πιστοποιητικό της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον τομέα της υγείας των ενηλίκων και κοινωνική μέριμνα

The Open University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

πιστοποιητικό της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον τομέα της υγείας των ενηλίκων και κοινωνική μέριμνα

The Open University

Πιστοποιητικό της Ανώτατης Εκπαίδευσης Ενηλίκων Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας

Εάν εργάζεστε στον τομέα της υγείας και κοινωνικής φροντίδας, η χρήση υπηρεσιών εαυτό σας, ή θα επιθυμούσαν να σπουδάσουν για να μάθετε περισσότερα για το πώς στηρίζουμε ενήλικες σε σύστημα φροντίδας μας, το πιστοποιητικό αυτό είναι για σας. Θα παρέχει μια έγκυρη επισκόπηση της τρέχουσας πλαίσιο της υγείας και της κοινωνικής μέριμνας για τους ενήλικες και τους ηλικιωμένους, χρησιμοποιώντας πραγματικές περιπτωσιολογικές μελέτες ζωή για να διερευνήσει ένα ευρύ φάσμα συναρπαστικά θέματα και συζητήσεις.

Βασικά χαρακτηριστικά του μαθήματος

 • Εμβαθύνει τις γνώσεις σας και την κατανόηση της υγείας και της κοινωνικής φροντίδας
 • Αναπτύσσει την πρακτική και την απασχολησιμότητα των δεξιοτήτων
 • Χτίζει ένα γερό θεμέλιο για περαιτέρω μελέτη

Εκπαιδευτικά στόχοι

Το πιστοποιητικό αυτό προσφέρει μια λεπτομερή και καλά υποστηριζόμενη γείωση στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής φροντίδας των ηλικιωμένων και αποτελεί ιδανικό σημείο εκκίνησης, εάν εργάζεστε προς έναν βαθμό. Οι στόχοι του πιστοποιητικού είναι να:

 • συμβάλλουν στη βελτίωση της πρακτικής στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής φροντίδας των ενηλίκων και των ενηλίκων μεγαλύτερης ηλικίας
 • καλύτερη γνώση και κατανόηση της υγείας και της κοινωνικής φροντίδας σε ένα ευρύ φάσμα των ρυθμίσεων και καταστάσεων
 • ενθαρρύνει την εποικοδομητική προβληματισμό για τις σχέσεις φροντίδας
 • ενθαρρύνει την εποικοδομητική συμβολή σε συζητήσεις σχετικά με την πολιτική μέριμνα για τους ενήλικες και τους ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας
 • παρέχουν τη βάση γνώσεων για την εξέλιξη σε αναγνωρισμένα προσόντα στον τομέα της υγείας και κοινωνικής μέριμνας
 • παρέχουν ένα πλαίσιο μάθησης που θα σας εξοπλίσει με τις δεξιότητες μελέτης που απαιτούνται για να πετύχει στη μελέτη πανεπιστημιακού επιπέδου.

Μεθόδους διδασκαλίας, μάθησης και αξιολόγησης

Αναπληρωτής Λέκτορες σας υποστηρίξει σε όλη τη μελέτη σας και προσλαμβάνονται τόσο για τις ικανότητές τους στην υποστηρίζεται ανοικτή μάθηση και γνώση του τομέα.

Μέσα από τη χρήση των γραπτών και ήχου / οπτική μελέτες περίπτωση, θα χρησιμοποιούν μοντέλα αναλυτικών να αξιολογήσει και να συζητήσουν πώς η πρακτική μπορεί να βελτιωθεί. Εργασίες θα παρέχει δυνατότητες για να αποδείξει τη χρήση των στατιστικών και άλλων αποδεικτικών στοιχείων, και να αντλήσει από ένα ευρύ φάσμα πηγών στην κατασκευή ένα επιχείρημα.

Θα υπάρξει μια σειρά από αξιολογήσεις που θα περιλαμβάνει την αξιολόγηση των δεξιοτήτων πληροφοριακής παιδείας.

Θα πρέπει να εισαχθεί σε μια σειρά από θεωρητικά εργαλεία με τα οποία να κατανοήσουν και να αναλύσουν την παροχή υγειονομικής και κοινωνικής περίθαλψης, και την αξιολόγηση των υπηρεσιών φροντίδας και την τρέχουσα πρακτική.

Θα πρέπει να εισαχθούν έννοιες όπως «κινδύνου και ευπάθειας» και θα αποδείξουν την ικανότητά σας να εφαρμόσει την κατανόησή σας μέσω online συζητήσεις και γραπτής εκτίμησης.

Δικαιώματα

Πιστεύουμε ότι το κόστος δεν θα πρέπει να αποτελεί εμπόδιο για την επίτευξη των δυνατοτήτων σας. Γι 'αυτό δουλεύουμε σκληρά για να κρατήσει το κόστος της μελέτης όσο το δυνατόν χαμηλότερα και έχουν ένα ευρύ φάσμα ευέλικτων τρόπων για να πληρώσει για να βοηθήσει να εξαπλωθεί, ή ακόμη και μείωση, το κόστος. Τέλη για τη μελέτη αρχίζει το ακαδημαϊκό έτος 2014/2015 είναι:

 • Οι αμοιβές που καταβάλλονται με βάση μονάδα ανά μονάδα - δεν θα πρέπει να πληρώσουν για το σύνολο των προσόντων σας εκ των προτέρων.
 • Εάν όπως τους περισσότερους φοιτητές OU σπουδάζουν με μερική απασχόληση, θα μελετήσει κατά μέσο όρο 60 μονάδες το χρόνο - θα μελετήσει για έξι χρόνια για να ολοκληρωθεί ένα βαθμό. Τυπικό αμοιβή μας για 60 credits είναι £ 2.632.
 • Τρέχουσα χρέωση μας είναι £ 5264 - με βάση 120 μονάδες της μελέτης - η οποία είναι ισοδύναμη με τη μελέτη πλήρους απασχόλησης ενός έτους.
 • Το συνολικό κόστος του επιλεγμένου προσόντα σας ξεκινά σήμερα από £ 5,264 με βάση τις τρέχουσες αμοιβές μας.

Σημείωση: Οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές.

Πόσο καιρό παίρνει;

 • Μερική - 2 έτη
 • Τελικό - 1 έτος
 • Προθεσμία - 4 χρόνια

Επίπτωση Καριέρα

Το πιστοποιητικό αυτό αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τους εργοδότες στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής μέριμνας για να εξασφαλιστεί ότι αναπτύσσει τις βασικές δεξιότητες και την αναγκαία βάση γνώσεων για να εργαστούν στον τομέα. Βασίζεται επίσης στην τελευταία έρευνα και την εμπειρία των ελεύθερων επαγγελματιών.

Έναρξη απαιτήσεις

Δεν υπάρχουν επίσημες απαιτήσεις εισαγωγής για να μελετήσει αυτό το προσόν. Μπορείτε, ωστόσο, θα πρέπει να κατέχουν την αγγλική γλώσσα, σε ένα πρότυπο IELTS 6,0. Αν δεν είστε σίγουροι θα είστε σε θέση να πάρετε μια ελεύθερη αγγλική δοκιμή ως μέρος της διαδικασίας εγγραφής.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του Ανοικτού Πανεπιστημίου εδώ

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
The Open University
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Duration
Διάρκεια
1 - 4 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Information
Deadline
Locations
Dates