Το πρόγραμμα Διπλή MBA προσφέρεται σε συνδυασμό με το περιφερειακό διαπιστευμένο, αδελφή πανεπιστημίου μας, το Πανεπιστήμιο του Potomac στην Washington DC, όπως ένα πλήρως σε απευθείας σύνδεση πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να δώσει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να εφαρμόσει την εκπαίδευση των επιχειρήσεων μέσα σε μια δυναμική, πολυπολιτισμική και διεθνές περιβάλλον μάθησης . Οι διπλοί βαθμοί ΗΠΑ / Ελβετικό MBA δώσουν στους μαθητές μας τη δυνατότητα να κερδίσουν ένα υψηλότερο μισθό, με γνώμονα την πολύτιμη ηγεσία, η στρατηγική διαχείριση και επιχειρηματικών δεξιοτήτων. Η ευρεία βάση του προγράμματος σπουδών MBA εξασφαλίζει ότι οι απόφοιτοι έχουν προχωρημένες γνώσεις και δεξιότητες από τους σημαντικότερους λειτουργικούς τομείς της επιχείρησης - χρηματοδότηση και τη λογιστική, τη διαχείριση, το μάρκετινγκ και τις πράξεις - και να αναπτύξουν την ικανότητα εφαρμογής των γνώσεων και δεξιοτήτων για την επίλυση προβλημάτων και στρατηγικό σχεδιασμό. Το πρόγραμμα αποτελείται από διδακτικές ώρες 36 εξάμηνο που είναι ίση με 12 μαθήματα, συμπεριλαμβανομένης μιας διατριβής, άνω των 12 μηνών για σπουδές πλήρους φοίτησης. Μελέτες περιλαμβάνουν Προκαταρκτική μαθήματα (9 διδακτικές ώρες), συν Μεταπτυχιακά Μαθήματα (36 διδακτικές ώρες) συν 3 περιοχές συγκεντρώσεων: Management, Marketing ή Banking και Οικονομικών.

MBA Μαρτυρίες:

"UBIS για μένα σημαίνει ποιοτική εκπαίδευση: οι καθηγητές UBIS σεβαστό όχι μόνο μέσα στην τάξη αλλά και των επιχειρηματικών κοινοτήτων και των διεθνών οργανισμών σε όλο τον κόσμο." - Liridon Β, το Κοσσυφοπέδιο, MBA

Path MBA Καριέρα:

Ένα MBA από UBIS σας δίνει τις απαραίτητες δεξιότητες για να αναλάβει τα μέσα-to-ανώτερων διευθυντικών στελεχών και διευθυντικές θέσεις στον κόσμο των επιχειρήσεων.

MBA φοιτητή Προφίλ:

  • Development Manager, κορυφαία εταιρεία χημικών - Χώρα Φορολογικά Διευθυντής, πολυεθνικές και ηλεκτρονικών ομίλου

MBA Σχολή Προφίλ:

  • Πρώην Εταιρική Ελεγκτή, η Lufthansa German Airlines - Ο πρώην Resident Αντιπρόεδρος-Global Corporate & Investment Bank, Citigroup - Πρώην Γενικός Διευθυντής, Pommery, LVMH - Πρώην επικεφαλής News Service / Communications Manager, World Wide Fund for Nature International (WWF) - Πρώην HR Officer, EADS - πρώην Αντιπρόεδρος-Μέση Ανατολή και Αφρική, PepsiCola Διεθνές

Προϋποθέσεις Εισόδου

  • Πτυχίο Πανεπιστημίου (Bachelor) - 0-5 εργασιακής εμπειρίας - Κίνητρα επιστολή - Επιστολή της σύστασης - TOEFL / IELTS εξετάσεις Αγγλικών τοποθέτησης - εξετάσεις αξιολόγησης Πετρίτης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (UBIS παραδοθεί)

Διπλή MBA Πρόγραμμα Ημερομηνίες έναρξης:

Ιανουάριο, Μάρτιο, Μάιο, Ιούνιο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

3-4 εβδομάδες πριν από την έναρξη του προγράμματος

Διπλή Μορφή πρόγραμμα MBA:

σε απευθείας σύνδεση μόνο

Δίδακτρα:

30.000 δολάρια ΗΠΑ (on-line) / πλήρες πρόγραμμα

Διάρκεια του Προγράμματος:

15-24 μηνών / πλήρους ή μερικής απασχόλησης

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Business and International Studies Geneva (UBIS) »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Duration
15 - 24 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
30,000 CHF
ανά μάθημα
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη