Πρόγραμμα μάστερ στην Open eGovernment σας παρέχει με το σχεδιασμό, τη διαχείριση και τις τεχνικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την καθοδήγηση και την μετατροπή των δημόσιων οργανισμών να είναι ανοικτή, χωρίς αποκλεισμούς, καινοτόμες, ευέλικτη και αποτελεσματική χρήση των Τεχνολογιών Επικοινωνίας (ΤΠΕ).

Το πρόγραμμα δίνεται ως ένα σύνολο μαθημάτων από απόσταση και μπορεί να μελετηθεί σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που προτιμάτε σας. Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα μπορεί να μελετηθεί, όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο, και μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί για να σπουδάζουν και να εργάζονται κατάσταση σας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης μη υποχρεωτικά εργαστήρια, ένα σε κάθε εξάμηνο, στην πανεπιστημιούπολη σε Kista, λίγο έξω από τη Στοκχόλμη. Κατά τη διάρκεια αυτών των εργαστηρίων, οι μαθητές μπορούν να συναντήσουν άλλους μαθητές, καθηγητές και εμπειρογνώμονες στον τομέα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, και να επισκεφθείτε eGovlab, ένα κέντρο αριστείας στον τομέα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στο Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης.

Το πρόγραμμα παρέχει σε βάθος γνώση, συμπεριλαμβανομένων θεωρίες και πρακτικές, σε τομείς όπως ο σχεδιασμός του e-service και την καινοτομία, την ηλεκτρονική δημοκρατία, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, την απαίτηση της μηχανικής, της διαχείρισης επιχειρηματικών διαδικασιών και τη βελτίωση, την ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικής ζωής στο e-κυβέρνηση, ΤΠΕ αρχιτεκτονικής, της ολοκλήρωσης συστημάτων ΤΠΕ, καθώς και το σχέδιο και τη διαχείριση της αλλαγής. Το πρόγραμμα έχει επίσης ιδιαίτερη έμφαση στην επιχειρηματική ευφυΐα, συστήματα υποστήριξης αποφάσεων και την ανοικτή και μεγάλη διαχείρισης δεδομένων για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

Το πρόγραμμα πλοίαρχος προωθεί ένα νέο ρόλο που απαιτούνται σε δημόσιους οργανισμούς, έναν αρχιτέκτονα e-κυβέρνηση, έναν ρόλο που έχει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την οδήγηση ενεργοποιημένη αλλαγές ΤΠΕ στο δημόσιο τομέα. Ένας αρχιτέκτονας e-κυβέρνηση συνδυάζει τη γνώση σχετικά με τις δημοκρατικές διαδικασίες, την εξυπηρέτηση του πολίτη και της δημόσιας διοίκησης με δεξιότητες στο σχεδιασμό αποτελεσματικών συστημάτων ΤΠΕ και e-υπηρεσίες για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

Το κύριο πρόγραμμα είναι εμπνευσμένο από το σουηδικό δημοκρατικό μοντέλο, καθώς και τα μοντέλα στον τομέα της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης που αναπτύχθηκε στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Οι απόφοιτοι θα βρίσκουν θέσεις και τις επιχειρήσεις πληροφορικής και αρχιτέκτονες, διαχειριστές του έργου και των παραγόντων αλλαγής σε δημόσιους οργανισμούς, καθώς και ιδιωτικών και μη κυβερνητικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο του e-Government. Οι απόφοιτοι μπορούν επίσης να εισέλθουν Ph.D. προγράμματα για την ερευνητική σταδιοδρομία.

Περίγραμμα του προγράμματος

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Open e-κυβέρνηση αποτελείται επιχειρηματικών και τεχνολογικών μαθημάτων, όλα δοσμένα ως μαθήματα εξ αποστάσεως. Πρόγραμμα σπουδών μας πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας ωθήσει μαζί μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στον τομέα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα

Credits: 120
Γλώσσα: Αγγλικά
Μορφή Μελέτη: Απόσταση
Διάρκεια: 2 έτη
Αρχίζει: Φθινόπωρο

Διαβάστε περισσότερα για αυτό το πρόγραμμα για την ιστοσελίδα μας! http://dsv.su.se/en/education/courses-και-programmes/masters/eGovMaster
Περισσότερες πληροφορίες στο: www.dsv.su.se/en/

Απαιτούμενα προσόντα

Ένα πτυχίο Bachelor ή ένα βαθμό ίσο με 180 ECTS

Γλωσσική επάρκεια

Σουηδική ανώτερης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μάθημα Αγγλικά Β ή: IELTS (International English Language Testing Υπηρεσία) - Ακαδημαϊκή Ενότητα: Συνολική ελάχιστη βαθμολογία 6,5 (χωρίς το τμήμα κάτω από 5,5).

TOEFL (Test της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας) Paper Based: Συνολική ελάχιστη βαθμολογία του 575 (με ελάχιστη βαθμολογία 4,5 σε γραπτή δοκιμασία) που βασίζονται στο Διαδίκτυο: Συνολική ελάχιστη βαθμολογία των 90 (με ελάχιστη βαθμολογία 20 στην γραπτή δοκιμασία) του Πανεπιστημίου του Cambridge και Οξφόρδη: Certificate in Advanced English ή Δίπλωμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας

Επιλογή

Η επιλογή των σπουδαστών βασίζεται στους βαθμούς των πανεπιστημιακών μαθημάτων. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να υποβάλουν συστατικές επιστολές ή e-mail κίνητρα κατά την εφαρμογή του παρόντος ειδικού προγράμματος.

Εφαρμογή

Η εφαρμογή γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

www.universityadmissions.se Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τους πολίτες της ΕΕ / ΕΟΧ / Ελβετία είναι 15 Απριλίου και για τους υποψηφίους από άλλα μέρη του κόσμου είναι 15 Ιανουαρίου.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποStockholm University, Department of Computer and System Sciences (DSV) »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Duration
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
270,000 SEK
Δεν υπάρχουν δίδακτρα για τους πολίτες / EE ΕΕ
Προθεσμία
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Note! The application deadline for all applicants is January 15th.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Note! The application deadline for all applicants is January 15th.
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Note! The application deadline for all applicants is January 15th.
Ημερομηνία λήξης
Άλλη