Πιστοποιητικό στην εκπαίδευση παιδιών και νταντά

Study 365

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πιστοποιητικό στην εκπαίδευση παιδιών και νταντά

Study 365

Είτε αρχίζετε την καριέρα σας ως νταντά, είτε έχετε κάποια εμπειρία, ένα τυπικό προσόν και μια εξαιρετική κατάρτιση θα επιτρέψει στους εργοδότες να γνωρίζουν ότι είστε επαγγελματίας και έμπειρος φροντιστής.

Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό το μάθημα εκπαίδευσης παιδιών & Nannying είναι όλες ενημερωμένες και ακριβείς, προέρχονται από τους ειδικούς καθηγητές μας.

Ο στόχος μας, απλά, είναι να επιτρέψουμε σε όσους εργάζονται με μικρά παιδιά να είναι εξοπλισμένοι με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να προάγουν την ανάπτυξη και την ανάπτυξη του παιδιού με τον πιο εμπνευσμένο, ευαίσθητο και ισορροπημένο τρόπο.

Οι Little Ones πιστεύουν ότι το κλειδί για την εύρεση της δουλειάς των ονείρων σας είναι τα σωστά προσόντα. Παρέχουμε αυτό το μάθημα σχεδιασμένο από Nannies που σας δίνει τις βασικές δεξιότητες για τη φροντίδα των παιδιών και των μωρών. Σκοπός μας είναι η πορεία αυτή να αντικατοπτρίζει το ήθος και τις αξίες των Μικρών. Αυτό το μάθημα θα εξασφαλίσει ότι θα κερδίσετε όσο το δυνατόν περισσότερο και θα αφήσετε με μια καλύτερη κατανόηση της παιδικής και βρεφικής φροντίδας.

Το μάθημα καλύπτει διάφορες ενότητες, όπως λεπτομερείς οδηγίες για την υγεία και την ασφάλεια, πληροφορίες σχετικά με τη συνεργασία με τους γονείς και τον τρόπο δημιουργίας ρουτίνας.

Η εκμάθηση με τη Μελέτη 365 έχει πολλά πλεονεκτήματα. Το υλικό του μαθήματος παραδίδεται κατευθείαν σε εσάς και μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει με τον τρόπο ζωής σας. Δημιουργείται από εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνετε ακριβείς πληροφορίες, οι οποίες είναι ενημερωμένες και εύκολα κατανοητές.

Ποιος είναι;

Είτε ψάχνετε για την πρώτη δουλειά παιδικής μέριμνας είτε έχετε εμπειρία πολλών ετών, αυτό το μάθημα είναι ιδανικό για εσάς.

Περιγραφή Μαθήματος:

Αυτό το ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι πλήρες και έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τα βασικά θέματα που αναφέρονται στο πρόγραμμα σπουδών. Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για 10 ώρες καθοδηγούμενης διδασκαλίας.

Διάρκεια:

Θα έχετε 12 μήνες πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα σπουδών σας από την ημερομηνία αγοράς του μαθήματος. Το μάθημα είναι αυτο-ρυθμιζόμενο ώστε να αποφασίσετε πόσο γρήγορα ή αργά η εκπαίδευση πηγαίνει. Μπορείτε να ολοκληρώσετε το μάθημα στα στάδια της επανεξέτασης της εκπαίδευσης ανά πάσα στιγμή.

Μέθοδος αξιολόγησης:

Στο τέλος του μαθήματος, οι εκπαιδευόμενοι θα κάνουν μια online δοκιμή αξιολόγησης ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών. Ο διαδικτυακός έλεγχος επισημαίνεται άμεσα, οπότε θα ξέρετε αμέσως εάν έχετε περάσει το μάθημα.

Πιστοποίηση:

Οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα λάβουν πιστοποιητικό "Παιδικής φροντίδας και επιμόρφωσης παιδιών".

Απαιτήσεις εισόδου:

Οι μαθητές πρέπει να είναι ηλικίας 16 ετών και άνω και να έχουν μια βασική κατανόηση της Αγγλικής Γλώσσας, της αριθμητικής, του γραμματισμού και των ΤΠΕ.

Διαδρομή Καριέρας:

Αυτό το μάθημα σας επιτρέπει να γίνετε οποιοδήποτε από τα παρακάτω:

  • Νταντά
  • Παιδικό παιδί
  • Νηπιαγωγείο Νηπιαγωγών
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση December 10, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2018
Duration
Διάρκεια
10 Ώρες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
24 GBP
ανά 365 ημέρες
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών