Μελέτη Ηνωμένου Βασιλείου: Προετοιμαστείτε να σπουδάσετε και να ζήσετε στο μάθημα του Ηνωμένου Βασιλείου

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Προετοιμαστείτε για πανεπιστημιακές σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο εξοικειωμένοι με τον βρετανικό πολιτισμό και την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Κατανοήστε πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη ζωή και τις πανεπιστημιακές σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το κύρος μιας βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο. Ωστόσο, η έρευνα δείχνει ότι η μετάβαση στη βρετανική μελέτη δεν είναι πάντα εύκολη. Πολλοί αισθάνονται ότι προκαλούνται από ένα άγνωστο εκπαιδευτικό σύστημα, πολιτιστικές διαφορές και εργάζονται σε διαφορετική γλώσσα.

Αυτό το μάθημα θα σας δώσει όλη τη βοήθεια που χρειάζεστε για να σπουδάσετε και να ευδοκιμήσετε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Θα εξοικειωθείτε με τις σπουδές στα αγγλικά και τον τρόπο δομής των μαθημάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αποκτώντας σαφή κατανόηση του τι να περιμένετε. Θα αναπτύξετε επίσης δεξιότητες αυτο-μελέτης, ενώ θα έχετε μια γεύση της ζωής στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ποια θέματα θα καλύψετε;

 • Χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο: ενεργός εμπλοκή, κριτική σκέψη, τεκμηριωμένο επιχείρημα, ανεξάρτητη μελέτη, ακαδημαϊκή ακεραιότητα.
 • Τρόποι μελέτης: διαλέξεις, σεμινάρια, σεμινάρια, παρουσιάσεις μαθητών, ομαδικές εργασίες, ρόλοι και λειτουργίες.
 • Οι γλωσσικές δεξιότητες που χρειάζεστε για να επιτύχετε την επιτυχία (ακαδημαϊκό γράψιμο, ανάγνωση, ακρόαση και λήψη σημειώσεων, ομιλία).
 • Κατανόηση της αξιολόγησης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
 • Υπηρεσίες υποστήριξης διαθέσιμες στους μαθητές. βιβλιοθήκη, υποστήριξη αγγλικής γλώσσας, συμβουλευτική κ.λπ.
 • Πρακτικά ζητήματα σχετικά με τη διαβίωση ως φοιτητής στο Ηνωμένο Βασίλειο: διαμονή, φίλοι, τι να φέρετε, πράγματα που πρέπει να κάνετε κατά την άφιξη.

Πότε θα θέλατε να ξεκινήσετε;

Τα περισσότερα μαθήματα FutureLearn εκτελούνται πολλές φορές. Κάθε διαδρομή ενός μαθήματος έχει μια καθορισμένη ημερομηνία έναρξης, αλλά μπορείτε να συμμετάσχετε σε αυτό και να το εργαστείτε μετά την έναρξη.

 • Διαθέσιμο τώρα

Τι θα επιτύχετε;

Μέχρι το τέλος του μαθήματος, θα μπορείτε:

 • Δείξτε μια κατανόηση της ακαδημαϊκής κουλτούρας του Ηνωμένου Βασιλείου και της αναμενόμενης δέσμευσης από εσάς.
 • Εξερευνήστε τον τρόπο οργάνωσης της διδασκαλίας και της μάθησης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη βασική ορολογία της.
 • Αναλογιστείτε τις γλωσσικές γνώσεις και τις ακαδημαϊκές δεξιότητες που χρειάζεστε για να επιτύχετε την επιτυχία.
 • Αξιολογήστε τους πόρους που έχετε στη διάθεσή σας για να υποστηρίξετε τη μάθηση σας
 • Αναλογιστείτε τη θετική συμβολή στην ακαδημαϊκή ζωή του Ηνωμένου Βασιλείου μέσω της ποικιλομορφίας των προοπτικών που προσφέρετε.
 • Αναπτύξτε την αυτοπεποίθηση που πρέπει να αισθάνεστε προετοιμασμένοι για σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ποιος είναι ο δρόμος;

Αυτό το μάθημα θα ήταν τεράστιο όφελος για διεθνείς φοιτητές που έχουν γίνει δεκτοί να σπουδάσουν σε πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Με ποιον θα μάθετε;

Μπράιαν Τέρνερ

Είμαι καθηγητής Αγγλικών για ακαδημαϊκούς σκοπούς και προγραμματιστής υλικών στο Πανεπιστήμιο του Reading. Το ερευνητικό μου ενδιαφέρον είναι διαφορετικοί τρόποι σκέψης και συλλογισμού σε διαφορετικές γλώσσες και πολιτισμούς.

Τζόναθαν Σμιθ

Είμαι Αναπληρωτής Καθηγητής στην Εκμάθηση με Τεχνολογία στο Πανεπιστήμιο του Reading. Διδάσκω επίσης μαθήματα προ-συνεδρίας στην αγγλική γλώσσα και δεξιότητες σπουδών.

Ποιος ανέπτυξε το μάθημα;

Βρετανικό Συμβούλιο

Το British Council βρίσκεται επί τόπου σε έξι ηπείρους και πάνω από 100 χώρες που συνδέουν τον καλύτερο πολιτισμό του Ηνωμένου Βασιλείου με ένα παγκόσμιο κοινό και παρέχουν μαθήματα αγγλικής γλώσσας υψηλής ποιότητας.

Σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το Study UK είναι μια παγκόσμια εκστρατεία που προωθεί το Ηνωμένο Βασίλειο ως προορισμό μελέτης πρώτης επιλογής σε διεθνείς φοιτητές και τους επιδότες τους. Είναι η μόνη εκστρατεία σε εθνικό επίπεδο στο Ηνωμένο Βασίλειο που παρουσιάζει την εξαιρετική προσφορά τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η ΜΕΓΑΛΗ εκστρατεία

Είμαστε βασικοί παίκτες στην εκστρατεία GREAT που συνεργαζόμαστε στενά με την κυβέρνηση, το DIT, το FCO, το DCMS και το British Council.

Τι περιλαμβάνεται;

Το British Council προσφέρει σε όλους όσους συμμετέχουν σε αυτό το μάθημα δωρεάν ψηφιακή αναβάθμιση, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τα πλήρη οφέλη της δωρεάν online μελέτης. Αυτό σημαίνει ότι λαμβάνετε:

 • Απεριόριστη πρόσβαση σε αυτό το μάθημα
 • Περιλαμβάνει άρθρα, βίντεο, αξιολογήσεις από ομοτίμους και κουίζ
 • Ένα πιστοποιητικό PDF Achievement για να αποδείξετε την επιτυχία σας όταν πληροίτε τις προϋποθέσεις
Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses.

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη