Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) - On-line

Ο επιχειρηματικός κόσμος γίνεται όλο και πιο παγκόσμια, με την αυξανόμενη ζήτηση για έμπειρους επαγγελματίες με τις δεξιότητες που απαιτούνται για να γίνουν ηγέτες του αύριο. Είστε ένας πολυάσχολος επαγγελματίας θέλουν να κερδίσουν την τεχνογνωσία για να είναι ότι ο αρχηγός; Γιατί να μην φέρει μοναδική έκθεση και το όραμά σας σε ένα παγκόσμιο δίκτυο επαγγελματιών με την εγγραφή στο Master "on-line" στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) του προγράμματος με UBIS- Πανεπιστήμιο Επιχειρήσεων και Διεθνών Σπουδών; Πάρτε μακριά σε ένα επιτυχημένο στη σταδιοδρομία το μέλλον των επιχειρήσεων ξεκινά σήμερα!

αποτελέσματα MBA πρόγραμμα:

Το πρόγραμμα UBIS MBA δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να έχουν μια εφαρμοσμένη εκπαίδευση των επιχειρήσεων μέσα σε μια δυναμική, πολυπολιτισμικό περιβάλλον μάθησης. Το πρόγραμμα βελτιώνει όχι μόνο τη λήψη αποφάσεων ικανότητες των μαθητών, παρέχοντας ένα λειτουργικό θεμέλιο των επιχειρήσεων, ενισχύει επίσης αναλυτική, την επικοινωνία τους, και τεχνολογικές δεξιότητες. Ένα MBA από UBIS σας δίνει τις απαραίτητες δεξιότητες για να αναλάβει τα μέσα-to-ανώτερων διευθυντικών στελεχών και διευθυντικές θέσεις στον κόσμο των επιχειρήσεων. Οι απόφοιτοί μας θα έχουν την εμπιστοσύνη για να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία σε θέσεις εξουσίας στον ιδιωτικό τομέα, στη δημόσια διοίκηση, διεθνείς οργανισμούς ή μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Δομή του προγράμματος:

Για να λάβετε το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), οι φοιτητές πρέπει να κερδίσει 48 ώρες πιστωτικές εξάμηνο που είναι ίσο με το 16 μαθήματα, συμπεριλαμβανομένης μιας διατριβής, πάνω από 15 μήνες σπουδών με πλήρη απασχόληση. Μελέτες περιλαμβάνουν Προκαταρκτική μαθήματα (

ώρες 30 πιστωτικές), συν Μεταπτυχιακά Μαθήματα (48 διδακτικές ώρες).

Προφίλ μερικών από τον καθηγητή μας:

Πρώην ΓΔ σε Pommery, LVMH Ελβετία? Ο πρώην Αντιπρόεδρος - Μέση Ανατολή και Αφρική σε PepsiCola Διεθνές? Ιδρυτής και Διευθύνων Εταίρος στο O plc? Πρώην επικεφαλής της WWF News Service / Διευθυντής Επικοινωνίας του WWF International.

Έγγραφα που απαιτούνται για την εφαρμογή (κάντε κλικ εδώ):

1) Συμπληρώστε την αίτηση (περιλαμβάνουν έγγραφα υποστήριξης παρακάτω)

2) Υποβολή σας επίσημη πιστοποιημένη γυμνάσιο μεταγραφή και το πανεπιστήμιο μεταγραφή (τελική αναλυτική βαθμολογία και τα μαθήματα) και ένα αντίγραφο του επίσημου απολυτήριο λυκείου και πτυχίο σας. Αυτό περιλαμβάνει επίσημη μεταγραφές για όλα τα λύκεια και τα πανεπιστήμια παρακολούθησαν.

3) βιογραφικό σημείωμα / Resume

4) Φωτοτυπία του διαβατηρίου

5) TOEFL ή άλλα επίσημα αποτελέσματα Αγγλικά τοποθέτηση εξετάσεις (Αν προηγούμενο σχολείο σας δεν ήταν στα αγγλικά ή μη φυσικούς ομιλητές της αγγλικής). Έχουν όλα τα αποτελέσματα υποβάλλονται στο γραφείο μας απευθείας από τον οργανισμό δοκιμών.

6) Δώστε μια μη επιστρεπτέα αμοιβή επεξεργασίας εφαρμογή CHF100

Σημείωση: Αντίγραφα της αίτησης και την υποστήριξη έγγραφα μπορούν να σταλούν με e-mail στο: admissions@ubis-geneva.ch, ακολουθούμενη από πρωτότυπα μέσω ταχυδρομείου.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Business and International Studies Geneva (UBIS) »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Duration
15 - 24 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,550 CHF
- 1740 CHF ανά μάθημα
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη