Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδικής Ασφάλειας

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Με αυτή την επίσημη εκπαίδευση στην ιδιωτική ασφάλεια από το Πανεπιστήμιο Pegaso , θα μπορείτε να βρείτε ένα παγκόσμιο όραμα της ασφάλειας σε όλες τις πτυχές της κατάρτισης, αναπτύσσοντας επαγγελματικές ικανότητες για τη δημιουργία σχεδίων έκτακτης ανάγκης τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, σχέδια έκτακτης ανάγκης, κινδύνους, ασφάλεια στις φυλακές και παρακολούθηση σε μουσεία, να αναφέρουμε μερικές σχετικές ενέργειες.

Έχει διάρκεια 9 μηνών και είναι 100% online, το οποίο σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τα δρομολόγιά σας σύμφωνα με τον τρέχοντα τρόπο ζωής σας.

Τι είδους περιεχόμενο θα δείτε κατά τη μελέτη αυτής της επίσημης εκπαίδευσης ιδιωτικής ασφάλειας;

Μερικά από τα πιο σημαντικά περιεχόμενα που μπορείτε να μελετήσετε με αυτή την εκπαίδευση είναι τα εξής:

 • Πλήρης διαχείριση ασφάλειας
 • Εξαιρετική φαινομενολογία
 • Ίδρυση ιδιωτικής έρευνας
 • Μεθοδολογία έρευνας στις κοινωνικές επιστήμες

Στόχοι της εκπαίδευσης του πτυχίου Master in Private Security

Ο κύριος στόχος του επίσημου πτυχίου Master in Private Security είναι να εκπαιδεύσει τους σπουδαστές στις θεωρητικές, πρακτικές και μεθοδολογικές πτυχές, δίνοντάς σας όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να μπορείτε να εκτελέσετε στο χώρο εργασίας έναν ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό επαγγελματία.

Επιπλέον, η κύρια φιλοσοφία μας είναι ότι επιτύχετε την αριστεία στην εκπαίδευση των διαφόρων τομέων ασφάλειας σε παγκόσμιο επίπεδο, προετοιμάζοντάς σας γι 'αυτό σε όλες τις προκλήσεις που συνεπάγονται τα τρέχοντα επαγγέλματα σε αυτόν τον τομέα.

Ημερομηνίες έναρξης των τάξεων

Επειδή οι Προκηρύξεις για τα επίσημα πτυχία μας πρέπει να πληρούν έναν ελάχιστο αριθμό φοιτητών για να πραγματοποιηθεί το ακαδημαϊκό πρόγραμμα, η INISEG διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, να αναστείλει ή να καταργήσει την ημερομηνία μιας συγκεκριμένης κλήσης που ενημερώνει κάθε σπουδαστή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικά την ενημέρωση της ημερομηνίας.

Η πρόθεση της INISEG δεν είναι καθόλου να προκαλέσει προβλήματα ή ενοχλήσεις με τις πιθανές αλλαγές που μπορεί να προκύψουν σε αυτές τις διαδικασίες σταθερών κλήσεων και πριν από οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει είναι και θα είναι η αποστολή μας να μπορούμε να την επιλύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να αναζητήσουμε το βέλτιστο. λύση για τους μαθητές μας.

Αναλυτικό πρόγραμμα του πτυχίου Master in Private Security

 • Βασικές αρχές ιδιωτικής ασφάλειας
 • Διαχείριση Ασφαλείας
 • Διαχείριση συμβάντων. Σχέδια Ασφαλείας
 • Τμήμα Ασφαλείας. Προστασία των εργατικών κινδύνων
 • Έγκλημα και ασφάλεια στον κυβερνοχώρο
 • Πολιτική προστασία και έκτακτες ανάγκες
 • Υποδομές ζωτικής σημασίας
 • Ανθρώπινο Δυναμικό, Υλικών Πόρων και Μίσθωσης
 • Μεθοδολογία έρευνας στις κοινωνικές επιστήμες
 • Διατριβή Μάστερ

Επίσημο μεταπτυχιακό δίπλωμα στην ιδιωτική ασφάλεια

διπλό πτυχίο

Οι σπουδαστές που έχουν αποκτήσει πρόσβαση στο επίσημο μεταπτυχιακό δίπλωμα ιδιωτικής ασφάλισης με πτυχίο, πτυχίο ή ισοδύναμο, αποκτούν:

Επίσημος τίτλος του Πανεπιστημίου Pegaso της Ιταλίας (Master di II Livello)

"Πανεπιστήμιο Master στην ιδιωτική ασφάλεια"

Ίδιος τίτλος INISEG

"Μάστερ στην ιδιωτική ασφάλεια"

Οι σπουδαστές που έχουν αποκτήσει πρόσβαση στο Master in Private Security χωρίς ακαδημαϊκό πτυχίο, πτυχίο ή ισοδύναμο, αποκτούν:

Ίδιος τίτλος INISEG

"Μάστερ στην ιδιωτική ασφάλεια"

Απαιτήσεις για τη μελέτη του επίσημου πτυχιούχου ιδιωτικής ασφάλειας

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το Master of Private Security, δεν είναι απαραίτητο να έχετε ολοκληρώσει ένα πτυχίο πανεπιστημίου (πτυχίο, πτυχίο ή δίπλωμα). Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό το πρόγραμμα από 2 εξίσου έγκυρες επιλογές:

 • Με Πανεπιστήμιο
  Με πανεπιστημιακό πτυχίο, μπορείτε να έχετε διπλό πτυχίο, τον Επίσημο Τίτλο του Πανεπιστημίου Pegaso (που σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στο Διδακτορικό) και τον Ιδιαίτερο Τίτλο της INISEG.
 • Χωρίς πανεπιστημιακό τίτλο
  Αν δεν έχετε πανεπιστημιακό πτυχίο, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το Master in Private Security με την απόκτηση του πτυχίου INISEG, το οποίο με επαγγελματικούς όρους ο φοιτητής αποκτά το ίδιο περιεχόμενο, εκπαιδευτικούς και πρακτικές ως επίσημο πτυχίο, η διαφορά είναι ότι δεν έχετε πρόσβαση στο Διδακτορικό, αλλά εάν επιτρέπει την εξειδίκευση στον τομέα και τη βελτίωση της τοποθέτησης θέσεων εργασίας και των νέων αιτημάτων.

Ο πλοίαρχος της ιδιωτικής ασφάλειας απευθύνεται κυρίως σε διευθυντές ασφαλείας, σε δυνάμεις ασφαλείας και σε φορείς, σε εμπειρογνώμονες ασφαλείας, ιδιωτικούς επαγγελματίες ασφαλείας και σε όλους όσους ενδιαφέρονται για αυτόν τον τομέα.

Επαγγελματικές ευκαιρίες για το επίσημο πτυχίο Master in Private Security

Το πεδίο εργασίας αυτού του Master in Private Security καλύπτει τόσο δημόσιες όσο και ιδιωτικές εταιρείες.

Ο επαγγελματίας θα μπορεί να εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ασφάλειας, εφαρμόζοντας όλες τις γνώσεις του στις διάφορες περιοχές της σταδιοδρομίας.

Βοηθός, προϊστάμενος, διευθυντής ή ηγέτης του τμήματος ασφάλειας είναι οι δυνατότητες που θα σας δώσει αυτή η επίσημη online εκπαίδευση ιδιωτικής ασφάλειας .

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

INISEG es un Instituto Internacional de Estudios que nació como una necesidad de entregar a sus futuros alumnos toda la formación, información de estudios, actividades y oportunidades profesionales qu ... περαιτέρω

INISEG es un Instituto Internacional de Estudios que nació como una necesidad de entregar a sus futuros alumnos toda la formación, información de estudios, actividades y oportunidades profesionales que se desarrollan en el área de la Seguridad Global. Διαβάστε Λιγότερα
Μαδρίτη , Zamora + 1 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη