πιστοποιητικό στην αστρονομία και την πλανητική επιστήμη

The Open University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

πιστοποιητικό στην αστρονομία και την πλανητική επιστήμη

The Open University

Certificate in Αστρονομίας και Πλανητικής Επιστήμης

Είστε γοητευμένος από το νυχτερινό ουρανό και τα μυστήρια του σύμπαντος; Το πιστοποιητικό αυτό θα σας δώσει μια καλή βασική εισαγωγή στην αστρονομία και την πλανητική επιστήμη, και σας εξοπλίσει με τις δεξιότητες για περαιτέρω μελέτη. Θα διερευνήσει τα αστέρια και τους κύκλους της ζωής τους? η δομή των πλανητών και ατμόσφαιρες τους? γαλαξίες και κβάζαρ? εξερεύνηση του διαστήματος? πλανητικές διαδικασίες? και την προέλευση και την εξέλιξη του σύμπαντος - συμπεριλαμβανομένου του πώς θα μπορούσε να συνεχίσει να εξελίσσεται στο μέλλον.

Βασικά χαρακτηριστικά του μαθήματος

 • Γνωμοδότηση της Βασιλικής Αστρονομικής Εταιρείας
 • Αναπτύσσει δεξιότητες του λόγου και της λογικής που είναι ιδιαίτερα βραβευθείς στο χώρο εργασίας
 • Χτίζει ένα γερό θεμέλιο για περαιτέρω μελέτη

Εκπαιδευτικά στόχοι

Μέσα από τη μελέτη αυτών των ενοτήτων θα μάθετε για τη δομή, την προέλευση και την εξέλιξη των πλανητικά σώματα στο ηλιακό μας σύστημα? αστέρια, τους γαλαξίες και το σύμπαν στο σύνολό της? πώς και γιατί προέκυψε η ζωή στη Γη, και πόσο πιθανό είναι ότι η ζωή έχει εμφανιστεί κάπου αλλού στο ηλιακό σύστημα ή πέρα.

Μεθόδους διδασκαλίας, μάθησης και αξιολόγησης

Οι Γνώση, κατανόηση και εφαρμογή των δεξιοτήτων, καθώς και γνωστικές (σκέψη) δεξιοτήτων που έχουν αποκτηθεί κυρίως από τα κείμενα, με αποδεικτικό υλικό από το web-based πηγές πληροφοριών. Οι βασικές αρχές που διέπουν τις τεχνικές και τα μέσα που διδάσκονται κυρίως μέσω των δραστηριοτήτων, οι οποίες θα έχουν ένα ισχυρό υπολογιστή που βασίζεται συστατικό (τόσο DVD και web). Οι δεξιότητες για να βελτιώσει το δικό σας μάθηση και η απόδοση δεν διδάσκονται ρητά, αλλά αναπτύχθηκε από ένα online φόρουμ συζήτησης. Αυτο-δοκιμή ενθαρρύνεται μέσα στο κείμενο ερωτήσεων.

Η αξιολόγηση είναι από τον εκπαιδευτή-σήμανση αναθέσεις (TMAs) και ένα στο τέλος της ενότητας εξέτασης.

Δικαιώματα

Πιστεύουμε ότι το κόστος δεν θα πρέπει να αποτελεί εμπόδιο για την επίτευξη των δυνατοτήτων σας. Γι 'αυτό δουλεύουμε σκληρά για να κρατήσει το κόστος της μελέτης όσο το δυνατόν χαμηλότερα και έχουν ένα ευρύ φάσμα ευέλικτων τρόπων για να πληρώσει για να βοηθήσει να εξαπλωθεί, ή ακόμη και μείωση, το κόστος. Τέλη για τη μελέτη αρχίζει το ακαδημαϊκό έτος 2014/2015 είναι:

 • Οι αμοιβές που καταβάλλονται με βάση μονάδα ανά μονάδα - δεν θα πρέπει να πληρώσουν για το σύνολο των προσόντων σας εκ των προτέρων.
 • Εάν όπως τους περισσότερους φοιτητές OU σπουδάζουν με μερική απασχόληση, θα μελετήσει κατά μέσο όρο 60 μονάδες το χρόνο - θα μελετήσει για έξι χρόνια για να ολοκληρωθεί ένα βαθμό. Τυπικό αμοιβή μας για 60 credits είναι £ 2.632.
 • Τρέχουσα χρέωση μας είναι £ 5264 - με βάση 120 μονάδες της μελέτης - η οποία είναι ισοδύναμη με τη μελέτη πλήρους απασχόλησης ενός έτους.
 • Το συνολικό κόστος του επιλεγμένου προσόντα σας ξεκινά σήμερα από £ 2,632 με βάση τις τρέχουσες αμοιβές μας.

Σημείωση: Οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές.

Πόσο καιρό παίρνει;

 • Μερική - 2 έτη
 • Τελικό - 1 χρόνος
 • Προθεσμία - 4 χρόνια

Ενδιαφέρον Καριέρα

Η εξειδικευμένη γνώση και την κατανόηση που θα κερδίσουν από τη μελέτη αυτού του πιστοποιητικού είναι ιδιαίτερα εφαρμόζονται σε τομείς όπως η έρευνα και η έρευνα, εργαστηριακή εργασία, η ανάλυση των δεδομένων, την ενημέρωση του κοινού, την επιστημονική δημοσιογραφία και την εκπαίδευση. Η επιστήμη είναι μια έλλειψη υπόκειται σε επίπεδο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, έτσι μπορεί να υπάρχουν κίνητρα για την εκπαίδευση ως φυσική, χημεία ή τα μαθηματικά δάσκαλο.

Έναρξη απαιτήσεις

Δεν υπάρχουν επίσημες απαιτήσεις εισαγωγής για να μελετήσει αυτό το προσόν. Ωστόσο, αυτό είναι ένα πιστοποιητικό OU επίπεδο 2. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε επαρκείς δεξιότητες μελέτης, όπως έχει αποκτηθεί από το επίπεδο OU 1 σπουδών ή ισοδύναμο του, πριν ξεκινήσετε. Θα πρέπει επίσης να κατέχουν την αγγλική γλώσσα, σε ένα πρότυπο IELTS 7,0. Αν δεν είστε σίγουροι θα είστε σε θέση να πάρετε μια ελεύθερη αγγλική δοκιμή ως μέρος της διαδικασίας εγγραφής.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του Ανοικτού Πανεπιστημίου εδώ

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
The Open University
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
1 - 4 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Milton Keynes, England
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Ηνωμένο Βασίλειο - Milton Keynes, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών