Παγκόσμια διπλωματία - Διπλωματία στον σύγχρονο κόσμο (5 εβδομάδες)

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Τρόπος Συμμετοχής: Online Μάθηση


Το μάθημα Global Diplomacy είναι μια μοναδική προσφορά στο περιβάλλον MOOC. Συνδυάζοντας την έρευνα αιχμής στους ευρύτερους τομείς των Διπλωματικών και Διεθνών Σπουδών, βραβευμένη παράδοση εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και την προηγούμενη εμπειρία των εκπαιδευτών για την παράδοση ενός επιτυχημένου MOOC. Ανατρέξτε στον τόμο Παγκόσμια διπλωματία: Θεωρίες, Τύποι και Μοντέλα που συντάχθηκαν με τον Δρ. Alison Holmes, (Westview, 2016) και τις Μεθοδολογίες Έρευνας MOOC από την Coursera.

Το Global Diplomacy MOOC έχει άμεση κληρονομιά στο Διεθνές Ακαδημαϊκό Πανεπιστήμιο του Λονδίνου / SOAS Global Diplomacy MA που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2013 και έχει προσελκύσει εκατοντάδες φοιτητές από όλο τον κόσμο. Το Πρόγραμμα Παγκόσμιας Διπλωματίας παρέχεται από το Κέντρο Διεθνών Σπουδών και Διπλωματίας, το οποίο διδάσκει μεταπτυχιακά μαθήματα στη Διπλωματία για πάνω από είκοσι πέντε χρόνια.

Μετά την ολοκλήρωση του MOOC «Global Diplomacy», οι μαθητές θα έχουν:

 1. Η ικανότητα να επιδεικνύει μια κριτική αντίληψη για τη φύση και την ανάπτυξη της παγκόσμιας διπλωματίας, αντλώντας από μια ποικιλία σχετικών συμβάλλοντων κλάδων στον ευρύ τομέα των Διεθνών Σπουδών.
 2. Η κατανόηση των αλλαγών στις διπλωματικές πρακτικές και διαδικασίες και η σχέση αυτών των αλλαγών στη σύγχρονη πολιτική.
 3. Μια υγιή γείωση τόσο στις θεωρητικές όσο και στις εμπειρικές προσεγγίσεις των συζητήσεων στη διπλωματία, ώστε οι μαθητές να έχουν εκτεθεί στις δεξιότητες που απαιτούνται για την ανάλυση της παγκόσμιας διπλωματίας.
 4. γνώση των θεμάτων της παγκόσμιας διπλωματίας σε ιστορικά και σύγχρονα πλαίσια.

Δεξιότητες που θα αποκτήσετε:

 • Ανάλυση πολιτικής
 • Τέχνη
 • Ιστορία
 • Διεθνείς σχέσεις

Οι μαθητές που παρακολουθούν αυτό το μάθημα είναι:

 • Δικηγόροι
 • Δημοσιογράφοι
 • Ειδικοί Δημοσίων Σχέσεων
 • Paralegals
 • Μεταφραστές

Περίληψη

Εβδομάδα 1

καλως ΗΡΘΑΤΕ

Καλώς ήρθατε στην παγκόσμια διπλωματία: Διπλωματία στον σύγχρονο κόσμο.

3 αναγνώσεις.

E-civility1: Τι είναι η διπλωματία;

Σε αυτή την E-civility θα θέσουμε υπό αμφισβήτηση τη φύση της διπλωματίας και θα κατασκευάσουμε έναν ορισμό.

2 βίντεο (συνολικά 7 λεπτά), 2 αναγνώσεις, 1 κουίζ.

Εβδομάδα 2

Η επιτυχία και η αποτυχία στη διπλωματία

Καλώς ήλθατε στη δεύτερη εβδομάδα της Παγκόσμιας Διπλωματίας: Διπλωματία στον σύγχρονο κόσμο. Αυτή η ενότητα θα διερευνήσει ποια είναι η επιτυχία και η αποτυχία στη διπλωματία

2 βίντεο (συνολικά 12 λεπτά), 2 αναγνώσεις, 1 κουίζ.

Εβδομάδα 3

E-Eivivity 3: Οι ιδιότητες ενός «καλού» διπλωμάτη

Καλώς ήλθατε στην τρίτη εβδομάδα της παγκόσμιας διπλωματίας: Διπλωματία στον σύγχρονο κόσμο. Αυτή η ενότητα θα συζητήσει τις ιδιότητες ενός «καλού» διπλωμάτη.

3 βίντεο (σύνολο 7 λεπτών), 2 αναγνώσεις, 1 κουίζ.

4η εβδομάδα

Ηλεκτρονική άσκηση 4: Διπλωματία σε δράση

Καλώς ήλθατε στην τέταρτη εβδομάδα της Παγκόσμιας Διπλωματίας: Διπλωματία στον σύγχρονο κόσμο. Αυτή η ενότητα θα διερευνήσει πού βλέπουμε τη δράση της διπλωματίας.

1 βίντεο (Συνολικά 4 λεπτά), 2 αναγνώσεις, 1 κουίζ .

Εβδομάδα 5

Ηλεκτρονική πατρίδα 5: Σκέψεις για τη διπλωματία

Καλώς ήλθατε στην τελευταία εβδομάδα της Παγκόσμιας Διπλωματίας: Διπλωματία στον σύγχρονο κόσμο. Σε αυτήν την ενότητα, εξετάζουμε το τι έχουμε μάθει για τη διπλωματία. Αυτή η πρόσθετη άσκηση πρόκληση θα προσθέσει στην κατανόησή σας.

12 βίντεο (συνολικά 120 λεπτά), 3 αναγνώσεις, 1 κουίζ .

Συχνές Ερωτήσεις

Πότε θα έχω πρόσβαση στις διαλέξεις και τις εργασίες;

Μόλις εγγραφείτε για ένα Πιστοποιητικό, θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα βίντεο, τα κουίζ και τις αναθέσεις προγραμματισμού (αν υπάρχει). Οι αναθέσεις αξιολόγησης από ομότιμους μπορούν να υποβληθούν και να αναθεωρηθούν μόνο αφού αρχίσει η συνεδρία σας. Αν επιλέξετε να εξερευνήσετε το μάθημα χωρίς αγορά, ενδέχεται να μην μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ορισμένες εργασίες.

Τι θα πάρω εάν αγοράσω το Πιστοποιητικό;

Όταν αγοράζετε ένα Πιστοποιητικό έχετε πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα, συμπεριλαμβανομένων των βαθμολογημένων εργασιών. Με την ολοκλήρωση του μαθήματος, το ηλεκτρονικό σας Πιστοποιητικό θα προστεθεί στη σελίδα "Εκτελέσεις" - από εκεί μπορείτε να εκτυπώσετε το Πιστοποιητικό σας ή να το προσθέσετε στο προφίλ σας LinkedIn. Εάν θέλετε μόνο να διαβάσετε και να δείτε το περιεχόμενο του μαθήματος, μπορείτε να ελέγξετε δωρεάν το μάθημα.

Ποια είναι η πολιτική επιστροφής χρημάτων;

Θα δικαιούστε πλήρη επιστροφή χρημάτων μέχρι δύο εβδομάδες μετά την ημερομηνία πληρωμής σας ή (για τα μαθήματα που μόλις ξεκινήσατε) μέχρι δύο εβδομάδες μετά την έναρξη της πρώτης περιόδου του μαθήματος, όποια από τις δύο ημερομηνίες είναι μεταγενέστερη. Δεν μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων αφού έχετε κερδίσει Πιστοποιητικό Μαθήματος, ακόμη και αν ολοκληρώσετε το μάθημα εντός της περιόδου επιστροφής δύο εβδομάδων.

Είναι διαθέσιμη οικονομική βοήθεια;

Ναι, η Coursera παρέχει οικονομική βοήθεια στους εκπαιδευόμενους που δεν μπορούν να αντέξουν το κόστος. Υποβάλετε αίτηση για αυτό κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο Οικονομική βοήθεια κάτω από το κουμπί "Εγγραφή" στα αριστερά. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε μια αίτηση και θα ειδοποιηθείτε αν έχετε εγκριθεί.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

SOAS University of London welcomes the brightest minds to study on its central London campus with like-minded individuals who feel passionately about contemporary world issues.

SOAS University of London welcomes the brightest minds to study on its central London campus with like-minded individuals who feel passionately about contemporary world issues. Διαβάστε Λιγότερα
Λονδίνο , Σιγκαπούρη + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη