Προχωρημένο δίπλωμα στο γραφικό σχέδιο - Πιστοποιημένο CPD

John Academy

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Προχωρημένο δίπλωμα στο γραφικό σχέδιο - Πιστοποιημένο CPD

John Academy

Ποιος είναι ο δρόμος;

 • Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για τη διαδικασία σχεδιασμού γραφικών.
 • Μια καριέρα στο γραφικό σχεδιασμό είναι ανοιχτή σε πτυχιούχους οποιουδήποτε σχεδίου σχετικού με την πειθαρχία, για παράδειγμα 3D σχεδιασμό, σχεδιασμό επικοινωνίας, φωτογραφία, εικονογράφηση ή εικαστική τέχνη, αλλά ένα συγκεκριμένο πτυχίο γραφικού σχεδιασμού θα είναι το πιο χρήσιμο.

Απαιτήσεις εισόδου:

 • Αυτό το μάθημα είναι διαθέσιμο σε όλους τους εκπαιδευόμενους, από όλα τα ακαδημαϊκά υπόβαθρα.
 • Για την παρακολούθηση αυτού του μαθήματος απαιτείται η καλή κατανόηση της αγγλικής γλώσσας, της αριθμητικής και των ΤΠΕ.

Εκτίμηση:

 • Στο τέλος του μαθήματος, θα πρέπει να καθίσετε μια online δοκιμή πολλαπλών επιλογών. Η δοκιμή σας θα αξιολογηθεί αυτόματα και αμέσως, έτσι ώστε να γνωρίζετε αμέσως αν έχετε πετύχει.
 • Πριν από τη συνεδρίαση για την τελική εξέταση σας θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την επάρκεια σας με μια ψεύτικη εξέταση.

Πιστοποίηση:

 • Αφού πετύχετε επιτυχώς τη δοκιμασία, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε Πιστοποιητικό Επιτυχίας. Εντούτοις, μπορείτε να λάβετε ένα Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης Μαθήματος μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος χωρίς να καθίσετε για τη δοκιμή. Τα πιστοποιητικά μπορούν να ληφθούν είτε σε έντυπη μορφή με κόστος £ 39 είτε σε μορφή PDF με κόστος £ 24.

Γιατί να μας επιλέξετε?

 • Προσιτό, αφοσιωμένο
 • Tutorial βίντεο / υλικά από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας?
 • Μελέτη σε μια φιλική προς το χρήστη, προηγμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα εκμάθησης.
 • Αποτελεσματικά συστήματα εξέτασης για την αξιολόγηση και άμεσο αποτέλεσμα.
 • Το Ηνωμένο Βασίλειο
 • Πρόσβαση στο περιεχόμενο μαθημάτων σε κινητά, tablet ή επιτραπέζιους υπολογιστές από οπουδήποτε και οποτεδήποτε.
 • Το πλεονέκτημα της αίτησης για κάρτα NUS Extra Discount;
 • 24/7 στήριξη φοιτητών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Προχωρημένο Εξάμηνο Θεωρίας

Εβδομάδα 1: Θεωρία χρωμάτων Σύνθετη

Την εβδομάδα 1, οι μαθητές θα καθοδηγούνται από τις διαφορετικές επιστήμες και έννοιες χρωμάτων όπως το χρώμιο, την αξία και τον κορεσμό και τη διαφορά μεταξύ των δύο. Οι μαθητές θα διδαχθούν επίσης για το πώς να δημιουργήσουν σχέδια χρωμάτων μόνοι τους. Οι έννοιες που διδάσκονται αυτή την εβδομάδα θα είναι απαραίτητες για τα περισσότερα από τα σχέδια σχεδιασμού.

Εβδομάδα 2: Adobe Photoshop Essentials

Αυτό το μάθημα θα καθοδηγήσει τους μαθητές μέσω όλων των δυνατοτήτων του Adobe Photoshop. Θα εισαγάγει επίσης όλα τα εργαλεία που περιέχει το Adobe Photoshop και τις υποκατηγορίες μέσα σε κάθε εργαλείο.

Εβδομάδα 3: Μπλέ Μοντέλα και Φίλτρα

Τα φίλτρα στο Adobe Photoshop παρέχονται για να ταιριάζουν σε κάθε είδος δημιουργικής δουλειάς. Αυτό το μάθημα θα σκάψει βαθιά σε όλα τα είδη φίλτρων για να κατανοήσετε πλήρως τη δημιουργική δύναμη του Adobe Photoshop.

Εβδομάδα 4: Κανόνες σχεδιασμού λογότυπων

Αυτό το μάθημα θα εμπνεύσει τις βέλτιστες πρακτικές του λογότυπου Design και πώς να αποφύγετε τα κοινά λάθη στη δημιουργία λογοτύπων. Θα εισαγάγει επίσης τις αρχές της Θεωρίας Gestalt και τι κάνει το λογότυπο να λειτουργεί.

Επαγγελματικό Εξάμηνο Δημιουργίας

Εβδομάδα 1: Δημιουργία της Infographics

Τα Infographics έχουν σχεδιαστεί για να μεταφέρουν ένα μήνυμα πιο γρήγορα στο κοινό τους. Τα Infographics είναι συνήθως γεμάτα με αριθμούς και αν βρίσκονται σε γραπτή μορφή, εύκολα παραβλέπονται. Γι 'αυτό σε μορφή εικόνας? έχει σχεδιαστεί για να εμμείνει στο μυαλό του σκοπούμενου κοινού. Αυτό το μάθημα θα συζητήσει τις καλύτερες στρατηγικές σχεδιασμού των infographics και πώς να τις δημιουργήσετε στο Adobe Illustrator.

Εβδομάδα 2: Κατανόηση της θεωρίας του πλέγματος

Όλοι οι σχεδιαστές πρέπει να αποκτήσουν μια σταθερή αντίληψη της θεωρίας του δικτύου για να δημιουργήσουν εξαιρετικά σχέδια. Αυτό το μάθημα θα εισαγάγει τους μαθητές στη θεωρία του δικτύου και πώς θα βοηθήσουν στη συγκράτηση των σχεδίων μαζί. Θα συζητήσει επίσης το σκοπό και την κοινή πρακτική στη θεωρία του δικτύου.

Εβδομάδα 3: Δημιουργία χαρτοφυλακίου

Αυτό το μάθημα θα βοηθήσει τους μαθητές να κατανοήσουν την ανάγκη δημιουργίας χαρτοφυλακίων και των κοινών πρακτικών δημιουργίας ενός μαζί με τα βήματα για τον τρόπο δημιουργίας ενός χαρτοφυλακίου από την αρχή. Θα εισαγάγει επίσης όλους τους τύπους διαρρύθμισης που μπορούν να τροποποιηθούν για να δημιουργήσουν ένα ελκυστικό χαρτοφυλάκιο.

Εβδομάδα 4: Δημιουργικό βιογραφικό σημείωμα

Το Graphic Design μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει ένα μοναδικό και δημιουργικό βιογραφικό σημείωμα που ξεχωρίζει από όλες τις άλλες εφαρμογές για την ίδια δουλειά. Σε αυτό το μάθημα, θα εμβαθύνουμε σε μερικές από αυτές τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται στο Design και σε μερικούς από τους πιο δημιουργικούς τρόπους για να δημιουργήσετε ένα βιογραφικό σημείωμα.

Καριέρα Εξάμηνο

Εβδομάδα 1: Μάρκα και συσκευασία

Η εμπορική επωνυμία και η συσκευασία αποτελούν ζωτικό στοιχείο όλων των μεταποιητικών επιχειρήσεων. Αυτό το μάθημα θα σας δείξει τα σχοινιά που χρησιμοποιούν το σχεδιασμό γραφικών ως μέσο για να κάνετε branding και συσκευασία για τις επιχειρήσεις. Με τη βοήθεια πακέτων Adobe, τα μαθήματα αυτής της εβδομάδας θα καθοδηγήσουν τους μαθητές να δημιουργήσουν όμορφα έργα τέχνης για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις με το branding και τη συσκευασία τους.

Εβδομάδα 2: Σύνθετη τυπογραφία

Αυτό το μάθημα θα σας καθοδηγήσει στον τρόπο χρήσης της τυπογραφίας ως περιουσιακού στοιχείου στη δουλειά γραφιστικής σας. Θα σας δείξει πώς να δημιουργήσετε τη δική σας γραμματοσειρά και πώς να επεξεργαστείτε τις υπάρχουσες γραμματοσειρές για να βοηθήσετε τα σχέδια να ξεχωρίζουν σε ό, τι δημιουργείτε.

Εβδομάδα 3: Δημιουργία ιδεών και ανάπτυξη

Η μετάβαση από μια ιδέα σε ένα αριστούργημα φαίνεται να αποτελεί πρόκληση για τους περισσότερους σχεδιαστές. Σε αυτό το μάθημα, θα αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα και θα σας παρουσιάσουμε βήμα προς βήμα τον τρόπο δημιουργίας των ιδεών σας έως ότου βάζετε την τελική πινελιά στο σχεδιασμό σας.

Εβδομάδα 4: Συμβουλές σταδιοδρομίας

Η τελευταία εβδομάδα θα είναι αφιερωμένη στο να σας βοηθήσει με τη μετάβαση από το να είναι φοιτητής για να πάρει μια δουλειά για ένα γραφικό σχεδιασμό θέση ή την έναρξη μιας ελεύθερης σταδιοδρομίας από την άνεση του σπιτιού σας. Θα περάσουμε από λεπτομέρειες για το τι πρέπει να γνωρίζετε και να γίνετε για να είστε κατάλληλοι για οποιαδήποτε θέση στη σταδιοδρομία γραφικού σχεδιασμού.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση January 18, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
37 GBP
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών