Ο γιατρός της τεχνολογίας των πληροφοριών (dit)

Walden University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο γιατρός της τεχνολογίας των πληροφοριών (dit)

Walden University

Επιτυχής ηγέτες στη βιομηχανία της πληροφορικής σήμερα διαθέτει περισσότερα από απλώς τις τεχνικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να κατανοήσουν την εξελισσόμενη τεχνολογία. Θα πρέπει επίσης να έχουν μια ουσιαστική κατανόηση του πώς οργανωτική δομή και επιχειρησιακές λειτουργίες μπορεί να επηρεάσει την ανάπτυξη και την επιτυχία.

Σε απευθείας σύνδεση Γιατρός Walden της Πληροφορικής προγράμματος (DIT), οι μαθητές μπορούν να αποκτήσουν προχωρημένες γνώσεις στον τομέα της τεχνολογίας των πληροφοριών και να αποκτήσουν τις στρατηγικές ηγετικές ικανότητες που απαιτούνται για να καθοδηγήσει τους φορείς μέσω της κριτικής πληροφορικής που σχετίζονται με τις προκλήσεις.

Αυτό το πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές για τις βασικές IT και την ηγεσία θέσεις μέσα στους οργανισμούς και εταιρείες συμβούλων επιχειρήσεων, καθώς και ρόλους στον ακαδημαϊκό χώρο. Μέσω πρόβλημα-προσομοιωτές μάθησης, της έρευνας σεμινάρια, κατοικίες, και άλλες ευκαιρίες μάθησης, θα αναλύσει τα σχετικά σενάρια IT να αναπτύξουν λύσεις που μπορείτε να εφαρμόσετε στο χώρο εργασίας σας. Με την επιδίωξη διδακτορικό στον τομέα της τεχνολογίας των πληροφοριών, που θα διερευνήσει ποιοτικές και ποσοτικές μεθόδους έρευνας και να ολοκληρώσει τη διδακτορική μελέτη που αποδεικνύει την ικανότητά σας να εξετάσει, κριτική, και να συνθέσουν τις γνώσεις, τη θεωρία και την εμπειρία σε ένα εφαρμοσμένο έργο πληροφορικής.

Διδακτέα ύλη

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για μαθητές οι οποίοι είτε έχουν ένα προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό δίπλωμα σε έναν τεχνικό τομέα ή ένα μεταπτυχιακό σε ένα nontechnical τομέα σε συνδυασμό με τρία ή περισσότερα έτη σχετική επαγγελματική εμπειρία IT.

Αν έχετε ολοκληρώσει ένα μεταπτυχιακό στα πληροφοριακά συστήματα, τεχνολογία της πληροφορίας, επιστήμη των υπολογιστών, τα συστήματα διαχείρισης πληροφοριών, πληροφοριακά συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών και της μηχανικής ηλεκτρονικών υπολογιστών / λογισμικού μέσα στα τελευταία 10 χρόνια, μπορεί επίσης να είναι επιλέξιμες για να μεταφέρει έως και πέντε μαθήματα που μπορεί να σώσει το χρόνο και τα δίδακτρα σας. Καλέστε έναν σύμβουλο εγγραφής στο 1-866-492-5336 για να μάθετε περισσότερα.

Απαιτήσεις Ολοκλήρωση

 • 64 πιστώσεις εξάμηνο
 • Φυσικά Ίδρυμα (3 εξ. Cr.)
 • Μαθήματα Κορμού (21 εξ. Cr.)
 • Μαθήματα προσομοιωτή Ηγεσία (9 ο εξ. Cr.)
 • Έρευνα ακολουθία (10 εξ. Cr.)
 • Σεμιναριακά μαθήματα (6 sem. Cr.)
 • Διδακτορικό την ολοκλήρωση της μελέτης (15 εξ. Cr.)
 • 8 ημέρες ακαδημαϊκής κατοικία (δύο κατοικίες 4 ημερών)

Χρόνος ολοκλήρωσης μπορεί να διαφέρει από το μαθητή, ανάλογα με την πρόοδο και τις μεταφερόμενες πιστώσεις, κατά περίπτωση. Για μια εξατομικευμένη εκτίμηση του χρόνου σας για την ολοκλήρωση, καλέστε έναν σύμβουλο εγγραφής στο 1-866-492-5336.

Επιλογές καριέρας

Το αμερικανικό γραφείο των στατιστικών εργασίας αναφέρει ότι η απασχόληση στον τομέα της διαχείρισης ηλεκτρονικών υπολογιστών και πληροφοριακών συστημάτων αναμένεται να αυξηθεί κατά 18% μέχρι το 2020. Με Διδάκτωρ Πληροφορικής από Walden, μπορείτε να εργαστείτε σε μια ποικιλία των ρόλων στο εσωτερικό ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, εταιρείες συμβούλων, και της ακαδημαϊκής κοινότητας. Πιθανές επιλογές σταδιοδρομίας μπορεί να περιλαμβάνει:

 • Επικεφαλής αξιωματικός πληροφοριών
 • Διευθύνων σύμβουλος της τεχνολογίας
 • Επιχειρηματίας
 • Σύμβουλος τεχνολογίας πληροφοριών
 • Η τεχνολογία των πληροφοριών στρατηγός
 • Ανώτατη σχολή εκπαίδευσης ή διαχειριστή
 • Τεχνικός διευθυντής / σκηνοθέτης


Ανταύγειες

Ως γιατρός του φοιτητή Πληροφορικής, θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσουν νέες δεξιότητες και να επεκτείνουν την τεχνογνωσία της βιομηχανίας σας μέσα από ένα πρόγραμμα που διαθέτει:

 • IT Ηγεσία Εξομοιωτές-Σκαλίζω πρόβλημα εκπαιδευτικά σενάρια για να εξετάσει τις σχετικές IT προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσετε ως ηγέτης και να δημιουργήσει δυναμική και αντιδραστική σχέδια για την αντιμετώπισή τους.
 • Σεμινάριο Μαθήματα-Engage με τους συναδέλφους και τα μέλη του διδακτικού προσωπικού να IT διερευνήσει τις βέλτιστες πρακτικές και να αποκτήσουν μια ολιστική κατανόηση των επιπτώσεων που μπορεί να έχει για έναν οργανισμό.
 • Πρόσωπο κατοικίες-Δίκτυο με πρόσωπο με μικρές ομάδες μαθητών που μοιράζονται ακαδημαϊκό και ερευνητικό ενδιαφέρον σας, ενώ μπορείτε να ενισχύσει την κριτική σκέψη σας, την ανάλυση, και την ακαδημαϊκή γραφή δεξιότητες
 • Διδακτορική Μελέτη-Επίδειξη ικανότητά σας να συνθέσουν τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει όλο το πρόγραμμα από τη διερεύνηση ενός θέματος IT που σας ενδιαφέρει και να αναπτύξει ένα επιστημονικό έγγραφο που συμβάλλει με τον τομέα σας.

Όταν επιλέγετε Doctor of Information Technology Walden προγράμματος, μπορείτε να επωφεληθούν από την ευελιξία της online μάθησης και από MobileLearn ®. Προσφέρονται αποκλειστικά σε Walden, MobileLearn σας δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο να επιλέγουν πού και πότε θέλετε να μάθετε, σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να επιλέξουν πώς μπορείτε να μάθετε.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος αυτού θα είναι διατεθειμένη να:

 1. Αξιολογεί κριτικά την τρέχουσα έρευνα και τις βέλτιστες πρακτικές στον τομέα των μεθόδων πληροφορικής σε οργανισμούς.
 2. Αναλύστε τις βέλτιστες πρακτικές και την έρευνα για να καθοριστεί ο κατάλληλος σχεδιασμός των ολοκληρωμένων συστημάτων πληροφορικής.
 3. Προτείνετε IT στρατηγικές που υποστηρίζουν την αποστολή και τους στόχους μετά από δόγματα της επαγγελματικής, κοινωνικής και ηθικής ευθύνης των επιχειρήσεων.
 4. Επίδειξη IT δεξιότητες ηγεσίας στο επίπεδο της ομάδας και των επιχειρήσεων.
 5. Να επιδεικνύει την ικανότητα να επικοινωνούν τεχνικές και επιχειρηματικές ιδέες σε μια σειρά από ακροατήρια.
 6. Αποδεικνύει την ικανότητά του να διατυπώσει τη διαχείριση του έργου, τη συμμόρφωση και την προμήθεια της πληροφορικής στο πλαίσιο ενός οργανισμού.
 7. Διεξαγωγή πρωτότυπη έρευνα που συμβάλλει στην επαγγελματική και προσφυγής γνώση σε ένα περιβάλλον που εφαρμόζεται.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - USA Online
Ημερομηνία Έναρξης: Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Ηνωμένες Πολιτείες - USA Online
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών