Πιστοποιητικό: Πρόβλεψη τάσεων και Analytics

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Είμαστε ένας φορέας ηλεκτρονικής εκπαίδευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο, προσβάσιμος παγκοσμίως σε 3 διαφορετικές γλώσσες.

Επισκόπηση μαθημάτων

Οι αναδυόμενες ιδέες και οι μελλοντικές τάσεις είναι επωφελείς για τις εταιρείες που αναζητούν κατεύθυνση και επιβεβαίωση της ανάπτυξης προϊόντων και των στρατηγικών μάρκετινγκ. Αυτές οι τάσεις δεν μπορούν να εξεταστούν μεμονωμένα από το τρέχον περιβάλλον της αγοράς, αλλά ως μέρος μιας μεγαλύτερης εικόνας που ισχύει για άλλους τομείς σχεδιασμού και μάρκετινγκ. Αυτό το μάθημα θα διερευνήσει νέες τάσεις που θα διαμορφώσουν τον κόσμο μας και τον αντίκτυπό τους στη σημερινή παγκόσμια αγορά.

Θα αναμένεται να ασκήσετε κριτική και να αναπτύξετε μεθόδους πρόβλεψης και ερευνητικούς μηχανισμούς για να δημιουργήσετε τις δικές σας προβλέψεις και να ενημερώσετε τη στρατηγική διορατικότητα μάρκετινγκ. Θα εφαρμόσετε τις θεωρητικές και τις συμφραζόμενες γνώσεις σας για να προσδιορίσετε και να ορίσετε μια κατάλληλη ιδέα και να δείξετε πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί η οραματιστική τεχνολογία μάρκετινγκ για την επικοινωνία στο κοινό-στόχο.

Λεπτομέρειες προγράμματος

 • Megatrends
 • Ερευνητικά εργαλεία πρόβλεψης
 • Ανάλυση μακροπεριβάλλοντος
 • Τεκτονικές μετατοπίσεις
 • Τάσεις μάρκετινγκ
 • Τάσεις λιανικής
 • Αλλαγές παιχνιδιών
 • Μαύροι κύκνοι
 • Εναλλακτικά σενάρια

Αρχηγός μαθημάτων

Manuel Gouveia, Υπεύθυνος Μαθήματος: PhD, καθηγητής κολεγίου, ερευνητής μάρκετινγκ και επαγγελματίας σύμβουλος μάρκετινγκ.

113849_1_Easy-Resize.com.jpg

Μαθήματα Σκοπός

Οι στόχοι αυτού του μαθήματος είναι:

 1. Για να σας παρέχουμε τη γνώση και την κριτική επίγνωση της πρόβλεψης τάσεων και των διαδικασιών που χρησιμοποιούνται στον εντοπισμό και τη χρήση τάσεων στη σημερινή παγκόσμια αγορά.
 2. Για να μπορέσετε να αναλύσετε και να αξιολογήσετε τη διαφορά μεταξύ των μεγαλεδικών επιχειρήσεων, των τεκτονικών αλλαγών και των αλλαγών παιχνιδιών και να τις εφαρμόσετε στο σχέδιο μάρκετινγκ.
 3. Για να μπορέσετε να εξερευνήσετε περαιτέρω, να αναπτύξετε και να διατυπώσετε νέες ιδέες εναλλακτικών σεναρίων και να συζητήσετε τις επιπτώσεις τους.

Μέθοδος αξιολόγησης

Αναφορά τάσεων και παρουσίαση βίντεο

Μαθησιακά αποτελέσματα

Με την ικανοποιητική ολοκλήρωση του μαθήματος θα μπορείτε:

 1. Αναλύστε και αξιολογήστε κριτικά τις εξελίξεις τάσεων και αναπτύξτε ενημερωμένες πληροφορίες μέσω της εφαρμογής και αξιολόγησης νέων εναλλακτικών σεναρίων.
 2. Προσδιορίστε, αναλύστε και συνοψίστε την επίγνωσή σας και τις γνώσεις σας σχετικά με τα megatrends, τις τεκτονικές μετατοπίσεις και τους εναλλάκτες παιχνιδιών.
 3. Επιδείξτε μέσα από την τάση και την αναλυτική έρευνα, πώς η ανάλυση σεναρίων επηρεάζει τις στρατηγικές μάρκετινγκ δημιουργώντας μια πρωτότυπη πρόταση μάρκετινγκ με μεθόδους θεωρίας και ερευνητικά εργαλεία πρόβλεψης και πρόβλεψης τάσεων.

Το μάθημα προορίζεται για φοιτητές, επαγγελματίες, επιχειρηματίες και διευθυντές με τη φιλοδοξία να έχουν μια καθιερωμένη σταδιοδρομία στη βιομηχανία μάρκετινγκ. Το μάθημα σας προετοιμάζει για απασχόληση και επιχείρηση μέσω της ανάπτυξης έργων με πραγματική εφαρμογή, προβληματισμό και ανάλυση πραγματικών περιπτωσιολογικών μελετών από τη βιομηχανία μάρκετινγκ που προτείνονται καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος.

113823_2_Easy-Resize.com.jpg

Πιστοποίηση

Πιστοποιητικό London School Of Design And Marketing

Ημερομηνίες και τέλη

 • Ιούλιος 2020 / Οκτώβριος 2020
 • Τα τέλη είναι 1.250,00 £ (μία δόση)

Προυποθέσεις εισόδου

Επίπεδο BA σε σχετικό σχέδιο / επιχειρηματικό θέμα ή αναγνώριση προηγούμενης μάθησης / επαγγελματικής εμπειρίας.

Τελευταία ενημέρωση May 2020

Σχετικά με τη Σχολή

London School of Design and Marketing - LSDM - is a specialised school in Design and Marketing which aims to change the teaching paradigm with an innovative and creative education, 100% online and mad ... περαιτέρω

London School of Design and Marketing - LSDM - is a specialised school in Design and Marketing which aims to change the teaching paradigm with an innovative and creative education, 100% online and made available in English, Spanish and Portuguese. We offer a learning experience with practical results through systematic orientation, combining the students' vocational features with the advanced design of technical skills. We are committed to offering exclusive online courses, accredited by the University for the Creative Arts, through the acquisition of new knowledge suited to the challenges of an increasingly demanding job market. Διαβάστε Λιγότερα
Λονδίνο , Μαδρίτη , Πόρτο + 2 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη