Filter
Παγκόσμιο MBA
Βήμα: Όλα

Βρείτε 2 Διαδικτυακές {onlinestudies-mba-global-mba:plural}

Ένα πρόγραμμα Global MBA είναι μια πτυχιακή βαθμίδα επιλογή για τους φοιτητές που έχουν ήδη ένα πτυχίο. Τα προγράμματα επικεντρώνονται στη διδασκαλία των φοιτητών σχετικά με διάφορους τομείς επιχειρήσεων με συγκέντρωση στις παγκόσμιες επιχειρήσεις.

Τι είναι το Παγκόσμιο MBA στο MBA; Ένα Παγκόσμιο MBA είναι ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα που διδάσκει τους σπουδαστές σε παγκόσμια ή διεθνή επιχειρηματικά θέματα. Οι μαθητές μπορούν να μάθουν για την πολυπλοκότητα της επιχειρηματικής δραστηριότητας σε ξένες χώρες, καθώς και για τη μελέτη του επιχειρηματικού δικαίου που αφορά τις διεθνείς επιχειρήσεις. Οι φοιτητές μπορούν να αποκτήσουν προηγμένες δεξιότητες στις επιχειρήσεις, όπως διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, χρηματοδότηση και εμπορία. Η ηγεσία είναι επίσης το επίκεντρο των περισσότερων προγραμμάτων. Οι μαθητές μπορεί να έχουν την ευκαιρία να εντείνουν τις ηγετικές τους ικανότητες μέσα από πρακτικές εφαρμογές κατά τη διάρκεια ενός προγράμματος.

Τα οφέλη από τη λήψη ενός προγράμματος Global MBA περιλαμβάνουν την απόκτηση δεξιοτήτων που μπορούν να βοηθήσουν έναν σπουδαστή να εργαστεί καλύτερα με εκείνους από διαφορετικούς πολιτισμούς και να αποκτήσει μια βαθύτερη κατανόηση των πολιτιστικών παραδόσεων. Επιπλέον, οι μαθητές μπορούν να αποκτήσουν δεξιότητες στην κριτική σκέψη και τη δημιουργικότητα. Τα προγράμματα μπορούν επίσης να βοηθήσουν τους μαθητές να μάθουν για τη διάρθρωση της επιχείρησης.

Το κόστος ενός παγκόσμιου MBA στο MBA μπορεί να διαφέρει. Οι διαφορές στα σχολεία και τα προγράμματα επηρεάζουν το πραγματικό κόστος, έτσι ώστε οι μαθητές να επικοινωνούν πάντα με το οικονομικό γραφείο του σχολείου τους.

Μετά την ολοκλήρωση ενός προγράμματος, οι σπουδαστές είναι συνήθως έτοιμοι να αναλάβουν εκτελεστικές θέσεις σε εταιρείες ή οργανισμούς. Οι σπουδαστές μπορούν να εργάζονται ως διευθυντές ή στελέχη σε μια υπάρχουσα επιχείρηση ή να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση. Οι ηγετικές και επιχειρηματικές δεξιότητες που αποκτώνται μέσω αυτού του είδους προγραμμάτων μπορούν να βοηθήσουν τους μαθητές να αναλάβουν θέσεις όπως ο παγκόσμιος διαχειριστής αλυσίδας εφοδιασμού, ο πολυεθνικός διαχειριστής μάρκετινγκ ή ο σύμβουλος της διεθνούς εμπορικής πολιτικής.

Οι φοιτητές μπορούν να κερδίσουν ένα παγκόσμιο MBA στο MBA σε διάφορα σχολεία, συμπεριλαμβανομένων μερικών που είναι σε απευθείας σύνδεση. Τα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα μπορούν να επιτρέψουν στους μαθητές να παρακολουθήσουν μαθήματα γύρω από το έργο και τα οικογενειακά τους προγράμματα. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

Προγράμματα

Zigurat Global Institute of Technology

Το Digital Business Global MBA έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες που επιθυμούν να καλλιεργήσουν τις τεχνολογικές δεξιότητες και τις δεξιότητές τους στη λήψη αποφάσεων και ... [+]

Διαταραχή της βιομηχανίας

Το Digital Business Global MBA έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες που επιθυμούν να καλλιεργήσουν τις τεχνολογικές δεξιότητες και τις δεξιότητές τους στη λήψη αποφάσεων και να προσθέσουν μια διαφοροποιημένη αξία για να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά τους στην παγκόσμια αγορά.

Ο θεμελιώδης στόχος του Digital Business Global MBA είναι να σας καθοδηγήσει στο πώς να επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο με τον οποίο η οργανωτική σας απόδοση γίνεται μέσω της ψηφιοποίησης. Θα επικεντρωθούμε στον τρόπο με τον οποίο ο ψηφιακός μετασχηματισμός θα έχει θετικό αντίκτυπο σε όλα τα επίπεδα και τμήματα ενός οργανισμού, συμπεριλαμβανομένων των Marketing, Sales, Purchasing, Logistics, Ανθρώπινου Δυναμικού και άλλων υπηρεσιών. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν καλύτερη κατανόηση της καινοτόμου μεθοδολογίας και πώς τα ψηφιακά εργαλεία μπορούν να βελτιώσουν τις στρατηγικές και τις διαδικασίες μιας επιχείρησης. Το τελικό έργο επικεντρώνεται στην πλήρη ψηφιακή μετατροπή μιας υπάρχουσας εταιρείας... [-]

Ισπανία Βαρκελώνη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
London School Of International Business - LSIB

Το πρόγραμμα στοχεύει στην ανάπτυξη διαδραστικών παραγόντων λήψης αποφάσεων, διαχειριστών και ηγετών για μια ποικιλία σταδιοδρομιών σε επιχειρηματικούς τομείς σε παγκόσμι ... [+]

Η επίτευξη των κορυφαίων επιπέδων της παγκόσμιας επιχειρηματικότητας σήμερα απαιτεί αριστεία, κριτική σκέψη, εξαιρετικές γνώσεις, επικοινωνιακές δεξιότητες και πολιτιστική συνείδηση, τα οποία όλα μας τα MBA έχουν σχεδιαστεί για να καλλιεργούν. Συνήθως θα ολοκληρώσετε αυτό το μάθημα σε 18 μήνες. Έχει δύο στάδια. Το πρόγραμμα προσφέρει την ευελιξία να ολοκληρώσει το μάθημα από οπουδήποτε στον κόσμο, και να φέρει μια παγκόσμια προοπτική στην τοπική γνώση σας. Το πρόγραμμα MBA είναι πλήρως διαπιστευμένο πρόγραμμα εξασφαλίζοντας ότι τα προσόντα σας προσθέτουν σημαντική αξία στις προοπτικές σταδιοδρομίας σας. Με την ολοκλήρωση, θα αναδυθείτε με την ικανότητα αντιμετώπισης των επιχειρηματικών προβλημάτων και την επίτευξη νέων συνόρων, καθώς και ένα αναγνωρισμένο βρετανικό δίπλωμα που αναγνωρίζεται και θαυμάζεται από τους εργοδότες παγκοσμίως.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
18 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά