Πανεπιστημιακό μάθημα Φορολογικής και Λογιστικής Συμβουλευτικής

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις σε φορολογικά και λογιστικά θέματα της εταιρείας

Με το διαδικτυακό μάθημα για τις φορολογικές και λογιστικές συμβουλές , θα αποκτήσετε τις απαραίτητες δεξιότητες και ικανότητες για να συμβουλευτείτε τρίτους και να διαχειριστείτε τις διοικητικές υποχρεώσεις των εταιρειών σε λογιστικά και φορολογικά θέματα. Στη Σχολή Επιχειρήσεων και Διοίκησης θέλουμε να αποκτήσετε τις απαραίτητες δεξιότητες για να εκτελέσετε τη δουλειά σας ως σύμβουλος επιχειρήσεων, έτσι ώστε να μπορείτε να εφαρμόσετε ό, τι έχετε μάθει στο μάθημα όχι μόνο στο τέλος του, αλλά και να ενημερώσετε τις γνώσεις σας στο μέλλον.

Μέσα από αυτό το μάθημα, θα αποκτήσετε τη δυνατότητα ανάλυσης, ερμηνείας επιχειρηματικών πληροφοριών και λήψης αποφάσεων και θα συμβουλευτείτε τρίτους σε λογιστικά και φορολογικά θέματα.

Εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε τη λογιστική και τη φορολογική διαχείριση των εταιρειών , αυτό είναι το πανεπιστημιακό μάθημα που θα σας δώσει τα απαραίτητα εργαλεία και τεχνικές για να το κάνετε.

136490_pexels-photo-572056.jpeg

διδακτέα ύλη

 • Εισαγωγή στο ισπανικό φορολογικό σύστημα
 • Προσωπικός φόρος εισοδήματος
 • Εταιρικός φόρος
 • Φόρος Προστιθέμενης Αξίας
 • Εισαγωγή: Λογιστική για μη λογιστές
 • Χρηματοοικονομική Λογιστική (Επιλογή 1 Επίπεδο Ειδικού)
 • Χρηματοοικονομική Λογιστική (Επιλογή 2 Προχωρημένο Επίπεδο)

Πώς μελετάται;

Το μάθημα διδάσκεται στο Διαδίκτυο και η μελέτη του είναι δωρεάν προγραμματισμός, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τα πρόγραμμά σας ανάλογα με τη διαθεσιμότητά σας. Θα έχετε επαγγελματικούς πόρους για να αποκτήσετε τη μέθοδο εργασίας ενός επιχειρηματικού συμβούλου.

100% ενημερώθηκε

Το θεωρητικό περιεχόμενο ενημερώθηκε πλήρως με τους ισχύοντες κανονισμούς. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά σε μορφή PDF μέσω της εικονικής πανεπιστημιούπολης μας.

Ασκήσεις πολυμέσων

Οι ασκήσεις πολυμέσων σάς επιτρέπουν να αλληλεπιδράτε και να αυτοαξιολογείτε στην εφαρμογή της θεωρητικής γνώσης στην πρακτική.

Βάσεις νομικών δεδομένων

Πρέπει να μάθετε να συμβουλεύεστε νομικές βάσεις δεδομένων, επομένως, θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση στη βάση δεδομένων του LeFebvre.

Λογισμικό διαχείρισης

Σας παρέχουμε τη λήψη και τα εκπαιδευτικά βίντεο ενός από τα εργαλεία διαχείρισης επιχειρήσεων που διατίθενται στην αγορά.

Πρακτικά βίντεο

Θα έχετε στη διάθεσή σας πλήρως ενημερωμένα βίντεο, στα οποία θα σας δείξουμε τις κύριες διαδικασίες με τη διοίκηση.

Τηλεδιάσκεψη

Εθελοντικά μαθήματα που διδάσκονται από ειδικούς σε κάθε μάθημα που επαναλαμβάνονται περιοδικά ώστε να μπορείτε να επιλέξετε την ημερομηνία που σας ταιριάζει καλύτερα.

Απεριόριστα μαθήματα

Μέσω της εικονικής πανεπιστημιούπολης έχετε 24/7 πρόσβαση στην ενότητα διαβούλευσης και διδασκαλίας, ώστε να μπορείτε να κάνετε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να προκύψουν.

Συνοδεία

Το μάθημα Λογιστικής και Φορολογίας είναι ελεύθερο να μελετηθεί, αλλά θυμηθείτε ότι θα έχετε έναν προσωπικό σύμβουλο καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος.

Διδακτικό προσωπικό

Οι εκπαιδευτικοί αυτού του μαθήματος είναι ενεργοί επαγγελματίες που θα μεταδώσουν όχι μόνο θεωρητικές γνώσεις αλλά και την καθημερινή τους εργασία σε αυτήν την ειδικότητα. Αυτό είναι μέρος της δέσμευσής μας ως Σχολή Φορολογικών και Λογιστικών Συμβουλευτικών, δεδομένου ότι θεωρούμε ότι η θεωρητική γνώση δεν λαμβάνει χώρα σε αυτό το θέμα και δεν ισχύει για την εργασία.

Απασχόληση και επαγγελματική σταδιοδρομία

Το μάθημα Φορολογίας και Λογιστικής Ειδίκευσης παρέχει προσόντα με ακαδημαϊκή και επαγγελματική αναγνώριση και αποτελεί ευκαιρία επαγγελματικής βελτίωσης. Η δέσμευσή μας ως Σχολείο είναι να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και γι 'αυτό έχουμε ένα τμήμα απασχόλησης και σταδιοδρομίας.

Ενισχύστε την καριέρα σας

Το πανεπιστημιακό μάθημα στη Φορολογική και Λογιστική Συμβουλευτική θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση σε θέσεις ευθύνης στις επιχειρηματικές συμβουλές.


Επιχειρηματική πρακτική

Για εκείνους τους μαθητές που δεν έχουν επαγγελματική εμπειρία, δημοσιεύουμε περιοδικά προσφορές πρακτικής άσκησης που σχετίζονται με την εκπαίδευση.

Ανταλλαγή απασχόλησης

Θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις προσφορές εργασίας και πρακτική άσκηση που μας στέλνουν οι εταιρείες που μας εμπιστεύονται και οι μαθητές μας κάθε χρόνο.

Επαγγελματικός προσανατολισμός

Το τμήμα απασχόλησής μας διαθέτει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία επαγγελματικής καθοδήγησης για να σας βοηθήσει με όλα όσα χρειάζεστε.


Ακαδημαϊκά τέλη

 • Πλήρης σειρά μαθημάτων, επιλογή λογιστικού επιπέδου εμπειρογνωμόνων: 560 €
 • Πλήρης επιλογή, προχωρημένη λογιστική επιλογή επιπέδου: 640 €

* Συμβουλευτείτε με τους συμβούλους μας το καταλληλότερο επίπεδο λογιστικής για το προφίλ σας

+ Έκδοση διπλώματος 30 €
(θα πληρωθεί κατά τη στιγμή της εγγραφής)

Η τιμή περιλαμβάνει:

 • Υλικό απαραίτητο για να περάσει την εκπαίδευση.
 • Συμμετοχή σε όλες τις εικονικές συνεδρίες.
 • Έκδοση διπλώματος.

Υποτροφίες και χρηματοδότηση

Προσφέρουμε υποτροφίες και βοηθήματα μελέτης που μπορούν να καλύψουν εν μέρει το κόστος του μαθήματος εξειδίκευσης στη φορολογία και τη λογιστική .

Είστε ενεργός εργαζόμενος; Όλη η εκπαίδευσή μας μπορεί να επιδοτηθεί μέσω του FUNDAE.

Το τμήμα εταιρικών σχέσεων μας διαχειρίζεται κάθε χρόνο περισσότερες από 1000 συμφωνίες με εταιρείες και ομίλους για πρόσβαση στην εκπαίδευση των υπαλλήλων και συνεργατών μας με ειδικές οικονομικές συνθήκες.

Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

ENyD es una escuela de negocios especializada en formación de posgrado que cuenta con una dilatada trayectoria en el sector de la educación a distancia dentro del ámbito empresarial. Desde hace casi 2 ... περαιτέρω

ENyD es una escuela de negocios especializada en formación de posgrado que cuenta con una dilatada trayectoria en el sector de la educación a distancia dentro del ámbito empresarial. Desde hace casi 20 años preparamos líderes y profesionales con el fin de que aporten valor en sus profesiones y puedan contribuir al progreso del espíritu emprendedor. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη