Δεν απαιτείται να υποβάλετε ένα αποτέλεσμα εξέτασης TOEFL προκειμένου να υποβάλετε αίτηση και να γίνετε δεκτοί στο Πανεπιστήμιο.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Παροχή των Ειδικών Γνώσεων και των Πρακτικών Δεξιοτήτων που απαιτούνται από τους σημερινούς επιχειρηματικούς ηγέτες

Παρόλο που χρειάζεται απρόβλεπτη απόφαση για επιχειρηματικές αποφάσεις, η αποτελεσματική εφαρμογή αυτών των αποφάσεων απαιτεί ξεχωριστό σύνολο δεξιοτήτων ηγεσίας. Πρέπει να είστε σε θέση να αρθρώσετε το όραμά σας, να αποκτήσετε buy-in από την ομάδα σας και στη συνέχεια να παρακινήσετε και να καθοδηγήσετε την οργάνωση στη δράση.

Το πιστοποιητικό CalSouthern στη στρατηγική ηγεσία έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει τις γνώσεις και τις πρακτικές δεξιότητες για να οδηγήσετε αποτελεσματικά τις επιχειρηματικές οργανώσεις του 21ου αιώνα. Το καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών καλύπτει πολλούς θεματικούς τομείς, μεταξύ των οποίων στρατηγικές ηγεσίας, επικοινωνίες διαχείρισης, ανθρώπινο δυναμικό και διαχείριση συγκρούσεων, μεταξύ άλλων.

Και τα έξι μαθήματα (θα λάβετε τέσσερα βασικά μαθήματα ηγεσίας και επιλέξτε δύο από τέσσερα διαθέσιμα μαθήματα) είναι στο επίπεδο του πλοιάρχου, έτσι ένα πτυχίο είναι προαπαιτούμενο.

Το πιστοποιητικό είναι μια φανταστική επιλογή για τους σημερινούς και επιδιώκοντας επιχειρηματικούς ηγέτες, ακόμη και εκείνους που έχουν ήδη ένα MBA, αλλά δεν έχουν εκτεθεί σε ένα συμπυκνωμένο πρόγραμμα σπουδών σε προηγμένη ηγεσία. Είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για όσους θεωρούν μεταπτυχιακό σχολείο, αλλά δεν είναι έτοιμοι να δεσμευτούν σε πρόγραμμα σπουδών - αν το επιλέξετε, μπορείτε να εφαρμόσετε τις πιστώσεις που κερδίζετε προς το MBA σας.

Αποτελέσματα

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του Πιστοποιητικού Στρατηγικής Ηγεσίας, οι φοιτητές θα λάβουν:

 • Το επίσημο πιστοποιητικό ολοκλήρωσης, το οποίο εκδόθηκε από το Γραφείο CalSouthern Registrar και υπογράφηκε από τον κοσμήτορα της Σχολής Επιχειρήσεων
 • 21 πιστωτικές μονάδες μεταπτυχιακού επιπέδου - όπως τεκμηριώνονται στο επίσημο αντίγραφό σας - οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν για το πτυχίο Master του CalSouthern ή να μεταφερθούν σε άλλο ίδρυμα *
 • Όλα τα οφέλη, τις υπηρεσίες και τους πόρους που διατίθενται στους αποφοίτους της CalSouthern
 • Μια ολοκληρωμένη κατανόηση της στρατηγικής θεωρίας ηγεσίας και της πρακτικής εφαρμογής του

* Παρά το γεγονός ότι τα πιστωτικά ιδρύματα από περιφερειακά αναγνωρισμένα ιδρύματα όπως το CalSouthern είναι εύκολα αποδεκτά από άλλα πανεπιστήμια, η αποδοχή γίνεται στη διακριτική ευχέρεια του φορέα που λαμβάνει.

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Το πιστοποιητικό CalSouthern στο Strategic Leadership είναι ένα πρόγραμμα 21 πιστώσεων, που αποτελείται από τα ακόλουθα έξι απαιτούμενα μαθήματα:

 • SLDR 86000 Βασικές έννοιες για στρατηγική διαχείριση και ηγεσία - 3 πιστώσεις
 • SLDR 86001 Ρόλος ηγεσίας στις επικοινωνίες στρατηγικής διαχείρισης - 3 πιστώσεις
 • SLDR 86002 Αποτελεσματικές δεξιότητες ανθρωπίνων σχέσεων για ηγέτες - 3 πιστώσεις
 • SLDR 86003 Ηγεσία για την προώθηση της στρατηγικής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης - 3 πιστώσεις
 • SLDR 86004 Στρατηγικές διαχείρισης σύγκρουσης και επίλυση - 3 πιστώσεις
 • SLDR 86005 Στρατηγικές ηγεσίας για την ανάπτυξη ομάδων υψηλών επιδόσεων - 3 πιστώσεις
 • SLDR 86006 Leadership Service Εξυπηρέτησης Πελατών - 3 Credits

Ξεκινώντας

Ξεκινώντας με το Πιστοποιητικό CalSouthern στο Strategic Leadership είναι μια γρήγορη και απλή διαδικασία. Δεν υπάρχουν εξετάσεις εισόδου και τα μαθήματα αρχίζουν μηνιαία καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. μπορείτε να ξεκινήσετε το πρόγραμμά σας μόλις το επιτρέπει το πρόγραμμά σας. Απλώς ολοκληρώστε αυτά τα τέσσερα βήματα:

 • Ολοκλήρωση της αίτησής σας εγγραφής
 • Υποβάλετε τις Επίσημες Ακαδημαϊκές Μεταγραφές του Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών σας
 • Πληρώστε την αμοιβή αίτησης των $ 75
 • Κατά την αποδοχή, υπογράψτε τη συμφωνία εγγραφής

Μόλις ληφθεί η υπογεγραμμένη συμφωνία εγγραφής, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας από την ακαδημαϊκή σας ομάδα υποστήριξης, συμπεριλαμβανομένου του ακαδημαϊκού σας συμβούλου και του συμβούλου επιτυχίας σπουδαστών. Θα επιβεβαιώσουν την ημερομηνία έναρξης για την πρώτη σας πορεία και θα σας οδηγήσουν σε μια γρήγορη αλλά λεπτομερή διαδικασία προσανατολισμού που θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε. Και θα είναι εκεί για σας κάθε βήμα για να εξασφαλίσετε ότι θα ολοκληρώσετε με επιτυχία το πρόγραμμα πιστοποιητικών σας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά

Κοιτάξτε17 περισσότερα μαθήματα αποCalifornia Southern University »

Τελευταία ενημέρωση Μάιος 14, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
475 USD
Δίδακτρα ανά Πιστοποιητικό Εξαμήνου.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Άλλη