Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στην Εκπαίδευση (εξ αποστάσεως εκπαίδευση)

Λεπτομέρειες μαθήματος

Κατανοούμε ότι η πρακτική είναι η κύρια προτεραιότητά σας, γι 'αυτό έχουμε σχεδιάσει αυτό το online μάθημα που σας επιτρέπει να μελετάτε όπου και όποτε θέλετε.

Η εκπαίδευση για να γίνει δάσκαλος είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που θα κάνετε ποτέ. Έχοντας αυτό υπόψη, αυτό το διαδικτυακό μάθημα έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στις υπόλοιπες επαγγελματικές δεσμεύσεις σας και θα περιλαμβάνει αξιολογήσεις σχετικές με την επαγγελματική σας ζωή. Σχεδιασμένο για καθηγητές ή για όσους επιθυμούν να διδάξουν στα σχολεία πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και που έχουν πρόσφατα αναλάβει ή κάνουν περίοδο κατάρτισης που οδηγεί σε QTS ή ισοδύναμο, ο στόχος μας είναι να παρέχουμε τα θεμέλια που θα εμπλουτίσουν την πρακτική σας και θα επιταχύνουν εκπαιδευτική καριέρα.

Θα επωφεληθείτε από την εξαιρετική υποστήριξη προσαρμοσμένη στις ανάγκες επαγγελματικής εξέλιξής σας, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών διδασκόντων online μάθησης, των online σεμινάρια που χρησιμοποιούν μια σειρά λογισμικού που βασίζεται στον ιστό και των πολυάριθμων ευκαιριών δικτύωσης μέσω των επαγγελματικών μαθησιακών μας κοινοτήτων.

Θα επεκτείνετε την κριτική σας κατανόηση του τομέα της εκπαίδευσης και θα μοιραστείτε τις βέλτιστες πρακτικές με τους συναδέλφους σας στο μάθημα. Θα εξετάσετε επίσης τις κυβερνητικές και τομεακές πολιτικές και θα αναλύσετε τους θεωρητικούς, παιδαγωγικούς και πολιτικούς λόγους και συζητήσεις για να αποκτήσετε μια κρίσιμη από την έρευνα προοπτική σχετικά με το τι συμβαίνει στην εκπαίδευση.

Οφέλη για το μάθημα

Θα αποκτήσετε μια κριτική και ενημερωμένη εκτίμηση για τον εκπαιδευτικό τομέα στο σύνολό του και θα κατανοήσετε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα σχολεία σε ολόκληρο τον τομέα. Το μάθημα σας δίνει τη δυνατότητα να εστιάσετε στο συγκεκριμένο πλαίσιο της πρακτικής σας, με αναθέσεις που μπορούν να προσαρμοστούν στις προτεραιότητες του σχολείου, στο κυβερνητικό πρόγραμμα και στη διδασκαλία του ειδικού.

Προυποθέσεις εισόδου

Οι υποψήφιοι πρέπει κανονικά να έχουν τουλάχιστον ένα ανώτερο πτυχίο δεύτερης κατηγορίας σε ένα συγγενικό θέμα. Οι υποψήφιοι με βαθμό χαμηλότερης τάξης δεύτερης τάξης μπορούν να εξεταστούν εάν έχουν σχετική εργασιακή εμπειρία. Οι υποψήφιοι πρέπει επίσης να σπουδάσουν ή να έχουν πρόσφατα ολοκληρώσει μια σειρά μαθημάτων QTS.

GCSEs: Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν βαθμούς Γ σε GCSE Αγγλική Γλώσσα και Μαθηματικά (ή ισοδύναμο) πριν υποβάλουν την αίτησή τους. Βασικές Δεξιότητες, Λειτουργικές Δεξιότητες και Πιστοποιητικό στην Αριθμητικότητα / Αλφαβητισμό Ενηλίκων δεν γίνονται δεκτές στη θέση των GCSE.

Όλες οι αιτήσεις πρέπει να υποστηρίζονται από μια αναφορά, είτε ακαδημαϊκή είτε επαγγελματική.

IELTS 6,5 χωρίς ικανότητες κάτω του 5,5, ή ισοδύναμο προσόν.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Το Πανεπιστήμιο μας καλωσορίζει αιτήσεις από ώριμους αιτούντες που παρουσιάζουν ακαδημαϊκό δυναμικό Απαιτούμε συνήθως κάποια στοιχεία πρόσφατης ακαδημαϊκής μελέτης, για παράδειγμα, ολοκλήρωση ενός μαθήματος πρόσβασης, ωστόσο μπορεί να εξεταστεί και η πρόσφατη σχετική εργασιακή εμπειρία. Παρακαλείσθε να σημειώσετε ότι για ορισμένα από τα επαγγελματικά μας μαθήματα όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τα καθορισμένα κριτήρια συμμετοχής και στις περιπτώσεις αυτές η επαγγελματική πείρα δεν μπορεί να θεωρηθεί στη θέση του.

Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε αίτηση μέσω αυτής της διαδρομής, θα πρέπει να ανατρέξετε στην πολιτική μας για την αναγνώριση πανεπιστημιακών σπουδών.

Σημειώστε ότι όλοι οι αιτούντες στο Πανεπιστήμιο μας πρέπει να πληρούν την τυπική απαίτηση Αγγλικής Γλώσσας GCSE βαθμού C ή ισοδύναμο, οι παραλλαγές σε αυτό θα αναφέρονται στις ατομικές απαιτήσεις εισόδου.

Προοπτικές εργασίας

Ως ειδικός στην έρευνα, η διδασκαλία σας θα ενισχυθεί σημαντικά. Η ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος θα μπορούσε επίσης να σας βοηθήσει να κερδίσετε την προαγωγή σε ηγετική θέση στο σχολείο σας.

  • ΔΑΣΚΑΛΟΣ δημοτικου ΣΧΟΛΕΙΟΥ
  • Δάσκαλος Γυμνασίου
  • Σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Συμβουλές σταδιοδρομίας

Η ειδική ομάδα εργασίας και σταδιοδρομίας προσφέρει συμβουλές από ειδικούς και πλήθος πόρων που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε και να αποκτήσετε απασχόληση. Είτε βρίσκεστε στο πρώτο ή το τελευταίο σας έτος, μπορείτε να μιλήσετε με μέλη του προσωπικού του Γραφείου Σταδιοδρομίας μας που μπορούν να σας προσφέρουν συμβουλές από τη σύνταξη ενός βιογραφικού σημειώματος για την αναζήτηση εργασίας.

Ενότητες

Βασικές ενότητες

Επαγγελματικές αξίες

Μελετώντας τι κάνει έναν επιτυχημένο δάσκαλο, μπορείτε να σκεφτείτε πώς ένας αποτελεσματικός μαθησιακός χώρος μπορεί να ωφελήσει τους μαθητές και τη μάθησή τους.

Ανάπτυξη Αντικειμενικής Ικανότητας

Εξετάστε λεπτομερώς ένα σχετικό θέμα, για να σχεδιάσετε, να παραδώσετε και να αξιολογήσετε περιεχόμενο στη συγκεκριμένη σας ρύθμιση.

Σχολική Ανεξάρτητη Μελέτη

Μια ευκαιρία να αναλάβετε ένα έργο για την ανάπτυξη ενός συγκεκριμένου τομέα σπουδών για το μελλοντικό έργο σας, καθιστώντας σας πιο επιτυχημένο στο σχολείο σας.

Αμοιβές

Ηνωμένο Βασίλειο

Το δίδακτρο για το έτος σπουδαστών που εισέρχονται το 2018/19 είναι £ 1800. Το ποσό που θα πληρώσετε μπορεί να αυξηθεί κάθε χρόνο για να ληφθούν υπόψη οι επιπτώσεις του πληθωρισμού.

Διεθνές 2018/19

Το δίδακτρο για το έτος σπουδαστών που εισέρχονται το 2018/19 είναι £ 1800. Το ποσό που θα πληρώσετε καθορίζεται σε αυτό το επίπεδο για κάθε έτος της πορείας σας.

Εγκαταστάσεις

Αφιερωμένη ομάδα υποστήριξης

Ακριβώς επειδή δεν μαθαίνετε στην πανεπιστημιούπολη δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μόνοι σας - θα έχετε την υποστήριξη ενός προσωπικού δασκάλου μαζί με το Student Hub και το κέντρο ευεξίας του Πανεπιστημίου. Είναι στο χέρι για να σας προσφέρουν συμβουλές για τα πάντα, από τα ακαδημαϊκά ζητήματα μέχρι το στρες και το άγχος.

Βιβλιοθήκη

Δεκάδες χιλιάδες ψηφιακοί πόροι της Βιβλιοθήκης μας, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών βιβλίων, των περιοδικών και των βάσεων δεδομένων, είναι προσβάσιμοι σε απευθείας σύνδεση σε χρόνο και χώρο για να σας εξυπηρετήσουν και η Βιβλιοθήκη είναι ανοιχτή όλο το 24ωρο για να επισκεφθείτε. Η εξωτερική μας ομάδα παρέχει επίσης εξειδικευμένη υποστήριξη σε φοιτητές εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Εικονικό περιβάλλον εκμάθησης

Το VLE σας δίνει πρόσβαση σε υλικά μαθημάτων όπως βίντεο, ηλεκτρονικά βιβλία και άλλα έγγραφα. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να υποβάλετε τις αναθέσεις σας και να λάβετε σχόλια.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποLeeds Beckett University »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,800 GBP
2017/18
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη