Προετοιμασία για μια Διεθνή Επιλογή Υγείας: Εξερευνώντας την Παγκόσμια Μαθήματα Υγείας, Ηθικής και Ασφάλειας

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Προετοιμαστείτε για την ανάληψη Διεθνούς Επιλογής Υγείας, σε αυτό το μάθημα που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το King's College London

Γιατί να συμμετάσχετε στο μάθημα;

Τα διεθνή μαθήματα υγείας (IHEs) είναι πολύ μεταβλητές τοποθετήσεις οργανωμένες από φοιτητές που προσφέρουν σημαντικές ευκαιρίες για μαθησιακή μάθηση σχετικά με την υγεία και την υγειονομική περίθαλψη σε άγνωστα περιβάλλοντα. Επιτρέπουν στους μαθητές ιατρικής και υγειονομικής περίθαλψης να αναλάβουν την ευθύνη για τη δική τους μάθηση και να εξερευνήσουν τομείς ενδιαφέροντος που σχετίζονται με τη μελλοντική σταδιοδρομία.

Ωστόσο, υπάρχουν στοιχεία που υποδηλώνουν ότι τα διεθνή μαθήματα για την υγεία δεν προσφέρουν πάντα τα προσδοκώμενα μαθησιακά αποτελέσματα και ότι η προεκλογική μάθηση μπορεί να βοηθήσει στην εξασφάλιση μιας πολύτιμης και παραγωγικής εμπειρίας. Αυτή η δωρεάν ηλεκτρονική σειρά μαθημάτων, που αναπτύχθηκε ως συνεργασία μεταξύ του King's College London και του St George's, του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, απευθύνεται σε μαθητές που σπουδάζουν επί του παρόντος σε ιατρικούς ή υγειονομικούς κλάδους και εξετάζουν το ενδεχόμενο λήψης IHE. Στο μάθημα θα μάθετε πώς μπορείτε να αποφύγετε τις αρνητικές εμπειρίες και να διασφαλίσετε ότι η πραγματοποίηση ενός IHE θα είναι τόσο πολύτιμη όσο και παραγωγική, αν αποφασίσετε να αναλάβετε έναν εαυτό σας εκλεγόμενος.

Κατανοήστε τα ζητήματα που αφορούν τους IHE

Σε αυτό το μάθημα, θα εξερευνήσετε μερικά από τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε κατά τη διάρκεια των IHE, όπως η εργασία πέρα από την ικανότητα, η κατανάλωση σπάνιων πόρων υποδοχής, η μη βέλτιστη επίβλεψη και οι κίνδυνοι για την υγεία των μαθητών και των ασθενών που βλέπουν. Θα παρουσιάσουμε παραδείγματα εμπειριών μαθητών με ευκαιρίες για να συζητήσουμε τις διαθέσιμες επιλογές και πορεία δράσης, καθώς και οδηγίες για την υποστήριξη της λήψης αποφάσεων όταν αντιμετωπίζουν δύσκολες συνθήκες.

Μάθετε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο μια IHE

Σε ένα ήδη γεμάτο πρόγραμμα σπουδών ιατρικής σχολής, αυτό το δωρεάν online μαθήματα προσφέρει ευέλικτη μάθηση για να σας προετοιμάσει για τη διεξαγωγή του δικού σας IHE. Το μάθημα έχει ως στόχο να σας παρέχει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να μεγιστοποιήσετε τις θετικές πτυχές και να μετριάσετε τα αρνητικά στοιχεία των διεθνών επιλογών για την υγεία.

Ποια θέματα θα καλύψετε;

 • Κατανόηση του ψηφιακού επαγγελματισμού
 • Πέρα από την αρμοδιότητα
 • Δώστε δώρα και ασχολείστε με τη σπανιότητα
 • Ο αντίκτυπος των γλωσσικών εμποδίων
 • Παγκόσμια υγεία και οι κοινωνικοί καθοριστικοί παράγοντες της υγείας
 • Διατήρηση ασφαλών: Διαχείριση κινδύνου εντός και εκτός του κλινικού περιβάλλοντος
 • Υγειονομικές υποδομές και συστήματα
 • Εθελοντισμός
 • Βιώνοντας διαφορετικούς επαγγελματικούς πολιτισμούς

Πότε θα θέλατε να ξεκινήσετε;

Τα περισσότερα μαθήματα FutureLearn εκτελούνται πολλές φορές. Κάθε διαδρομή ενός μαθήματος έχει μια καθορισμένη ημερομηνία έναρξης, αλλά μπορείτε να συμμετάσχετε σε αυτό και να το εργαστείτε μετά την έναρξη.

 • Διαθέσιμο τώρα

Τι θα επιτύχετε;

Μέχρι το τέλος του μαθήματος, θα μπορείτε:

 • Να επιδείξει ευαισθητοποίηση σχετικά με την επαγγελματική καθοδήγηση σχετικά με τον ψηφιακό επαγγελματισμό και να είναι σε θέση να το εφαρμόσει στις επικοινωνίες με μαθήματα επιλογής.
 • Προσδιορίστε τις κλινικές διαδικασίες που θα είναι κατάλληλες για να αναλάβετε την επιλογή σας και εκείνων που δεν είναι.
 • Προσδιορίστε τα δεοντολογικά ζητήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε στα μαθήματά σας και υιοθετήσετε μια δομημένη προσέγγιση για την ανάπτυξη μιας απάντησης.
 • Αναγνωρίστε τη σημασία των γλωσσικών εμποδίων στις εκλεκτικές εμπειρίες και λάβετε μέτρα για να τα μετριάσετε.
 • Συζητήστε από την παγκόσμια προοπτική τους καθοριστικούς παράγοντες της υγείας και των ασθενειών και τις παραλλαγές στην παροχή υγειονομικής περίθαλψης και στην ιατρική πρακτική.
 • Προσδιορίστε τους επαγγελματικούς κινδύνους για την υγεία που σχετίζονται με προγραμματισμένα μαθήματα επιλογής, συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου έκθεσης σε σωματικά υγρά και προσδιορίστε στρατηγικές για τον μετριασμό αυτών των κινδύνων.
 • Αναγνωρίστε ότι τα συστήματα υγείας είναι δομημένα και λειτουργούν διαφορετικά ανά τον κόσμο.
 • Συζητήστε τα βασικά συστατικά ενός συστήματος υγείας χρησιμοποιώντας το μοντέλο της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (ΠΟΥ).
 • Συζητήστε το ρόλο του εθελοντισμού σε σχέση με τα διεθνή μαθήματα υγείας.
 • Κατανοήστε τις προκλήσεις της συνεργασίας σε επαγγελματικούς πολιτισμούς.

Ποιος είναι ο δρόμος;

Αυτό το μάθημα απευθύνεται κυρίως σε εκείνους που σπουδάζουν επί του παρόντος σε ιατρικούς ή υγειονομικούς κλάδους και οι οποίοι εξετάζουν το ενδεχόμενο ανάληψης Διεθνούς Επιλογής Υγείας στο πλαίσιο της εκπαίδευσής τους.

Με ποιον θα μάθετε;

Paula Baraitser

Είμαι ανώτερος λέκτορας στο Kings Center for Global Health όπου οδηγώ το MSc και το iBSc στην παγκόσμια υγεία. Είμαι το προβάδισμα της επιλογής για την Ιατρική Σχολή του GKT.Carwyn Hooper

Είμαι Ανώτερος Λέκτορας Ιατρικής Ηθικής και Νομικής στο St George's, University of London. Έχω σπουδάσει ιατρική, φιλοσοφία και ιατρική εκπαίδευση. Έχω επίσης ολοκληρώσει διδακτορικό δίπλωμα.


Fawzia Gibson-Fall

Η Fawzia είναι Διδακτική Συνεργάτης στο King's Center for Global Health
Ποιος ανέπτυξε το μάθημα;

St George's, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Το St George's είναι το μοναδικό πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου αφιερωμένο στην εκπαίδευση, την κατάρτιση και την έρευνα των ιατρικών και των επιστημών υγείας

King's College Λονδίνο

Το King's College London, που ιδρύθηκε το 1829 και ένα ιδρυτικό κολέγιο του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, είναι ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια έρευνας και διδασκαλίας στον κόσμο, με έδρα την καρδιά του Λονδίνου.

Εγγραφείτε σε αυτό το μάθημα

Ελεύθερος
0 $

Αναβαθμίζω
44 $

Απεριόριστο (Νέο!)
259,99 $ για ένα έτος

Εγγραφείτε δωρεάν και θα λάβετε:

 • Πρόσβαση σε αυτό το μάθημα για 5 εβδομάδες

Αναβαθμίστε αυτό το μάθημα και θα λάβετε:

 • Πρόσβαση σε αυτό το μάθημα για όσο διάστημα είναι στο FutureLearn
 • Πρόσβαση στις δοκιμές αυτού του μαθήματος, καθώς και έντυπο και ψηφιακό Πιστοποιητικό Επιτεύγματος μόλις πληροίτε τις προϋποθέσεις

Αγοράστε Απεριόριστα και θα λάβετε:

 • Πρόσβαση σε αυτό το μάθημα, και εκατοντάδες άλλα σύντομα μαθήματα και δοκιμές FutureLearn για ένα χρόνο
 • Ένα εκτυπώσιμο ψηφιακό πιστοποιητικό επίτευξης σε όλα τα σύντομα μαθήματα μόλις πληροίτε τις προϋποθέσεις
 • Η ελευθερία να διατηρείτε την πρόσβαση σε οποιοδήποτε μάθημα στο οποίο έχετε επιτύχει ένα ψηφιακό πιστοποιητικό επίτευξης, για όσο διάστημα υπάρχει το μάθημα στο FutureLearn
 • Η ευελιξία να ολοκληρώσετε την επιλογή των σύντομων μαθημάτων στον δικό σας χρόνο εντός του έτους
Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses.

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη