Μεταπτυχιακό στο μάρκετινγκ

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Είμαστε ένας παροχέας ηλεκτρονικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων με γραφεία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα προγράμματα μας διδάσκονται σε 3 γλώσσες για όλους.

Γιατί ένας πλοίαρχος στο μάρκετινγκ;


Το μάρκετινγκ διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στη δομή των επιχειρήσεων που είναι όλο και πιο απαιτητική και ανταγωνιστική. Η αγορά εργασίας επιδιώκει επαγγελματίες με υψηλά προσόντα, δημιουργικούς και καινοτόμους, με προσιτές στρατηγικές σε διεθνές επίπεδο. Αναμένεται ότι αυτοί οι επαγγελματίες θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν με την επίλυση προβλημάτων διαχείρισης και στρατηγικής σε διάφορους επιχειρηματικούς τομείς.

Το Master in Marketing στο London School of Design and Marketing θα επεκτείνει και θα αναπτύξει νέες γνώσεις, δεξιότητες και αποτελεσματικές μεθοδολογίες ώστε οι επαγγελματίες του μάρκετινγκ να αποκτήσουν υψηλά προσόντα ειδικούς και να επιτύχουν υψηλό επίπεδο σταδιοδρομίας.

Το Master in Marketing του LSDM είναι αποκλειστικά σε απευθείας σύνδεση και διατίθεται στα ισπανικά, αγγλικά και πορτογαλικά.

London School of Design και Marketing

Όπου το πάθος γίνεται επάγγελμα


ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ


Εισαγωγή

Το Master in Marketing επικεντρώνεται στην ανάπτυξη νέων δυνατοτήτων που βελτιώνουν την κατανόηση και εφαρμογή καινοτόμων και αποτελεσματικών στρατηγικών μάρκετινγκ, καθώς και την κατανόηση της ολοένα και πιο απαιτητικής και ανταγωνιστικής αγοράς. Το μάθημά μας είναι αποκλειστικά σε απευθείας σύνδεση και αναπτύχθηκε για να ενθαρρύνει τους μαθητές να αναπτύξουν κρίσιμες και θεωρητικές δεξιότητες μέσω της ποικιλίας των χρησιμοποιούμενων μεθόδων αξιολόγησης, συμπεριλαμβανομένου ενός ακαδημαϊκού και πρακτικού στοιχείου, όπως πραγματικές μελέτες περιπτώσεων και εφαρμοσμένα προγράμματα.


Δυνατότητες μάθησης

Οι μαθητές θα υιοθετήσουν ένα ολοκληρωμένο όραμα της διαδικασίας διαχείρισης της κυκλοφορίας και θα τονίσουν τις ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη. Θα σας δείξουμε πώς αυτό το όραμα και οι αντίστοιχες προσεγγίσεις των στρατηγικών διαχείρισης είναι σημαντικές, όταν δημιουργείτε σχέδια για μια μεγάλη ποικιλία οργανισμών και εταιρειών. Το σχέδιο μελέτης μας προωθεί επίσης τη χρήση της υπάρχουσας θεωρίας και πρακτικής έρευνας για την ανάπτυξη στρατηγικής σκέψης και πρακτικών διαχείρισης μάρκετινγκ. Αυτό θα προσφέρει στους φοιτητές LSDM προηγμένες γνώσεις, εξειδικευμένες, ακαδημαϊκές και επιχειρηματικές, που θα τους επιτρέψουν να συνεχίσουν μια ενοποιημένη σταδιοδρομία στο μέλλον.


Διδακτικό προσωπικό

Το διδακτικό προσωπικό αποτελείται από ειδικευμένους, φημισμένους και έμπειρους εκπαιδευτικούς. Εκτός από το ακαδημαϊκό επίπεδο του διδακτορικού, παρουσιάζουν ενοποιημένες επαγγελματικές σταδιοδρομίες, διασυνδέοντας το ακαδημαϊκό στοιχείο με την αγορά εργασίας.


Κέντρο Καθηγητών

Οι φοιτητές LSDM συνοδεύονται εβδομαδιαίως μέσω ενός Tutor Center που αποτελείται από μια ομάδα εκπαιδευτών ειδικευμένων στο μάρκετινγκ, με Masters και πολλά χρόνια αποδεδειγμένης εμπειρίας. Το Κέντρο Εκπαιδευτών μας είναι επίσης διαθέσιμο στα Αγγλικά, Ισπανικά και Πορτογαλικά.


Στόχοι και επαγγελματικά αποτελέσματα

Ο πλοίαρχος μας στο μάρκετινγκ απευθύνεται σε φοιτητές, επαγγελματίες, επιχειρηματίες και διευθυντές με φιλοδοξία ή ενοποιημένη σταδιοδρομία στη βιομηχανία μάρκετινγκ. Το Master in Marketing προετοιμάζει επαγγελματίες στους τομείς της επικοινωνίας, της διαφήμισης, της διαχείρισης, των πωλήσεων, του ελέγχου προϊόντων ή / και των υπηρεσιών, καθώς και των δημιουργικών, των διευθυντών επιχειρήσεων, μεταξύ άλλων.


ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥ


Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Master in Marketing μέσω μιας από τις παρακάτω επιλογές εφαρμογής:


Μέσω ενός πανεπιστημίου: έχοντας ολοκληρώσει την τριτοβάθμια εκπαίδευση (3 έτη) στη χώρα προέλευσης, επαληθεύεται με νόμιμα πιστοποιητικό. Ο βαθμός αυτός πρέπει να ανήκει στην περιοχή που έχετε επιλέξει ή σε σχετική πορεία.


Μέσω επαγγελματικής εμπειρίας: Σχετική επαγγελματική εμπειρία, η οποία αποδεικνύει την ικανότητά σας να ολοκληρώσετε ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα στο μάρκετινγκ. Αυτό υπόκειται στην έγκριση της LSDM με βάση τη συγγένεια και τη συνάφεια της βασικής εκπαίδευσης, κατάρτισης και εμπειρίας των φοιτητικών προγραμμάτων. Ο υποψήφιος θα κληθεί να παρουσιάσει ένα χαρτοφυλάκιο με την επαγγελματική του εμπειρία στο μάρκετινγκ.


Οι φοιτητές με ειδικές ανάγκες μπορούν επίσης να εφαρμοστούν. Θα γίνει ανάλυση μεταξύ του φοιτητή και του υπευθύνου της υποστήριξης του μαθητή σε σχέση με τις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε περίπτωσης.


Οι παλαιότεροι φοιτητές μπορούν επίσης να υποβάλουν αίτηση. Θα πραγματοποιηθεί ανάλυση της επαγγελματικής σταδιοδρομίας, όπως στις υποψηφιότητες μέσω της επαγγελματικής πείρας.


ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ


Το μάστερ μας στο μάρκετινγκ είναι 100% σε απευθείας σύνδεση, δημιουργήθηκε για να μάθει σύμφωνα με τη διαθεσιμότητά σας και χωρίς σταθερό πρόγραμμα. Δηλαδή, οι σπουδαστές LSDM μπορούν να καθορίσουν πότε ή πού μπορούν να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενό μας. Μόνο οι τελικές εργασίες και συγκεκριμένες παρουσιάσεις θα προγραμματιστούν σε καθορισμένο χρόνο, οι οποίες θα κοινοποιηθούν σε εύθετο χρόνο στους μαθητές.

Σε περίπου 12 μήνες, θα έχετε ολοκληρώσει το Master of Marketing που είναι διαπιστευμένο από το Πανεπιστήμιο Creative Arts (UCA), ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια ειδικότητας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Διδάχτηκε στη γλώσσα σας χωρίς να εγκαταλείψει το σπίτι σας.


Μέθοδοι διδασκαλίας και μάθησης που υιοθετούνται σε αυτό το μάθημα:

  • Διδασκαλία στα ισπανικά, αγγλικά και πορτογαλικά.
  • Πέντε μονάδες διδακτέας ύλης και ένα τελικό σχέδιο.
  • Τα περιεχόμενα των μονάδων είναι ασύγχρονα και οργανώνονται σε εβδομαδιαία θέματα.
  • Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα περιεχόμενα όποτε και όπου θέλετε.
  • Το Κέντρο Καθηγητών μας λειτουργεί ως εργαλείο υποστήριξης και αλληλεπίδρασης για τους μαθητές μας.
  • Διαδικτυακοί πόροι (όπως συνέδρια, σεμινάρια και συζητήσεις, σεμινάρια και συναντήσεις ανατροφοδότησης, φόρουμ, σεμινάρια online και πρακτικές ασκήσεις).
Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2019

Σχετικά με τη Σχολή

London School of Design and Marketing - LSDM - es una escuela de especialidad en Design y Marketing que busca cambiar el paradigma de enseñanza con una educación innovadora y creativa, 100% en línea y ... περαιτέρω

London School of Design and Marketing - LSDM - es una escuela de especialidad en Design y Marketing que busca cambiar el paradigma de enseñanza con una educación innovadora y creativa, 100% en línea y disponible en inglés, español y portugués. Ofrecemos una experiencia de aprendizaje con resultados prácticos a través de una orientación sistemática, que combina las características vocacionales de los estudiantes y la concepción avanzada de capacidades técnicas. Estamos dedicados a la oferta de cursos en línea exclusivos, acreditados por la University for the Creative Arts, a través de la adquisición de nuevo conocimiento ajustado a los retos de un mercado laboral cada vez más exigente. Διαβάστε Λιγότερα
Λονδίνο , Μαδρίτη , Πόρτο + 2 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη