πλοίαρχος στον τραπεζικό και οικονομικό παράγοντα

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το Master in Banking και Οικονομικές Agent μεταδίδει το επαγγελματικό ακριβή γνώση των πιο σχετικών πτυχών από τους βασικούς τομείς των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Οι εξευγενίζει Δάσκαλος και ενισχύει οικονομικά θέματα και τις επιχειρήσεις και τη διαχείριση των δεξιοτήτων στον τομέα της Τραπεζικής και Οικονομικών. Με αυτή την εκπαίδευση, ο φοιτητής θα αναπτύξει επαγγελματικά στον χρηματοπιστωτικό τομέα και τη βιομηχανία μικροχρηματοδότησης.

Ελπίζω να αποφασίσουν να συμμετάσχουν στην Master in Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Agent για να σας δώσω την προσωπική μου καλωσόρισμα CIFF-Πανεπιστήμιο του Alcalá στη Μαδρίτη και να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη συναρπαστική εμπειρία.

Santiago Ramón Torres, Διευθυντής Master in Banking CIFF-Πανεπιστήμιο του Alcalá

Στόχοι

Το Master in Banking και Οικονομικές Agent (10η έκδοση) παρέχει την τεχνογνωσία για να εισαχθεί επαγγελματικά στον τραπεζικό τομέα, που ειδικεύεται μαθητές στο ρόλο των χρηματοοικονομικών συμβουλών. Ο σχηματισμός των οικονομικών συμβουλή που δίνεται άμεση επαγγελματική ανταπόκριση στις ανάγκες που εκφράζονται σε μια ολοένα και πιο ανταγωνιστική οικονομική αγορά και προσφέρει ένα εναλλακτικό κανάλι με τα συμβατικά στον τομέα της Τραπεζικής και Οικονομικών μάρκετινγκ.

Το Master ασχολείται με τις δεξιότητες που απαιτούνται για να εκτελέσει επιτυχώς στο χρηματοπιστωτικό τομέα και επιτρέπει στο συμμετέχοντα ολιστικά στις τραπεζικές εργασίες και τις υπηρεσίες που συνδέονται με αυτό, έτσι ώστε ο μαθητής να ολοκληρώσει με επιτυχία το Master έχει το προφίλ που απαιτείται από τους φορείς οικονομικών.

Για το σκοπό αυτό, το Master στοχεύει στην επίτευξη των ακόλουθων στόχων: - Να επανεξετάσει τη γνώση της διαφορετικής φύσης: τις χρηματοπιστωτικές αγορές, τις επιχειρηματικές δεξιότητες, φορολογία, ρύθμιση με διαφορετικό πεδίο εφαρμογής (Ξέπλυμα Χρήματος pe προστασία του επενδυτή), κ.λπ. επιτρέπουν την ορθή δημοσιονομική διαχείριση των χαρτοφυλακίων πελατών.

  • Κατανόηση των προϊόντων που επιτρέπει την κατάλληλη επένδυση.
  • Αναλύστε εναλλακτικές επενδυτικές στρατηγικές και οικονομικό σχεδιασμό.
  • Κατανόηση των τεχνικών που επιτρέπουν την ορθή ανάλυση των επενδύσεων.
  • Να αποκτήσουν βασικές γνώσεις της διαχείρισης χαρτοφυλακίου.
  • Γνωρίστε τους κανόνες της τόσο για την προστασία των επενδυτών, καθώς και τις πιθανές παραβάσεις που εμποδίζει την κίνηση του χρήματος (π.χ. ξέπλυμα βρώμικου χρήματος).
Τελευταία ενημέρωση Νοέμβριος 2014

Σχετικά με τη Σχολή

Bienvenido a CIFF -Centro Internacional de Formación Financiera- Escuela de Negocios especializada en finanzas con sede en Madrid. Nuestra Escuela comienza su andadura en 2001, impulsada por Santander ... περαιτέρω

Bienvenido a CIFF -Centro Internacional de Formación Financiera- Escuela de Negocios especializada en finanzas con sede en Madrid. Nuestra Escuela comienza su andadura en 2001, impulsada por Santander y la Universidad de Alcalá, como Fundación privada, sin ánimo de lucro e independiente en su gestión. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη