Προχωρημένο δίπλωμα στο Photoshop

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Μάθετε βασικές δεξιότητες, όπως σύνθετο σύνθεσης εικόνας, ρετουσάρισμα και τεχνικές εξάσκησης. Θα είστε στο σωστό δρόμο, στο ταξίδι σας στον τομέα της επεξεργασίας εικόνων και θα πάρετε τις ικανότητές σας στο Photoshop σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Η αλληλεπίδραση είναι το κλειδί για την εκμάθηση κάθε νέου θέματος και τα live webinars μας καθιστούν εύκολη την κατανόηση και την εκμάθηση σε βάθος έννοιων και δεξιοτήτων. Θα σας δώσουμε τις συμβουλές και την υποστήριξη που χρειάζεστε για να πετύχετε, ώστε να εγγραφείτε τώρα για να ελέγξετε το Photoshop./>

Λεπτομέρειες μαθήματος

24 Μαθήματα - 12 Εβδομάδες - 3 Εξάμηνα

Τρίτη: Μάθετε νέες δεξιότητες

Πέμπτη: Πρακτικά Webinars

Τα webinars της Πέμπτης είναι πολύ διαδραστικά και συχνά οδηγούνται από τους μαθητές. Όσο είστε μέλος, θα είστε εγγεγραμμένος για αυτούς επ 'αόριστον, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε οπουδήποτε στον κόσμο για να ασκήσετε και να εφαρμόσετε τις δεξιότητες που έχετε μάθει.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Εβδομάδα 1: Δράσεις και επεξεργασία παρτίδων

26 Σεπτεμβρίου 2017, 2 μ.μ. | 28 Σεπτεμβρίου 2017, 2 μ.μ.

Οι Ενέργειες Photoshop μας επιτρέπουν να καταγράψουμε τα διάφορα βήματα που χρησιμοποιούμε όταν κάνουμε μια αλλαγή σε μια μεμονωμένη εικόνα και στη συνέχεια να εφαρμόσουμε αυτές τις αλλαγές σε πολλές εικόνες ταυτόχρονα. Αυτό μας εξοικονομεί ώρες σε ώρες επεξεργασίας εικόνας και μας βοηθά να αναπτύξουμε μια αποτελεσματική ροή εργασίας.

Εβδομάδα 2: Εικονογραφήσεις στο Photoshop

3 Οκτωβρίου 2017, 2 μ.μ. | 5 Οκτωβρίου 2017, 2 μ.μ.

Ενώ το Adobe Illustrator είναι το προτιμώμενο εργαλείο από τους περισσότερους σχεδιαστές για εικονογράφηση και σχεδίαση ψηφιακά, το Photoshop μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ορισμένους τύπους απεικονίσεων. Αυτό το μάθημα εξετάζει αυτές τις δυνατότητες και θα μάθετε πώς να δημιουργήσετε μια εικόνα από την αρχή!

Εβδομάδα 3: Ακόνισμα και έξοδος

10 Οκτωβρίου 2017, 2:00 μ.μ. | 12 Οκτωβρίου 2017, 2:00 μ.μ.

Το μάθημα θα συζητήσει τη βαθμονόμηση της οθόνης, τον προφίλ εκτυπωτή, τους χρωματικούς χώρους και τον τρόπο ορθής ακονίσματος τόσο για την οθόνη όσο και για την εκτύπωση. Αυτά τα θέματα είναι απαραίτητα για την συνεπή και προβλέψιμη παραγωγή των εικόνων σας.

Εβδομάδα 4: Ανοικτή συνεδρία κατάρτισης

17 Οκτωβρίου 2017, 3:00 μ.μ. | 19 Οκτωβρίου 2017, 3:00 μ.μ.

Ως φοιτητής, η γνώμη σας έχει σημασία! Αυτό το μάθημα έχει μείνει ανοιχτό ώστε να μπορέσουμε να διερευνήσουμε ένα θέμα που επιλέξατε. Τερματίστε το Σύνθετο ταξίδι με τον τρόπο που θέλετε.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΞΑΜΗΝΟ

Εβδομάδα 1: Προηγμένες επιλογές

24 Οκτωβρίου 2017, 3:00 μ.μ. | 26 Οκτωβρίου 2017, 3:00 μ.μ.

Θα συζητήσουμε λεπτομερώς τον τρόπο αποτελεσματικής δημιουργίας επιλογών χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνικές στο Photoshop και θα εξετάσουμε εργαλεία όπως η επιλογή Χρώμα και επιλογή εύρους εστίασης. Αυτό θα σας επιτρέψει να κάνετε τις επιλογές όσο το δυνατόν ακριβέστερα μέσα στο λογισμικό.

Εβδομάδα 2: Προηγμένα επίπεδα και μάσκες

31 Οκτωβρίου 2017, 4:00 μ.μ. 2 Νοεμβρίου 2017, 4:00 μ.μ.

Αυτό το μάθημα εξετάζει το πώς λειτουργούν τα μείγματα επιπέδων, έτσι ώστε να μπορούμε να επικαλύψουμε υφές και άλλες εικόνες πάνω από την εργασία σας για να δημιουργήσουμε κάποια εντυπωσιακά καλλιτεχνικά εφέ. Θα συζητήσουμε επίσης τις μάσκες στρώματος έτσι ώστε να μπορούμε να δουλεύουμε με έναν εντελώς μη καταστροφικό τρόπο όταν κάνουμε προσαρμογές και επιλογές.

Εβδομάδα 3: Βασικά εργαλεία πινέλου

7 Νοεμβρίου 2017, 4:00 μ.μ. 9 Νοεμβρίου, 2017, 4:00 μ.μ.

Οι βούρτσες αποτελούν ουσιαστικό μέρος του Photoshop. Τους χρησιμοποιούμε στην καλλυντική μας ρετουσάρισμα, τις μάσκες στρώματός μας και για την ψηφιακή ζωγραφική. Ενώ είναι απλά στη θεωρία, όταν εξερευνούμε τα πινέλα σε βάθος μπορούμε να ξεκλειδώσουμε το δημιουργικό δυναμικό τους.

Εβδομάδα 4: Πλήρης επικάθιση καλλυντικών

14 Νοεμβρίου 2017, 4:00 μ.μ. | 16 Νοεμβρίου 2017, 4:00 μ.μ.

Αυτό το μάθημα σας δίνει τις δεξιότητες για την αφαίρεση των κηλίδων, τη μείωση ή την αφαίρεση των γραμμών και των ρυτίδων, την εξάλειψη του γυαλιστερού δέρματος, τη βελτίωση του φωτισμού και την ενίσχυση του χρώματος και του τόνου. Εδώ θα μάθετε τις δεξιότητες για να πάρετε τα πορτρέτα σας σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΜΕΓΑΛΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ

Εβδομάδα 1: Εργασία με στρώματα κειμένου και σχήματος

21 Νοεμβρίου, 2017, 4:00 μ.μ. | 23 Νοεμβρίου, 2017, 4:00 μ.μ.

Είτε θέλετε να μετατρέψετε την εικόνα σας σε μια απλή καρτ ποστάλ είτε να δημιουργήσετε μια περίπλοκη διαφήμιση, η εργασία με το κείμενο στο Photoshop είναι μια βασική δεξιότητα για να κυριαρχήσετε. Θα εξετάσουμε πώς να μορφοποιήσουμε αποτελεσματικά το κείμενο και να συζητήσουμε έννοιες όπως η ευθυγράμμιση, η αιτιολόγηση, η παρακολούθηση, η πυροδότηση και η καθοδήγηση.

Εβδομάδα 2: Κλίμακα και προοπτική

28 Νοεμβρίου 2017, 4:00 μ.μ. | 30 Νοεμβρίου 2017, 4:00 μ.μ.

Το Photoshop περιέχει διάφορα εργαλεία για να ρυθμίσετε την κλίμακα και την προοπτική στις εικόνες μας. Σε αυτό το μάθημα θα εξετάσουμε κάποιες από τις δυνατότητες του Photoshop, όπως μια κλίμακα περιεχομένου για να αλλάξετε το μέγεθος ενός αντικειμένου και να τον μετακινήσετε σε μια άλλη περιοχή της εικόνας, καθώς και το Puppet-Warp για να χειριστείτε την προοπτική.

Εβδομάδα 3: Αυτοματοποίηση του Photoshop

5 Δεκεμβρίου 2017, 4:00 μ.μ. | 7 Δεκεμβρίου 2017, 4:00 μ.μ.

Αυτό το μάθημα εξετάζει μερικές από τις αυτόματες δυνατότητες του Photoshop. Θα μάθετε επίσης πώς να συγχωνεύσετε αρκετές φωτογραφίες σε μια ενιαία εικόνα, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε εκπληκτικές πανοραμικές εικόνες και χρησιμοποιούμε αυτές τις δεξιότητες για να δημιουργήσουμε τους δικούς μας «μικροσκοπικούς πλανήτες».

Εβδομάδα 4: Η δύναμη των έξυπνων αντικειμένων και τα έξυπνα φίλτρα

12 Δεκεμβρίου 2017, 4:00 μ.μ. | 14 Δεκεμβρίου 2017, 4:00 μ.μ.

Τα έξυπνα αντικείμενα αποτελούν τον απόλυτο τρόπο για τη διατήρηση του περιεχομένου μιας εικόνας με όλα τα αρχικά χαρακτηριστικά της, επιτρέποντάς σας να εκτελέσετε πλήρη μη καταστρεπτική επεξεργασία όπου δεν βλάπτονται pixels.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Shaw Academy is the largest live online educator in the world, where you learn practical skills that transform your life and those around you!

Shaw Academy is the largest live online educator in the world, where you learn practical skills that transform your life and those around you! Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη