πιστοποιητικό της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην πληροφορική και

The Open University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

πιστοποιητικό της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην πληροφορική και

The Open University

Πιστοποιητικό της Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Πληροφορική και πληροφορικής

Πριν από δέκα χρόνια δεν υπήρχε το Facebook ή το Twitter. Δεκαπέντε χρόνια πριν, ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο στο σπίτι ήταν μια αφάνταστη πολυτέλεια. Είκοσι χρόνια πριν, θα μπορούσε να αγοράσει μόνο ταινίες, βιβλία και μουσική στην κεντρική οδό. Πού πήγε η ψηφιακή επανάσταση ξεκινήσει; Πού είναι αυτό που πηγαίνει; Στον εικοστό πρώτο αιώνα, η τεχνολογία κυριαρχεί τον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε, να κοινωνικοποιηθούν και να παίξει - και υπολογιστών και IT δεξιότητες είναι όλο και πιο απαραίτητη στο σημερινό χώρο εργασίας.

Βασικά χαρακτηριστικά του μαθήματος

 • Ένα ιδανικό σημείο εκκίνησης για μια καριέρα στον τομέα της τεχνολογίας πληροφοριών, των ηλεκτρονικών υπολογιστών, της τεχνολογίας των επικοινωνιών και συναφείς τομείς
 • Εισάγει το ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο των υπολογιστών και της πληροφορικής, και αναπτύσσει τις ικανότητές μαθηματικά σας
 • Δείγμα δοκιμαστών υπολογιστών και πληροφορικής, δικτύωσης, Linux και ρομποτική
 • Χτίζει ένα γερό θεμέλιο για την περαιτέρω μελέτη.

Εκπαιδευτικά στόχοι

Ο στόχος αυτού του πιστοποιητικού είναι να σας εξοπλίσει με τις βασικές δεξιότητες και γνώσεις που θα πρέπει να στηρίζουν μια καριέρα στον τομέα των υπολογιστών και της πληροφορικής. Θα αναπτύξει τις γνώσεις και την κατανόηση των θεμελιωδών τεχνολογιών, τεχνικές και τάσεις της σύγχρονης ψηφιακής τεχνολογίας σας και να σας παρουσιάσουμε μερικά από τα θέματα που εμπλέκονται στην εφαρμογή τους. Θα κερδίσει κάποια πρακτική εμπειρία στη χρήση ενός σύγχρονου περιβάλλοντος προγραμματισμού και πανταχού παρούσα υπολογιστικών συσκευών.

Ανάλογα με το ποιες επιλογές που θα επιλέξετε θα αποκτήσουν πολύτιμες μεταβιβάσιμες δεξιότητες και να προετοιμαστούν για περαιτέρω μελέτη όχι μόνο των υπολογιστών και της πληροφορικής, αλλά και μια σειρά συμπληρωματικών θεμάτων.

Δικαιώματα

Πιστεύουμε ότι το κόστος δεν θα πρέπει να αποτελεί εμπόδιο για την επίτευξη των δυνατοτήτων σας. Γι 'αυτό δουλεύουμε σκληρά για να κρατήσει το κόστος της μελέτης όσο το δυνατόν χαμηλότερα και έχουν ένα ευρύ φάσμα ευέλικτων τρόπων για να πληρώσει για να βοηθήσει να εξαπλωθεί, ή ακόμη και μείωση, το κόστος. Τέλη για τη μελέτη αρχίζει το ακαδημαϊκό έτος 2014/2015 είναι:

 • Οι αμοιβές που καταβάλλονται με βάση μονάδα ανά μονάδα - δεν θα πρέπει να πληρώσουν για το σύνολο των προσόντων σας εκ των προτέρων.
 • Εάν όπως τους περισσότερους φοιτητές OU σπουδάζουν με μερική απασχόληση, θα μελετήσει κατά μέσο όρο 60 μονάδες το χρόνο - θα μελετήσει για έξι χρόνια για να ολοκληρωθεί ένα βαθμό. Τυπικό αμοιβή μας για 60 credits είναι £ 2.632.
 • Τρέχουσα χρέωση μας είναι £ 5264 - με βάση 120 μονάδες της μελέτης - η οποία είναι ισοδύναμη με τη μελέτη πλήρους απασχόλησης ενός έτους.
 • Το συνολικό κόστος του επιλεγμένου προσόντα σας ξεκινά σήμερα από £ 5,264 με βάση τις τρέχουσες αμοιβές μας.

Σημείωση: Οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές.

Πόσο καιρό παίρνει;

 • Μερική - 3 χρόνια
 • Προθεσμία - 7 χρόνια

Ενδιαφέρον Καριέρα

Η έρευνα μέσω e-Skills Βρετανία έδειξε ότι πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών απασχολεί σήμερα 1 στα 20 του εργατικού δυναμικού του Ηνωμένου Βασιλείου. Προτείνει επίσης το ψηφιακό τομέα θα χρειαστεί περίπου 300.000 νέες προσλήψεις μέχρι το 2020 για να ανταποκριθεί στη ζήτηση για δεξιότητες σε αυτόν τον τομέα.

Οικονομικών, της κυβέρνησης, των επιχειρήσεων, το εμπόριο, τις δημόσιες υπηρεσίες, όπως η υγεία και η εκπαίδευση, καθώς και του εθελοντικού τομέα είναι όλα εξαρτηθεί καθοριστικά από την πληροφορική και τα συστήματα ΤΠ. Το Πιστοποιητικό της Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Πληροφορική και πληροφορικής θα ενισχύσει την απασχολησιμότητα σας, ανεξάρτητα από την τρέχουσα ρόλο σας, και είναι ένα ιδανικό σημείο εκκίνησης για μια καριέρα στον τομέα της τεχνολογίας των πληροφοριών, της πληροφορικής, της τεχνολογίας των επικοινωνιών και συναφείς τομείς.

Έναρξη απαιτήσεις

Δεν υπάρχουν επίσημες απαιτήσεις εισαγωγής για να μελετήσει αυτό το προσόν. Μπορείτε, ωστόσο, θα πρέπει να κατέχουν την αγγλική γλώσσα, σε ένα πρότυπο IELTS 6,0. Αν δεν είστε σίγουροι θα είστε σε θέση να πάρετε μια ελεύθερη αγγλική δοκιμή ως μέρος fo τη διαδικασία εγγραφής.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του Ανοικτού Πανεπιστημίου εδώ

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
The Open University
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Duration
Διάρκεια
3 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Information
Deadline
Locations
Dates