Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην επιχείρηση (Online)

Southern Cross University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην επιχείρηση (Online)

Southern Cross University

Αυτό το μάθημα προσφέρει τη μέγιστη ευελιξία για εγγραφή και μελέτη όταν σας ταιριάζει - είναι 100% σε απευθείας σύνδεση και μπορεί να μελετηθεί ένα θέμα κάθε φορά, μέχρι έξι μαθήματα το χρόνο σε οποιαδήποτε συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο συσκευή.

Περίοδοι μελέτης

Ιαν, Μαρ, Απρ, Ιούλιο, Αυγ, Οκτ

Μετακίνηση προς τα πάνω ή άλμα

Πώς μένετε μπροστά από την καμπύλη σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο των επιχειρήσεων, όταν η τεχνολογία, οι επικοινωνίες, οι πλατφόρμες και οι άνθρωποι αλλάζουν συνεχώς;

Το Graduate Diploma στο Business του Southern Cross University είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προετοιμαστείτε για την επιτυχία μπροστά σε ένα αβέβαιο μέλλον - ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι το 92,2% των αποφοίτων είναι τώρα πλήρους απασχόλησης (Graduate Careers Australia's Postgraduate Destinations Report, 2013).

Οι σπουδές στην παγκόσμια επιχειρηματικότητα, την επιχειρηματικότητα, το μάρκετινγκ, την εταιρική διακυβέρνηση, τη διαχείριση έργων, τη χρηματοδότηση, τη διαχείριση των ανθρώπων, τα πληροφοριακά συστήματα, τη στρατηγική και την ανάλυση των περιπτώσεων έχουν σχεδιαστεί για να σας ξεκινήσουν στην επιχειρηματική μελέτη, να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα σας, τη σταδιοδρομία στη διαχείριση των επιχειρήσεων ή να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση.

Το Online Graduate Diploma in Business είναι επίσης ένα Pathway στο Master of Business Administration (MBA) του Southern Cross University . Εάν επιλέξετε να συνεχίσετε την επιχειρηματική σας μελέτη, θα λάβετε προχωρημένη στάση απέναντι στους κυρίους σας - εξοικονομώντας χρόνο έτσι ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην επόμενη μεγάλη σταδιοδρομία σας.

Ευκαιρίες καριέρας

Με μεταπτυχιακό δίπλωμα στις επιχειρήσεις κάτω από τη ζώνη σας, θα μπορούσατε να μετακινήσετε μια μεγάλη ποικιλία ρόλων στην κυβέρνηση, τις ΜΚΟ, τις επιχειρήσεις και τις μικρές ή δικές σας επιχειρήσεις. Τα αποτελέσματα της απασχόλησης είναι πραγματικά τόσο μοναδικά όσο οι επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν. Πού θα σας μεταφέρει το μεταπτυχιακό σας δίπλωμα στο διαδίκτυο; Εδώ είναι μερικές δυνατότητες:

Διευθύνων Σύμβουλος

Ως ΕΓΣ θα αναπτύξετε στρατηγικές και πολιτικές για την επίτευξη επιχειρηματικών στόχων, τώρα και στο μέλλον.

Στρατηγικός διευθυντής

Συχνά αναφέρετε απευθείας στον Διευθύνοντα Σύμβουλό σας, θα παρέχετε μια στρατηγική προσέγγιση και μια διορατικότητα στις επιχειρηματικές λειτουργίες, πολιτικές και διαδικασίες.

Ιδιοκτήτη της επιχείρησης

Το buck σταματά μαζί σας - τον επιχειρηματικό προγραμματισμό, τις επιχειρήσεις, τη στελέχωση, τη λήψη αποφάσεων και, φυσικά, το κέρδος.

Διαχειριστής λειτουργιών

Θα αναπτύξετε επιχειρησιακές διαδικασίες και διαδικασίες και ενδέχεται να συμμετέχετε σε προμήθειες περιουσιακών στοιχείων και τοποθεσιών, υλοποίηση τεχνολογίας, οδηγώντας τους ανθρώπους και επηρεάζοντας τις αλλαγές.

Τι θα μελετήσετε

Για να αποκτήσετε ένα Πτυχιακό Δίπλωμα στις Επιχειρήσεις στο διαδίκτυο, θα πρέπει να ολοκληρώσετε όλες τις παρακάτω οκτώ μονάδες (από τα Μέρη Α και Γ του MBU της SCU Online):

 • Λογιστική για τους διαχειριστές
 • Επικοινωνιακή διαχείριση
 • Οργανωτική συμπεριφορά
 • Οικονομικά και ποσοτική ανάλυση
 • Παγκόσμια επιχείρηση
 • Αρχές Διαχείρισης Έργων
 • Ο θετικός ηγέτης
 • Εμπορία

Pathway προς MBA

Με την ολοκλήρωση του μεταπτυχιακού διπλώματος στην επιχείρησή σας, αν θέλετε να συνεχίσετε την σπουδές σας ακόμη περισσότερο και να αποκτήσετε αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για το Master of Business Administration (MBA) του Southern Cross University και να λάβετε προχωρημένο καθεστώς για τις μονάδες έχετε ολοκληρώσει.

Αν νομίζετε ότι μπορείτε να συνεχίσετε με ένα MBA, μιλήστε τώρα στον σύμβουλο εγγραφής. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε τις μονάδες σπουδών σας για να βεβαιωθείτε ότι θα εκπληρώσετε τις απαιτήσεις για τα προσόντα σε κάθε βήμα.

Προχωρημένη στάση

Κατά την υποβολή αίτησης για ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα στο διαδίκτυο, υπολογίζουμε την προχωρημένη κατάσταση, εξετάζοντας την ιδιαίτερη εκπαίδευση και τη σχετική εμπειρία σας. Μπορεί να λάβετε προχωρημένη στάση αν:

 • να επιδείξει άλλο ακαδημαϊκό ή επαγγελματικό κύρος εγκεκριμένο από το σχολικό μας συμβούλιο, ή
 • έχουν ολοκληρώσει μονάδες μέσω του Προγράμματος Εκτελεστικής Διαχείρισης, ή
 • έχουν πενταετή σχετική επαγγελματική πείρα ή επαγγελματικά προσόντα με επίσημη ή μη τυπική μελέτη.

Κριτήρια εισόδου

 • Αποδεδειγμένη επαγγελματική ικανότητα - είτε πτυχίο (ή παρόμοιο πτυχίο) από πανεπιστήμιο ή άλλη εμπειρία που θεωρούμε ισοδύναμη με πτυχίο.
 • Να είστε καλά αγγλικά.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση March 2, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Duration
Διάρκεια
16 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
2,250 AUD
Information
Deadline
Locations
Dates
Price
ανά μονάδα.