Πιστοποιητικό Online στην Ασφάλεια Cyber

University of California, Irvine - Division of Continuing Education

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πιστοποιητικό Online στην Ασφάλεια Cyber

University of California, Irvine - Division of Continuing Education

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Οι εταιρείες έχουν τεθεί σε επιφυλακή για να ενισχύσουν την υποδομή τους και την ασφάλεια των δεδομένων τους εξαιτίας απειλών από χάκερ και κυβερνο-τρομοκράτες. Οι κυβερνητικές υπηρεσίες και οι πελάτες αύξησαν δραματικά τις απαιτήσεις τους για διαδικασίες εταιρικής ασφάλειας. Αναπτύξτε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να πετύχετε σε αυτό τον ταχέως αναπτυσσόμενο, δυναμικό τομέα.

Το πρόγραμμα σπουδών επικεντρώνεται στην ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης κατανόησης των αρχών σχεδιασμού, μηχανικής και διαχείρισης ασφαλών συστημάτων πληροφοριακών συστημάτων. Οι κύριοι τομείς περιλαμβάνουν τον έλεγχο πρόσβασης, την ασφάλεια ανάπτυξης εφαρμογών, την επιχειρησιακή συνέχεια και τον προγραμματισμό αποκατάστασης καταστροφών, την κρυπτογράφηση, τη διακυβέρνηση της ασφάλειας των πληροφοριών και τη διαχείριση κινδύνων, τις νομικές ρυθμίσεις, τις έρευνες και τη συμμόρφωση. των τηλεπικοινωνιών και της ασφάλειας δικτύων. Αυτό το πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για να παρακολουθήσετε τις εξετάσεις πιστοποίησης CISSP (Certified Information Systems Security Professional) που διαχειρίζεται η Κοινοπραξία Πιστοποίησης για την Ασφάλεια των Διεθνών Συστημάτων Πληροφοριών, Inc. (ISC) 2®.

Ποιος πρέπει να εγγραφεί

Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για να ωφελήσει επαγγελματίες ασφαλείας που απαιτούν πιστοποίηση CISSP® και εργάζονται σε ομάδες ανάπτυξης λογισμικού και τεχνολογιών πληροφορικής, τεχνικοί ασφαλείας που συνεργάζονται με παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου, πάροχοι υπηρεσιών εφαρμογών, ολοκληρωτές συστημάτων και ελεγκτές ασφαλείας. Οι επαγγελματίες των επιχειρήσεων που πρέπει να καταπολεμήσουν τις πιθανές απειλές του κυβερνοχώρου και οι επιθέσεις που θέτουν σε κίνδυνο τα δεδομένα των οργανώσεών τους θα επωφεληθούν επίσης από αυτό το πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης μαθήματα για την επέκταση των τεχνικών δεξιοτήτων και επιτρέπει στους επαγγελματίες της ασφάλειας και στους εκπαιδευτές να είναι επαγγελματίες στον τομέα της ασφάλειας για να επιδιώξουν και να διατηρήσουν μια ποικιλία βιομηχανικών πιστοποιήσεων. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν τα τρέχοντα ευρήματα της ακαδημαϊκής και τεχνολογικής έρευνας και της σύγχρονης πρακτικής.

Σταδιοδρομία

Περίληψη επαγγελμάτων για τους αναλυτές της ασφάλειας των πληροφοριών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 • Εργασίες: 98,184 (2016)
 • Προβλεπόμενη ανάπτυξη: 16,60% (2017-2027)
 • Ετήσιο μισθό: $ 70k - $ 119k (25ο-75ο εκατοστημόριο)

Προνόμια προγράμματος

 • Ανάπτυξη βασικών γνώσεων σχετικά με την ασφάλεια των συστημάτων πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου πρόσβασης, της διοίκησης, του ελέγχου και της παρακολούθησης, του κινδύνου, της αντίδρασης και της ανάκτησης
 • Εφαρμογή των απαιτήσεων ασφαλείας που επιβάλλονται από την κυβέρνηση και τους πελάτες
 • Ανάπτυξη βέλτιστων πρακτικών για τον προγραμματισμό της συνέχισης της επιχείρησης σε περίπτωση μείζονος καταστροφής ή σημαντικής αλλαγής στην επιχείρηση
 • Διευρύνετε τις γνώσεις σας για να συμπεριλάβετε την υλοποίηση πολλαπλών τεχνολογιών, όπως client / server, Web, mainframe και ασύρματα
 • Σχεδιάστε, διαγνώστε, υλοποιήστε, διαχειριστείτε και επιλύστε πολύπλοκες απειλές για την ασφάλεια των υπολογιστών
 • Αποκτήστε τις γνώσεις που απαιτούνται για την απόκτηση της πιστοποίησης CISSP®

Απαιτούμενα μαθήματα:

 • Εισαγωγή στην Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων
 • Ασφαλή συστήματα
 • Αρχιτεκτονική ασφαλείας

Μαθήματα επιλογής (τουλάχιστον 6 μονάδες)

Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων

 • Host και ασφάλεια OS
 • Ασφάλεια βάσεων δεδομένων
 • Ασφάλεια δικτύου: Έννοιες

Cyber ​​Security Track

 • Εισαγωγή στην ιατροδικαστική υπολογιστών
 • Αντίστροφη μηχανική

Πιστωτική μεταφορά

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του Πανεπιστημίου του Wisconsin-Platteville, Master of Science στην Ποινική Δικαιοσύνη και το Πανεπιστήμιο του Maryland, County Baltimore (UMBC), Master στην Επαγγελματική Σπουδών (MPS) μπορούν να μεταβιβάσουν πιστώσεις στο πρόγραμμα Πιστοποίησης Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων Διασύνδεσης της UCI. Προγράμματα Cybersecurity.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση July 3, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
9 - 24 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
5,900 USD
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - USA Online
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Ηνωμένες Πολιτείες - USA Online
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών