Προχωρημένο Πρόγραμμα Πιστοποιητικών στη Data Science

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ένα τέλειο μείγμα Τεχνολογίας, Επιστήμης Δεδομένων και επιχειρηματικών περιπτώσεων και ιδεών, το πρόγραμμα αυτό ξεχωρίζει ως ένα από τα καλύτερα στον κόσμο.

Κύρια σημεία του μαθήματος

Πρακτική εξάσκησης σε πραγματικό χρόνο

Μια πρακτική άσκηση σας επιτρέπει να εφαρμόσετε τις γνώσεις της τάξης σε πραγματικές καταστάσεις ζωής. Σας βοηθάμε να βρείτε τις σχετικές ευκαιρίες επαγγελματικής εμπειρίας σε οργανισμούς που συμμετέχουν στο Big Data Analytics.

Υποστήριξη τοποθέτησης

Η Διεύθυνση Τοποθέτησης βοηθά τους μαθητές μας να γνωρίσουν εταιρείες που ασχολούνται με το Big Data Analytics. Η Διεύθυνση Τοποθέτησης έχει τοποθετήσει τους φοιτητές σε μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες όπως η Siemens, η αμερικανική Megatrends, η Dell και η HCL.

Μεθοδολογία Εκπαίδευσης

Αυτό το μάθημα περιλαμβάνει αρκετές ώρες συνεδρίας Live Faculty και καταγράφεται ζωντανή συνεδρία. Έχει επίσης πολλαπλές επισκέψεις κάθε μήνα. Μαζί με τα ζωντανά μαθήματα, το μάθημα έχει καταλύτες βιομηχανίας, δημοσκοπήσεις, παρατηρητές και αυτο-εκτιμήσεις.

Έργα Capstone

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, οι φοιτητές επιδιώκουν αυτόνομη έρευνα σε μια ερώτηση ή πρόβλημα της επιλογής τους, εμπλέκονται με την ακαδημαϊκή μάθηση στους σχετικούς κλάδους και - με την επίβλεψη ενός διδακτικού προσωπικού και ενός μέντορα του κλάδου - παράγουν ένα σημαντικό χαρτί.

Σύνδεση βιομηχανίας

Σας συνδέουμε με ηγέτες του κλάδου που παίζουν σημαντικό ρόλο στον τομέα των δεδομένων και του Analytics. Η σύνδεση με αυτούς τους ανθρώπους μπορεί να σας βοηθήσει στο κυνήγι εργασίας, στη δικτύωση σταδιοδρομιών και στην επαγγελματική πρόοδο.

Μάθετε μέσω Case Studies

Οι περιπτωσιολογικές μελέτες σάς βοηθούν να δώσετε έμφαση σε λεπτομερή εξέταση με βάση τα συμφραζόμενα ενός περιορισμένου αριθμού γεγονότων ή περιστάσεων και των σχέσεών τους. Βοηθά στην απόκτηση εμπεριστατωμένων πληροφοριών για ένα άτομο, μια ομάδα ή ένα περιστατικό.

Κύρια χαρακτηριστικά του Προγράμματος

Αποτελεσματικός

Προσφέρουμε έναν μοναδικό συνδυασμό της φουτουριστικής παιδαγωγικής με γνώμονα την έρευνα και του παγκόσμιου περιεχομένου αναφοράς. Τα μαθήματά μας υποστηρίζονται από εκτενή έρευνα, η οποία έκανε το εκπαιδευτικό μας σύστημα κατάλληλο και συναρπαστικό για τους μαθητές μας.

Έμπειρη Σχολή για Μεγάλα Δεδομένα

Στα 361 DM, έχουμε μια ομάδα ειδικευμένου προσωπικού από το IIT Kanpur και το IIT Kharagpur. Οι σχολές μας συνεργάστηκαν με την PwC και την IBM και έχουν πολυετή εμπειρία στην πρωτοπορία πολλών έργων Big Data και Analytics παγκοσμίως.

Πιστοποίηση από την Σχολή Επιχειρήσεων Praxis

Το Praxis Business School, Καλκούτα, είναι ένα κορυφαίο B-School του οποίου τα μαθήματα βαθμολογούνται μεταξύ των δύο κορυφαίων ινδιών στην περιοχή Big Data και Analytics. Είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους και σημαντικούς οργανισμούς εκπαίδευσης στην Ινδία.

Εκπαιδευτικό Δάνειο

Η καλή εκπαίδευση εξασφαλίζει καλό μέλλον. Εξασφαλίζουμε ότι οι οικονομικές σας ανάγκες έχουν ληφθεί μέριμνα καθώς προχωράτε στην εκπαίδευση για να δημιουργήσετε μια εκπληκτική καριέρα. Μπορείτε πάντα να υποβάλετε αίτηση για Δάνειο Εκπαίδευσης για να συμμετάσχετε σε επιλεγμένα μαθήματα.

Πρακτική

Μια πρακτική άσκηση σας επιτρέπει να εφαρμόσετε τις γνώσεις της τάξης σε πραγματικές καταστάσεις ζωής. Σας βοηθάμε να βρείτε κατάλληλες ευκαιρίες επαγγελματικής εμπειρίας σε εταιρείες που αναζητούν Επαγγελματίες ειδικευμένους στο Big Data Analytics.

Υποστήριξη τοποθέτησης

Η οντότητα υποστήριξης τοποθέτησης βοηθά τους μαθητές μας να συναντούν εταιρείες που συνεργάζονται με το Big Data και το Analytics. Οι σπουδαστές μας έχουν τοποθετηθεί σε μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες όπως η Siemens, οι αμερικανικές εταιρείες Megatrends, η Dell και η HCL, για να παρέχουν σημαντική υποστήριξη τοποθέτησης.

Πλατφόρμα εκμάθησης νέων ηλικιών

Η πλατφόρμα i-meta των 361 DM, με δυνατότητα μοναδικών επαυξημένων και εικονικής πραγματικότητας μαθημάτων, επιτρέπει την κινητή εκμάθηση, δηλαδή μπορείτε να μάθετε οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε. Μπορείτε επίσης να μάθετε κατεβάζοντας την εφαρμογή 361DM στο smartphone σας. Η πλατφόρμα μας διευκολύνει τις ομαδικές συζητήσεις, τους πόρους μάθησης, τα αρχεία απόδοσης, τις μετα-ταξικές αξιολογήσεις, την ηλεκτρονική βιβλιοθήκη και τις δημοσκοπήσεις κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

Αφιερωμένη ομάδα υποστήριξης

Έχουμε μια ειδική ομάδα για να σας υποστηρίξουμε σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος - από την εφαρμογή μέχρι την πιστοποίηση! Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας όποτε χρειάζεται βοήθεια, ακριβώς με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ενότητες

  • Στατιστικά στοιχεία 101
  • R Προγραμματισμός
  • Εξόρυξη δεδομένων 1 - Εκμάθηση μηχανών με R
  • Εξόρυξη δεδομένων 2 - Προχωρημένη εκμάθηση μηχανών με R

Αποτελέσματα του προγράμματος

Το Advanced Business Analytics είναι ένα από τα βασικά στοιχεία σε κάθε μεγάλο οργανισμό. Ο χρόνος είναι στο καλύτερο δυνατό για κάποιον να ξεκινήσει μια καριέρα σε αυτόν τον τομέα. Οι τεράστιες ευκαιρίες και η ακραία έλλειψη για να πάρουν τους υποψηφίους να αναγκάζουν τους μεγάλους οργανισμούς να πάνε στο χέρι. Είναι επιτακτική ανάγκη οι ενδιαφερόμενοι να προσελκύσουν αυτή την ευκαιρία.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

361 Degree Minds is a research and technology-oriented learning and education company, Head quartered in Chennai , TN - India. Our competence is a deep and insightful understanding of adult and remote ... περαιτέρω

361 Degree Minds is a research and technology-oriented learning and education company, Head quartered in Chennai , TN - India. Our competence is a deep and insightful understanding of adult and remote learning principles. We understand what makes adults learn, what can make them learn better. We have deep insights into the aspirations of the youth in our target ecosystem and we employ proven and tested scientific principles into adult and remote learning to help them learn better in order to meet each of these disparate aspirations. Διαβάστε Λιγότερα
Chennai , Ινδία Online + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη