Πλοίαρχος της επιστήμης στην αεροπορία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Master of Science του Πανεπιστημίου Saint Louis στην αεροπορία παρέχει ένα ανταγωνιστικό και αυστηρό πρόγραμμα που προετοιμάζει αποφοίτους για τους ηγετικούς ρόλους στο πλαίσιο της αεροπορικής βιομηχανίας. Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για τον επαγγελματία που εργάζεται, καθώς το 100% των μαθημάτων διδάσκονται στο διαδίκτυο, με εξαίρεση την προϋπόθεση δύο πρακτικών πρακτικής άσκησης. Το διδακτικό έργο παρέχει ένα ισχυρό θεμέλιο και προετοιμάζει τους μαθητές για να πραγματοποιήσουν την έρευνα που σχετίζεται με την αεροπορία, όλες τις οποίες τοποθετεί ο φοιτητής για μια επιτυχημένη καριέρα σε μια ευρεία ποικιλία αεροναυτικών θέσεων.

Επισκόπηση προγράμματος σπουδών

Το πρόγραμμα πλοίαρχος της SLU στον τομέα των αερομεταφορών αποτελείται από 32 μονάδες από εργασία μεταπτυχιακού επιπέδου: κοινό πυρήνα και εμπειρία μεταπτυχιακού επιπέδου. Όλα τα μαθήματα προσφέρονται στο διαδίκτυο. Κάθε φοιτητής MS προετοιμάζει ένα πρόγραμμα σπουδών το οποίο πρέπει να εγκριθεί από τον σύμβουλό του, από τον πρόεδρο του τμήματος και από τον αναπληρωτή κοσμήτορα για μεταπτυχιακές σπουδές και έρευνα για το Parks College. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών αναπτύσσεται στο πλαίσιο του ιστορικού και των στόχων της σταδιοδρομίας του μαθητή, επιτρέποντας στους μαθητές να προσαρμόσουν το μεταπτυχιακό τους πρόγραμμα για να ανταποκριθούν στους επαγγελματικούς τους στόχους.

Καριέρα

Πιθανοί τομείς σταδιοδρομίας για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές Master of Science στον τομέα των αερομεταφορών περιλαμβάνουν την κατάρτιση και την εκπαίδευση πτήσεων, τη διαχείριση της πολιτικής αεροπορίας και την ασφάλεια της αεροπορίας. Μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι έχουν τα κατάλληλα προσόντα για θέσεις διαχείρισης στο πλαίσιο της αεροπορικής βιομηχανίας.

Μαθησιακά αποτελέσματα

 • Οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση να αξιολογήσουν τη σχετική λογοτεχνία ή τις ακαδημαϊκές συνεισφορές στον τομέα των σπουδών.
 • Οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση να εφαρμόσουν τις κύριες πρακτικές, τις θεωρίες ή τις μεθοδολογίες έρευνας στον τομέα των σπουδών.
 • Οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση να εφαρμόσουν γνώσεις από τον τομέα σπουδών για την αντιμετώπιση προβλημάτων σε ευρύτερα πλαίσια.
 • Οι απόφοιτοι θα μπορούν να διατυπώνουν επιχειρήματα ή εξηγήσεις τόσο σε πειθαρχικό όσο και σε επαγγελματικό κοινό και σε γενικό κοινό, τόσο προφορικά όσο και γραπτά.
 • Οι απόφοιτοι θα μπορούν να αποδείξουν ακαδημαϊκή ή / και επαγγελματική ακεραιότητα στον τομέα της μελέτης.

128371_photo-1522798120812-304f8819f4be.jpgDan Lohmar / Unsplash

Απαιτήσεις εισδοχής

Οι περισσότεροι παραδεχθέντες φοιτητές πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια:

 • Η ποσοστιαία βαθμολογία GRE είναι μεγαλύτερη από 650 (παλαιό σύστημα ταξινόμησης) ή μεγαλύτερη από 150 (νέο σύστημα ταξινόμησης).
 • Προπτυχιακό ΣΔΣ τουλάχιστον 3,0.
 • Ένα τετραετές προπτυχιακό πτυχίο στον τομέα των αερομεταφορών ή συναφείς τομείς του επιθυμητού μεταπτυχιακού προγράμματος.

Απαιτήσεις εφαρμογής

 • Ηλεκτρονικό έντυπο αίτησης και τέλος.
 • Επίσημες μεταγραφές όλων των προηγούμενων βαθμών.
 • Τρεις συστατικές επιστολές (κατά προτίμηση από τους πρόσφατους εκπαιδευτές).
 • Βαθμολογίες GRE.
 • Βιογραφικό σημείωμα / βιογραφικό σημείωμα.
 • Επαγγελματική δήλωση στόχου.

Απαιτήσεις για Διεθνείς Φοιτητές

Όλες οι πολιτικές εισδοχής και οι απαιτήσεις για εγχώριους φοιτητές ισχύουν για τους διεθνείς φοιτητές μαζί με τα ακόλουθα:

 • Επιδείξτε την ικανότητα αγγλικής γλώσσας.
 • Η απόδειξη της οικονομικής υποστήριξης πρέπει να περιλαμβάνει:
  • Επιστολή οικονομικής υποστήριξης από το άτομο ή τον φορέα χρηματοδότησης που χρηματοδοτεί το χρόνο στο πανεπιστήμιο Saint Louis.
  • Μια επιστολή από την τράπεζα του χορηγού, η οποία βεβαιώνει ότι τα κεφάλαια είναι διαθέσιμα και θα είναι έτσι για όλη τη διάρκεια της φοίτησης στο Πανεπιστήμιο.
 • Τα ακαδημαϊκά αρχεία φοιτητών που έχουν πραγματοποιήσει μεταδευτεροβάθμιες σπουδές εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών πρέπει να περιλαμβάνουν τα μαθήματα που παρακολουθούνται ή / και τις διαλέξεις που παρακολουθούνται, πρακτική εργαστηριακή εργασία, μέγιστη και ελάχιστη βαθμολογία που επιτυγχάνεται, βαθμοί που αποκτώνται ή τα αποτελέσματα όλων τις εξετάσεις και τις τυχόν διακρίσεις ή βαθμούς που έλαβαν. Οι μεταγραφές WES και ECE γίνονται δεκτές.

Εφαρμογές και Προθεσμίες Βοηθείας

Το τμήμα εξετάζει μόνο τις αιτήσεις για το εξάμηνο του φθινοπώρου. Για να ληφθεί υπόψη για εγγραφή στο εξάμηνο του φθινοπώρου, οι μαθητές θα πρέπει να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους μέχρι τις 31 Μαΐου.

Οι παραδεχθέντες φοιτητές που επιθυμούν να λάβουν μέρος σε πρακτική άσκηση πρέπει να υποβάλουν ξεχωριστή αίτηση για εξέταση για την πρακτική άσκηση μέχρι την 1η Μαρτίου.

Διαδικασία αναθεώρησης

Μόλις ληφθούν όλα τα υλικά και ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική εφαρμογή, η αίτηση αναθεωρείται από το Γραφείο Πτυχιακής Εκπαίδευσης και Έρευνας του College Parks προτού σταλεί στο Τμήμα Αεροναυπηγών για μια σύσταση. Η τελική απόφαση γίνεται από τον διευθυντή των μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Parks.

Οι αποφάσεις εισαγωγής γίνονται με βάση το ιστορικό και την εκπαιδευτική εμπειρία των μαθητών. Οι αιτήσεις αναθεωρούνται όταν ολοκληρωθούν και οι αποφάσεις γίνονται γενικά μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Founded as America's first federally certified school of aviation, Saint Louis University’s Parks College of Engineering, Aviation and Technology have forged a path of innovation in all the discipline ... περαιτέρω

Founded as America's first federally certified school of aviation, Saint Louis University’s Parks College of Engineering, Aviation and Technology have forged a path of innovation in all the disciplines we serve. From robots to rockets and everything in between, we’ve developed future-focused programs to address the current and future needs of the profession and society. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη