλίας και βασιζόμενο στην τεχνογνωσία κορυφαίων ερευνητών, πρωτοπόρων και επαγγελματιών, το πρόγραμμα MicroMasters για την Εκπαιδευτική Καινοτομία και Βελτίωση θα δώσει τη δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να συνεργαστούν και να ενισχύσουν τις εκπαιδευτικές ευκαιρίες και τα αποτελέσματα για εκατομμύρια φοιτητές , ειδικά εκείνων που επί του παρόντος δεν καλύπτονται από τα δημόσια σχολεία τους.

Αυτό το Πρόγραμμα MicroMasters θα αναπτύξει τις γνώσεις των εκπαιδευόμενων σχετικά με την εκπαιδευτική καινοτομία, την έρευνα και την πρακτική που θα τους επιτρέψει να βελτιώσουν την εκπαίδευση και τη ζωή των παιδιών στα σχολεία τους και πέραν αυτών.

Πρόγραμμα εργασίας

 • Οι δάσκαλοι θα έχουν τις γνώσεις τους και θα μπορούν να επιδιώκουν τα διαπιστευτήρια, να γίνουν ενεργά μέλη ομάδων βελτίωσης και πρωτοβουλιών στα σχολεία και τις περιφέρειές τους.
 • Οι ηγέτες στο πλαίσιο της δομής διακυβέρνησης του K-12 θα έχουν τη γνώση και μπορεί να είναι σε θέση να επιδιώξουν τα διαπιστευτήρια, να αναπτύξουν και να διαχειριστούν ομάδες μεταξύ των οργανωτών που είναι σε θέση να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά τις κύριες μεθόδους εκπαιδευτικής καινοτομίας και βελτίωσης.
 • ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εκπαιδευτικοί και οι ηγέτες θα πρέπει να συμβουλεύονται τις αρμόδιες υπηρεσίες για να συζητήσουν τις δυνατότητες για τη συνεχή εκπαίδευση.
 • Οι μεταρρυθμιστές πέραν της διάρθρωσης διακυβέρνησης του K-12 θα έχουν τη γνώση και θα μπορούν να επιδιώκουν τα διαπιστευτήρια, να χρησιμοποιούν βασικές μεθόδους εκπαιδευτικής καινοτομίας και βελτίωσης για να εξασφαλίσουν χρηματοδότηση για το έργο τους.
 • Οι μεταρρυθμιστές μπορούν να δημιουργήσουν οργανισμούς και στρατηγικές που υποστηρίζουν βελτιώσεις μεγάλης κλίμακας. και να διαχειρίζονται τη συνεργασία τους με το σχολείο, τις περιφέρειες και τα συστήματα.
 • Ευκαιρίες σταδιοδρομίας ως επικεφαλής της ομάδας βαθμού. ειδικός βελτίωσης περιεχομένου · εκπαιδευτικός προπονητής · μέλος της ομάδας βελτίωσης του σχολείου. προγραμματιστή προγράμματος.
 • Πρόσθετες ευκαιρίες σταδιοδρομίας ως εξωτερική υποστήριξη πούλμαν / υλοποίηση. ειδικός βελτίωσης · διευθυντής έργου. συγγραφέας επιχορήγησης. αναλυτής πολιτικής · υπεύθυνος προγράμματος.

Τι θα μάθετε

 • Να οραματιστούν νέες δυνατότητες για το έργο των μαθητών και των εκπαιδευτικών στις αίθουσες διδασκαλίας.
 • Να κατανοήσουμε εναλλακτικές λογικές και στρατηγικές για την οργάνωση της πρακτικής της εκπαιδευτικής καινοτομίας.
 • Να εξετάσει την εφαρμογή του αναδυόμενου τομέα της βελτίωσης της επιστήμης στην πρακτική της εκπαιδευτικής καινοτομίας.
 • Να διερευνήσει την καινοτομία και τη βελτίωση των πρωτοβουλιών μεταρρύθμισης της εκπαίδευσης σε μεγάλες αποστάσεις στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο.
 • Να βελτιώσετε τη δική σας πρακτική ως εκπαιδευτικός, πρωτοπόρος ή / και μεταρρυθμιστής.
 • Ανάπτυξη και διαχείριση ομάδων που χρησιμοποιούν πειθαρχημένες και τεκμηριωμένες μεθόδους εκπαιδευτικής καινοτομίας και βελτίωσης.
 • Να χρησιμοποιούν πειθαρχημένες και τεκμηριωμένες μεθόδους εκπαιδευτικής καινοτομίας και βελτίωσης για τη διαχείριση συνεργασιών μεταξύ σχολείων, περιοχών και συστημάτων.

Τι είναι το Πρόγραμμα MicroMasters;

Αναπτύχθηκαν για να προωθήσουν μια σταδιοδρομία και γεννήθηκαν από τα προγράμματα Master των κορυφαίων πανεπιστημίων, τα προγράμματα MicroMasters είναι μια σειρά από μαθήματα υψηλότερου επιπέδου που αναγνωρίζονται από τις εταιρείες για πραγματική σχέση εργασίας και μπορούν να επιταχύνουν το μάστερ.

Λεπτομέρειες προγράμματος MicroMasters

Πώς να κερδίσετε τα διαπιστευτήρια του MicroMasters
Ολοκληρώστε και κερδίστε επιτυχώς ένα Επαληθευμένο Πιστοποιητικό και στα 4 μαθήματα.

Πάρτε τα διαπιστευτήριά σας στο επόμενο επίπεδο

Οι μαθητές που κερδίζουν επιτυχώς πιστοποιημένα πιστοποιητικά για όλα τα μαθήματα αυτού του προγράμματος MicroMasters είναι επιλέξιμα για μετάβαση στο πρόγραμμα Master in Learning Design

Το πιστοποιητικό προγράμματος διδακτικού σχεδιασμού και τεχνολογίας MicroMasters θα υπολογιστεί για 12 μονάδες για το πλήρες μάστερ (απαιτούνται 36 πιστώσεις για την αποφοίτηση με το MS in Learning Design και τεχνολογία).

Περισσότερες πληροφορίες

 • Μέσο μήκος: 4-8 εβδομάδες ανά μάθημα
 • Προσπάθεια: 2-4 ώρες την εβδομάδα, ανά μάθημα
 • Αριθμός Μαθήματα: 5 Μαθήματα στο Πρόγραμμα
 • Θέμα: Εκπαίδευση
 • Ιδρύματα: Το Πανεπιστήμιο του Michigan
 • Πιστωτική προσφορά φορέων: Το Πανεπιστήμιο του Michigan
 • Γλώσσα: Αγγλικά
 • Μεταγραφές βίντεο: Αγγλικά
 • Τιμή (USD): Αρχικά $ 1045 USD, τώρα $ 940.50 USD για ολόκληρο το πρόγραμμα. Μπορείτε να εξοικονομήσετε $ 104.50 USD.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners ev ... περαιτέρω

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners everywhere. With more than 90 global partners, we are proud to count the world’s leading universities, nonprofits, and institutions as our members. EdX university members top the QS World University Rankings® with our founders receiving the top honors, and edX partner institutions ranking highly on the full list. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη