Μετάβαση από μάθημα σε φίλο σε ηγέτη

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Υποστηρίξτε τον εαυτό σας κατά τη μετάβαση στη διαχείριση εφαρμόζοντας αποτελεσματικές στρατηγικές για την επιτυχία.

Υποστηρίξτε τον εαυτό σας για να μεταβείτε σε μια θέση διαχείρισης και να αναπτύξετε το δικό σας στυλ

Αυτό το μάθημα σας παρουσιάζει πλαίσια, θεωρίες και δεξιότητες για να σας υποστηρίξει κατά τη μετάβαση από συνάδελφο και φίλο σε αρχηγό και διευθυντή. Είναι πολύ συνηθισμένο να μετακινείσαι από μια υπάρχουσα ομάδα σε μια θέση διαχείρισης, αλλά το να κάνεις αυτό το άλμα συχνά δεν υποστηρίζεται. Μέσα από αυτό το μάθημα, θα κατανοήσετε τις συμπεριφορές που είναι κοινές στους ηγέτες, καθώς και τις συμπεριφορές που πρέπει να περιορίσετε κατά τη μετάβασή σας σε ηγεσία. Θέματα όπως η συναισθηματική νοημοσύνη, η αυθεντικότητα και η διαπροσωπική επικοινωνία θα σας βοηθήσουν να καλλιεργήσετε την εμπιστοσύνη.

Το να είσαι καλός ηγέτης δεν αποκλείει να είσαι φίλος με τις αναφορές σου, ωστόσο, απαιτεί να προσέχεις τις σχέσεις σου και να ενεργείς με τρόπο που να προάγει την επιτυχία μέσα στην ομάδα σου.

Αυτό το μάθημα είναι μέρος της συλλογής μας Μελέτη με την Αυστραλία, με δωρεάν αναβαθμίσεις και ψηφιακά πιστοποιητικά που υποστηρίζονται από την Αυστραλιανή Επιτροπή Εμπορίου και Επενδύσεων έως τις 31 Ιουλίου 2020. Εξερευνήστε περισσότερα μαθήματα από κορυφαίους αυστραλιανούς παρόχους εκπαίδευσης.

Ποια θέματα θα καλύψετε;

 • Ομάδες ηγεσίας και ανταλλαγή ηγετών-μελών.
 • Μετασχηματισμός και εμπνευσμένες συμπεριφορές.
 • Γίνοντας αυθεντικός ηγέτης.
 • Οικοδόμηση εμπιστοσύνης.
 • Ο ρόλος των συναισθημάτων.
 • Ανάπτυξη του δικού σας ηγετικού σχεδίου.

Πότε θα θέλατε να ξεκινήσετε;

Τα περισσότερα μαθήματα FutureLearn εκτελούνται πολλές φορές. Κάθε διαδρομή ενός μαθήματος έχει μια καθορισμένη ημερομηνία έναρξης, αλλά μπορείτε να συμμετάσχετε σε αυτό και να το εργαστείτε μετά την έναρξη.

 • Διαθέσιμο τώρα

Τι θα επιτύχετε;

Μέχρι το τέλος του μαθήματος, θα μπορείτε:

 • Συνοψίστε και αναλογιστείτε με ακρίβεια τις ηγετικές θεωρίες και την αξία τους σε ένα δεδομένο πλαίσιο.
 • Επικοινωνούν αποτελεσματικά πολύπλοκες ηγετικές ιδέες μέσω κατάλληλων μοντέλων.
 • Κατανοήστε τις θεωρίες διαπροσωπικών σχέσεων για χώρους εργασίας.
 • Δείξτε την ικανότητα παροχής αποτελεσματικών σχολίων.

Ποιος είναι ο δρόμος;

Αυτό το μάθημα θα είναι χρήσιμο για όσους είναι νέοι στη διοίκηση, θέλουν να μεταβούν στη διαχείριση ή να αγωνίζονται με διαπροσωπικές σχέσεις στην εργασία είτε για τον εαυτό σας είτε για ένα μέλος της ηγετικής σας ομάδας.

Ποιος ανέπτυξε το μάθημα;

Πανεπιστήμιο Νότιας Κουησλάνδης

Το USQ παρέχει σταδιοδρομία, ποιοτική εκπαίδευση στην πανεπιστημιούπολη και διαδικτυακή εκπαίδευση και έχει κάνει για πάνω από 50 χρόνια. Το USQ έχει πετύχει πέντε αστέρια για απασχολησιμότητα και διεθνοποίηση (βαθμολογίες QS Stars, 2019) και είναι το Νο 1 πανεπιστήμιο της Αυστραλίας για τον υψηλότερο αρχικό μισθό απόφοιτος (Οδηγός καλών πανεπιστημίων 2018-20).

Τι περιλαμβάνεται;

Το Πανεπιστήμιο του Νότιου Κουίνσλαντ προσφέρει σε όλους όσοι συμμετέχουν σε αυτό το μάθημα δωρεάν ψηφιακή αναβάθμιση, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τα πλήρη οφέλη της δωρεάν online μελέτης. Αυτό σημαίνει ότι λαμβάνετε:

 • Απεριόριστη πρόσβαση σε αυτό το μάθημα
 • Περιλαμβάνει άρθρα, βίντεο, αξιολογήσεις από ομοτίμους και κουίζ
 • Ένα πιστοποιητικό PDF Achievement για να αποδείξετε την επιτυχία σας όταν πληροίτε τις προϋποθέσεις
Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses.

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη