Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

3 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ = 1 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΕΚ

Όλοι οι φοιτητές θα έχουν επιπρόσθετα στο διδακτορικό ABMS της Ελβετίας ένα κοινό διδακτορικό δίπλωμα με το Πανεπιστήμιο Dąbrowa Górnicza (WSB) και το Εθνικό Πανεπιστήμιο Taras Shevchenko (KNU). Το ABMS είναι πιστοποιημένο από την EFMD EOCCS, την Ελβετική Εθνική Ποιότητα για την Εκπαίδευση (EduQua) και την ASIC UK. Το WSB είναι ένα ευρωπαϊκό αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο και το KNU είναι ένα ευρωπαϊκό δημόσιο Πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε πριν από 200 χρόνια και κατατάσσεται στα κορυφαία 500 πανεπιστήμια του κόσμου.

3 κορυφαία ευρωπαϊκά πανεπιστήμια = Best Virtual / Online Πρόγραμμα = 1 κορυφαίο ευρωπαϊκό διδακτορικό SWITZERLAND + EU + TOP RANKED 500

Προωθήστε τις γνώσεις σας σε ABMS

Συνδεθείτε με τους μαθητές και τους ηγέτες ακριβώς όπως σας σε απευθείας σύνδεση διδακτορικά προγράμματα μας. Θα πάμε όσο πιο μακριά το μυαλό σας θα σας μεταφέρει ως διδακτορικός φοιτητής στο ABMS.

Για πανεπιστημιακούς ερευνητές και τους εκπαιδευτικούς

Αυτό είναι το υψηλότερο μορφωτικό επίπεδο μπορείτε να σπουδάσετε στο ABMS Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Οι τομείς της διοίκησης επιχειρήσεων επεκτείνονται με ταχείς ρυθμούς σε όλο τον κόσμο. Υπάρχει μεγάλη ποικιλομορφία που σχετίζεται με αυτόν τον τομέα και στις παρούσες οικονομικές καταστάσεις πολύπλοκες οργανώσεις απαιτούν ισχυρές δεξιότητες και ηγετικές ικανότητες από τους υπαλλήλους τους. Για την εκπλήρωση αυτού του είδους τις απαιτήσεις όλο και περισσότερα άτομα που συνδέονται με τον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων παρουσιάζουν συμφέροντα στην επίτευξη Διδακτορικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων προσόντα. Στην πραγματικότητα, το κύριο πράγμα είναι ότι στις σύγχρονες δύσκολες οικονομικές συνθήκες κάθε βιομηχανία χρειάζεται ειδικευμένους διαχειριστές. Σε αυτό το σενάριο, αν θα προτιμήσουν τις σπουδές Διδακτορικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, τότε σίγουρα θα δώσει μια ισχυρή υποστήριξη για την απασχόληση σας που σχετίζονται με τις ευκαιρίες.

Ο γιατρός της Διοίκησης Επιχειρήσεων, που είναι επίσης γνωστή ως DBA είναι μια πολύ διαφορετική προσόν που έχει μεγάλη σημασία. Θεωρείται ισοδύναμη με διδακτορικό, αλλά στην πραγματικότητα DBA τονίζει περισσότερο από την πρακτική προσέγγιση και όχι θεωρητικές πτυχές. Κανονικά DBA καταδιώκεται από εκείνους τους επαγγελματίες που εμπλέκονται άμεσα στον εταιρικό κόσμο. Εάν ενδιαφέρεστε για αυτό το προσόν, τότε είναι καλύτερα να πάρετε τη μέγιστη πληροφορίες για τα κριτήρια εισδοχής που συνδέεται. Για να πάρει εγγραφεί σε ένα Διδακτορικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων πρόγραμμα θα πρέπει να διαθέτουν τα προσόντα που αναφέρονται παρακάτω.

Ένας Δάσκαλος στον ίδιο τομέα ή μια εμπειρία διαχείρισης επτά ετών, συν οποιοδήποτε πτυχίο ή ισοδύναμο απαιτείται για να πάρει εγγραφεί στο ABMS Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Ελβετίας. Η διάρκεια του μαθήματος είναι διάρκειας ενός έτους πλέον διατριβή. Στην πραγματικότητα DBA είναι ένα επαγγελματικό προσόν που έχει σχεδιαστεί για άτομα που είναι κάτοχοι Μεταπτυχιακού Διπλώματος όπως MBA και θέλετε να βαθμό τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους για να εξερευνήσετε τη μέγιστη ευκαιρίες που σχετίζονται με τον τομέα τους. DBA είναι στην πραγματικότητα ένα πρακτικό πρόγραμμα σπουδών που σχετίζονται όλα με με έρευνα σε ένα συγκεκριμένο τομέα της επιχείρησης και λαμβάνεται κυρίως από τους εν ενεργεία διευθυντικά στελέχη τόσο πολύ συχνά προσφέρεται ως ένα πρόγραμμα σπουδών με μειωμένο ωράριο.

Πολλοί από εσάς θα πρέπει να ενδιαφέρονται να γνωρίζουν τη διαφορά μεταξύ διδακτορικό και γιατρός της Διοίκησης Επιχειρήσεων. Στην πραγματικότητα DBA είναι ένα προσόν που έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες που έχουν αξιοπρεπή εμπειρία που συνδέονται με αυτά και είναι πιο σχετικές με την έρευνα που δείχνει ενδιαφέρον με θέματα που σχετίζονται με τη διαχείριση, ενώ, PhD εστιάζει περισσότερο σε θεωρητικές πτυχές και απόκτηση νέων γνώσεων. Όσον αφορά DBA αφορά ένα σημαντικό σημείο να αναφέρω είναι ότι η DBA είναι ένα προσόν που κατέχει ισοδύναμη κατάσταση ως ένα διδακτορικό.

Στην πραγματικότητα, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η DBA είναι τέλεια προσόντα που μπορούν να αποδείξουν τη συμβατότητα με τις απαιτήσεις του σύγχρονου επιχειρηματικού κόσμου. Πολλοί εργοδότες παρέχουν μια καλύτερη υποδοχή για να την κάνουμε ακόμα καλύτερη από ό, τι το διδακτορικό και ο κύριος λόγος πίσω από κρίση είναι ότι καλύπτει μια ευρύτερη προοπτική της πρακτικής γνώσης. Αξιολόγηση DBA προσφέρεται από πολλούς σημειωθεί πανεπιστήμια του κόσμου, αλλά και τις προτιμήσεις σας θα πρέπει πάντα να είναι να είναι εγγεγραμμένοι σε αναγνωρισμένα πανεπιστήμια. Στο τέλος μπορεί να δηλωθεί ότι η DBA είναι η σωστή προσόν που είναι παρόντες για να διασκεδάσει τις απαιτήσεις των επαγγελματιών που κατέχουν μεταπτυχιακό οπότε θα πρέπει να ακολουθήσει.

Σε αυτό το επίπεδο οι μαθητές έχουν την πλήρη γνώση όχι μόνο τεχνογνωσία, οι μαθητές μας θα πρέπει να είναι σε θέση να έρθει με τη νέα θεωρία τους εαυτούς τους και θα πρέπει να είναι σε θέση να διαχειριστεί μεγάλη ομάδα και να διδάξουν τους νέους επαγγελματίες πώς να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα, εισήγαγαν στη διαχείριση ως ένα ακαδημαϊκή πειθαρχία. Διδάσκονται επιχειρήσεων σε ένα πλαίσιο πολιτιστικής διαφοράς, όπως αυτή εκδηλώνεται στην παγκόσμια βιομηχανία των επιχειρήσεων.

Η επιχείρησή μας Προγράμματα Σπουδών θα σας προετοιμάσει για τις προκλήσεις του σήμερα να είναι ένας καλύτερος ηγέτης και να είναι σε θέση να λύσει τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν σε κάθε επιχειρηματικό τομέα, απόφοιτοι μας θα βελτιώσει την ικανότητά τους να κατανοήσουν και να επικοινωνούν αποτελεσματικά με το προσωπικό τους και ο συνάδελφός εργασία, σκεφτείτε ανεξάρτητα και εργαστούν σε μια ομάδα για να ευδοκιμήσουν σε καταστάσεις εργασίας. Διοίκηση Επιχειρήσεων έχει κατετάγη η πιο αναζήτησε μελέτη στον κόσμο, μια έρευνα που διενεργήθηκε από άλλα Πανεπιστήμια, έδειξε ότι ένας απόφοιτος από ένα σχολείο των επιχειρήσεων κερδίζει κατά μέσο όρο 45,200 δολάρια (NACE Έρευνα Αποδοχών). Γνωρίζατε ότι η Ελβετία Διαχείρισης Εκπαίδευσης έχει ταξινομηθεί 1 σε όλο τον κόσμο από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ?, Αν σας ενδιαφέρει στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και θέλουν να είναι ένα μελλοντικό διευθυντή ή να πάρετε μια καλύτερη θέση, τότε θα πρέπει να ισχύουν και σήμερα για να μελετήσει με εμάς. Όλα τα προγράμματα σπουδών μας γίνονται για να είναι σε θέση να τελειώσει μέσα σε ένα ακαδημαϊκό έτος.

Σε διδακτορικά προγράμματα μας, θα σας:

 • Αναπτύξουν και να εξασκήσουν καινοτόμων μεθόδων έρευνας.
 • Κερδίστε την υψηλότερη ποιότητα της εκπαίδευσης.
 • Επίτευξη την εμπειρία να δημοσιεύει σε περιοδικά με κριτές.
 • Γίνετε ένας επιτυχημένος ως μεταδιδακτορικός ερευνητής και παιδαγωγός.

Μελέτη Γλώσσα: Αυτό το πρόγραμμα σπουδών διδάσκονται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα. Έχουμε 4 προσλήψεις ανά έτος: Ιανουάριο, Απρίλιο, Ιούλιο και Οκτώβριο

Το Διδακτορικό θα αναλάβει την ηγεσία σας στο επόμενο επίπεδο. Σε διδακτορικά προγράμματα μας, θα σας:

 • Μελέτη και εφαρμογή καινοτόμων μεθόδων έρευνας.
 • Συνδυάστε την εφαρμοσμένη έρευνα και την επαγγελματική πρακτική.
 • Ετοιμαστείτε να έχει έναν αντίκτυπο στην πολιτική και την πρακτική.
 • Μάθετε στρατηγικές για τη διευκόλυνση πιο αποτελεσματική, προσαρμόσιμο οργανώσεις και να δημιουργήσει θετική αλλαγή.
 • Γίνετε πιο καινοτόμος ηγέτης στον τομέα σας.

Ενότητες:

 • Global Management
 • Στρατηγική Διοίκηση και Ηγεσία
 • Η διαχείριση του σχεδίου
 • Στρατηγική Ανάλυση Συστήματος Πληροφοριών
 • Λογιστική και Χρηματοοικονομική
 • Μέθοδοι Έρευνας
 • Ηλεκτρονική Μέθοδοι Έρευνας
 • Δυναμικές Ιστοσελίδες

Προϋποθέσεις Εισαγωγής:

Διάρκεια: Πρόγραμμα σπουδών ενός έτους + Εργασία (διατριβή διαρκεί 1 έως 4 ετών)

Δίπλωμα: Ο γιατρός της διοίκησης επιχειρήσεων (dba)

Ηλικία: Ελάχιστη ηλικία 25 χρόνων

Προηγούμενη μελέτη: Μάστερ ή ισοδύναμου ή 7 ετών Διαχείρισης Εμπειρία + ένα Bachelor ή ισοδύναμο

Αγγλικά επίπεδο: IELTS ή ισοδύναμο (Μόνο για φοιτητές από μη αγγλόφωνες χώρες ή φοιτητές που δεν σπουδάσουν σε αγγλόφωνο σχολείο)

Μέθοδος Μελέτης: Διαδίκτυο

Χρέωση: 19900 ευρώ

Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Επαγγελματικών Προσόντων: Αυτό το πρόγραμμα είναι ισοδύναμο με το EQF Επίπεδο 8

Σημείωση: Δίδακτρα δεν περιλαμβάνουν την εφαρμογή και τέλη κράτησης (για να σας εγγυηθεί ένα μέρος της μελέτης) των 240 Ευρώ (πάλαι ποτέ πληρωμής και δεν επιστρέφεται).

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε96 περισσότερα μαθήματα αποOUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
2 - 6 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
3,050 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη