πιστοποιητικό της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε μελέτες γλώσσα

The Open University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

πιστοποιητικό της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε μελέτες γλώσσα

The Open University

Πιστοποιητικό της Ανώτατης Εκπαίδευσης σε Μελέτες Γλώσσα

Εάν έχετε πάντα ήθελε να μάθει μια γλώσσα, το πιστοποιητικό αυτό είναι για σας. Θα αρχίσετε τις σπουδές σας με μια εισαγωγή σε βασικά ζητήματα, όπως η διαπολιτισμική επικοινωνία, τη γλώσσα και την ταυτότητα, την επικοινωνία στο χώρο εργασίας και επικοινωνίας στον ψηφιακό κόσμο - γενικότερης ευαισθητοποίησης σας για το πώς λειτουργεί γλώσσα. Θα σας εισάγει σε βασικές έννοιες για την εκμάθηση γλωσσών και προσφέρει την επιλογή των γαλλικών, γερμανικών, ιταλικών και ισπανικών σε αρχάριους και ενδιάμεσα επίπεδα, και κινέζικα (Mandarin) και Ουαλίας (μόνο το 2014) σε επίπεδο αρχαρίων, καθώς μπορείτε να αυξήσετε τις γνώσεις σας και δεξιότητες στη χρήση των Αγγλικών για την ακαδημαϊκή μελέτη. Μέχρι το τέλος του μαθήματος, θα έχουν προχωρήσει πολύ πέρα ​​από τα βασικά σε μία τουλάχιστον από τις γλώσσες της επιλογής σας.

Βασικά χαρακτηριστικά του μαθήματος

 • Σας παρουσιάζει τους πολιτισμούς των επιλεγμένων γλωσσών και αναπτύσσει τη διαπολιτισμική επικοινωνιακή ικανότητα σας
 • Σας μεταφέρει στο επίπεδο Β1 του Συμβουλίου της Ευρώπης Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες (ΚΕΠΑ) σε ένα ή δύο σύγχρονες γλώσσες
 • Αναπτύσσει μια σειρά από μεταβιβάσιμες δεξιότητες όπως η εργασία ανεξάρτητα, τον προγραμματισμό εργασιών και την αποτελεσματική διαχείριση του χρόνου
 • Ενισχύει την απασχολησιμότητα σας
 • Χτίζει ένα γερό θεμέλιο για την περαιτέρω μελέτη.

Εκπαιδευτικά στόχοι

Το πιστοποιητικό αυτό προσφέρει μια ευρεία γείωση σε βασικές έννοιες που συνδέονται με τις γλώσσες και τη διαπολιτισμική επικοινωνία. Θα μελετήσει μια σειρά από σύγχρονες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά (Κινέζοι και Ουαλίας μπορούν να μελετηθούν σε επίπεδο αρχαρίων) και να αποκτήσουν μια καλή γνώση των βασικών εννοιών που σχετίζονται με την μελέτη της γλώσσας. Μπορείτε να μάθουν δύο ξένες γλώσσες και θα είναι επίσης σε θέση να αναπτύξουν ακαδημαϊκές δεξιότητες επικοινωνίας σας στα Αγγλικά.

Με την ολοκλήρωση της προεπιλογής, θα είναι σε θέση να επικοινωνούν με ακρίβεια και κατάλληλα σε μία ή περισσότερες ξένες γλώσσες, στο επίπεδο που απαιτείται από τους περισσότερους εργοδότες (τουλάχιστον μία γλώσσα θα είναι στο επίπεδο B1 του ΚΕΠΑ). Θα έχουν μάθει να προβληματιστούν σχετικά με τον εαυτό σας και τους άλλους σε διαπολιτισμικές συναντήσεις και θα έχετε μάθει πώς να πάρει διαφορετικές προσεγγίσεις για την επίλυση πολιτισμικών παρεξηγήσεων. Θα έχουν επίσης κερδίσει και ασκείται πολλές επαγγελματικά προσόντα που απαιτούνται για την απασχόληση, συμπεριλαμβανομένων των δεξιοτήτων για την εργασία με επιτυχία σε ένα πολυπολιτισμικό και διεθνές περιβάλλον, η ικανότητα να εργάζεται ανεξάρτητα, και την ικανότητα να συγκεντρώνουν, να επεξεργάζονται και να παρουσιάζουν πληροφορίες.

Εμπειρία της μελέτης σας θα είναι ισοδύναμο με το πρώτο έτος της πτυχίο πλήρους απασχόλησης και θα παρέχουν βασική γνώση του αντικειμένου και της μελέτης των δεξιοτήτων που απαιτούνται για τόσο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και εκπαίδευσης εξ αποστάσεως, για να σας βοηθήσουν να προχωρήσουν σε σπουδές στο επίπεδο OU 2. Το πιστοποιητικό αυτό παρέχει μια διαδρομή για το BA (Honours) Γλώσσα Σπουδών (Q30).

Δικαιώματα

Πιστεύουμε ότι το κόστος δεν θα πρέπει να αποτελεί εμπόδιο για την επίτευξη των δυνατοτήτων σας. Γι 'αυτό δουλεύουμε σκληρά για να κρατήσει το κόστος της μελέτης όσο το δυνατόν χαμηλότερα και έχουν ένα ευρύ φάσμα ευέλικτων τρόπων για να πληρώσει για να βοηθήσει να εξαπλωθεί, ή ακόμη και μείωση, το κόστος. Τέλη για τη μελέτη αρχίζει το ακαδημαϊκό έτος 2014/2015 είναι:

 • Οι αμοιβές που καταβάλλονται με βάση μονάδα ανά μονάδα - δεν θα πρέπει να πληρώσουν για το σύνολο των προσόντων σας εκ των προτέρων.
 • Εάν όπως τους περισσότερους φοιτητές OU σπουδάζουν με μερική απασχόληση, θα μελετήσει κατά μέσο όρο 60 μονάδες το χρόνο - θα μελετήσει για έξι χρόνια για να ολοκληρωθεί ένα βαθμό. Τυπικό αμοιβή μας για 60 credits είναι £ 2.632.
 • Τρέχουσα χρέωση μας είναι £ 5264 - με βάση 120 μονάδες της μελέτης - η οποία είναι ισοδύναμη με τη μελέτη πλήρους απασχόλησης ενός έτους.
 • Το συνολικό κόστος του επιλεγμένου προσόντα σας ξεκινά σήμερα από £ 5,264 με βάση τις τρέχουσες αμοιβές μας.

Σημείωση: Οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές.

Πόσο καιρό παίρνει;

 • Μερική - 3 χρόνια
 • Τελικό - 2 έτη
 • Προθεσμία - 7 χρόνια

Ενδιαφέρον Καριέρα

Γλώσσες και τις διαπολιτισμικές δεξιότητες αποτελούν βασικό στοιχείο στον τομέα του τουρισμού, διεθνείς επιχειρήσεις και τη διαχείριση, και τη διπλωματική υπηρεσία. Είναι, επίσης, εκτιμάται ιδιαίτερα από τους εργοδότες σε ένα ευρύ φάσμα από άλλους τομείς, οι οποίοι αποδίδουν μεγάλη αξία στην ικανότητα να έρθει σε επαφή και επικοινωνούν με τους παγκόσμιους εμπορικούς εταίρους και να κατανοήσουν τις επιχειρήσεις στο εξωτερικό περιβάλλον - και οι οποίοι συχνά αναγνωρίζουν αυτό με υψηλότερους μισθούς. Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο για τις γλώσσες, γνώση ξένων γλωσσών ανοίγει τις πόρτες σε ένα ευρύ φάσμα οικονομικών, κοινωνικών και προσωπικά οφέλη. Να είσαι σε θέση να επικοινωνούν αποτελεσματικά με τους πελάτες, τους συναδέλφους μας και τους επιχειρηματικούς εταίρους είναι κρίσιμης σημασίας για την ανταγωνιστικότητα και την κοινωνική συνοχή. Οι γλώσσες που έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση στην βιομηχανία του Ηνωμένου Βασιλείου είναι γαλλική, γερμανική, ισπανική και κινεζική γλώσσα, αν και η γνώση οποιασδήποτε άλλης γλώσσας θα σας δώσει την άκρη.

Έναρξη απαιτήσεις

Δεν υπάρχουν επίσημες απαιτήσεις εισαγωγής για να μελετήσει αυτό το προσόν. Μπορείτε, ωστόσο, θα πρέπει να κατέχουν την αγγλική γλώσσα, σε ένα πρότυπο IELTS 6,0. Αν δεν είστε σίγουροι θα είστε σε θέση να πάρετε μια ελεύθερη αγγλική δοκιμή ως μέρος της διαδικασίας εγγραφής.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του Ανοικτού Πανεπιστημίου εδώ

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
The Open University
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Duration
Διάρκεια
1 - 7 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Information
Deadline
Locations
Dates