πιστοποιητικό φυσικής

The Open University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

πιστοποιητικό φυσικής

The Open University

Πιστοποιητικό στη Φυσική

Φυσική είναι ίσως η πιο συναρπαστική πνευματική περιπέτεια της εποχής μας - ανακαλύψεις που γίνονται τώρα θα αλλάξει τη ζωή σας, και την εκμάθηση της φυσικής θα αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόμαστε για τον κόσμο. Το πιστοποιητικό αυτό παρέχει μια ευρεία εισαγωγή στη φυσική και τις εφαρμογές της, που καλύπτουν την κλασική μηχανική? θερμικής φυσικής και υγρά? πεδία, τα κύματα και τον ηλεκτρομαγνητισμό? σχετικότητας? και της κβαντικής φυσικής - τη ρύθμιση πολλών από αυτούς στο ιστορικό τους πλαίσιο. Σας δίνει επίσης μια συναρπαστική εισαγωγή σε πειραματική φυσική.

Βασικά χαρακτηριστικά του μαθήματος

 • Παρέχει ένα καλό βασικό θεμέλιο της φυσικής
 • Περιλαμβάνει hands-on, δραστηριότητες πρακτικής επιστήμης
 • Αναπτύσσει δεξιότητες του λόγου και της λογικής που είναι ιδιαίτερα βραβευθείς στο χώρο εργασίας
 • Χτίζει ένα γερό θεμέλιο για την περαιτέρω μελέτη.

Εκπαιδευτικά στόχοι

Μέσα από τη μελέτη το επίπεδο δύο OU 2 ενότητες θα αποκτήσει ένα ευρύ γείωση στη φυσική συμπεριλαμβανομένων κλασική μηχανική, θερμική φυσική και υγρά? πεδία, τα κύματα και τον ηλεκτρομαγνητισμό? σχετικότητας και της κβαντικής φυσικής? καθώς και την εμπειρία της διεξαγωγής πειραμάτων φυσικής σε εργαστήρια.

Δικαιώματα

Πιστεύουμε ότι το κόστος δεν θα πρέπει να αποτελεί εμπόδιο για την επίτευξη των δυνατοτήτων σας. Γι 'αυτό δουλεύουμε σκληρά για να κρατήσει το κόστος της μελέτης όσο το δυνατόν χαμηλότερα και έχουν ένα ευρύ φάσμα ευέλικτων τρόπων για να πληρώσει για να βοηθήσει να εξαπλωθεί, ή ακόμη και μείωση, το κόστος. Τέλη για τη μελέτη αρχίζει το ακαδημαϊκό έτος 2014/2015 είναι:

 • Οι αμοιβές που καταβάλλονται με βάση μονάδα ανά μονάδα - δεν θα πρέπει να πληρώσουν για το σύνολο των προσόντων σας εκ των προτέρων.
 • Εάν όπως τους περισσότερους φοιτητές OU σπουδάζουν με μερική απασχόληση, θα μελετήσει κατά μέσο όρο 60 μονάδες το χρόνο - θα μελετήσει για έξι χρόνια για να ολοκληρωθεί ένα βαθμό. Τυπικό αμοιβή μας για 60 credits είναι £ 2.632.
 • Τρέχουσα χρέωση μας είναι £ 5264 - με βάση 120 μονάδες της μελέτης - η οποία είναι ισοδύναμη με τη μελέτη πλήρους απασχόλησης ενός έτους.
 • Το συνολικό κόστος του επιλεγμένου προσόντα σας ξεκινά σήμερα από £ 3,948 με βάση τις τρέχουσες αμοιβές μας.

Σημείωση: Οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές.

Πόσο καιρό παίρνει;

 • Μερική - 2 έτη
 • Προθεσμία - 4 χρόνια

Ενδιαφέρον Καριέρα

Το πιστοποιητικό αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν είστε απαιτούνται για τη διδασκαλία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης φυσικής, αλλά το υπόβαθρό σας είναι σε έναν άλλο τομέα της επιστήμης, ή εάν σκέφτεστε για την εκπαίδευση να είναι ένας δάσκαλος φυσικής. Είναι εγκρίθηκε από το Ινστιτούτο Φυσικής και την παροχή επαρκούς περιεχομένου για την υποστήριξη της διδασκαλίας της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης φυσικής στο A-level? και η παροχή επαρκούς περιεχομένου για όσους θέλουν να είναι ειδικοί της φυσικής για εισαγωγή σε προγράμματα σπουδών PGCE.

Έναρξη απαιτήσεις

Δεν υπάρχουν επίσημες απαιτήσεις εισαγωγής για να μελετήσει αυτό το βαθμό. Ωστόσο, αυτό είναι ένα πιστοποιητικό OU επίπεδο 2. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε επαρκείς δεξιότητες μελέτης, όπως έχει αποκτηθεί από το επίπεδο OU 1 σπουδών ή ισοδύναμο του, πριν ξεκινήσετε.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του Ανοικτού Πανεπιστημίου εδώ

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
The Open University
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Duration
Διάρκεια
2 - 4 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Information
Deadline
Locations
Dates